נהיגה בארצנו הקטנה...

panter22

New member
נהיגה בארצנו הקטנה...

בתור נהג שפוי במדינה הזאת, ואני בטוח שגם כולכם כמוני, אי אפשר להתחיל נהיגה בתוך העיר, אפילו של 5 דקות בלי להתעצבן... רק היום בנסיעה של 7 דקות(על השעון) - אי מתן זכות קדימה, נהג חותך אותי במעגל תנועה, ונהגים סתומים שגם בתחנת דלק, שמחכים שאני אסיים כנראה חושבים שאם הם יצפרו זה יגרום לדלק לזרום יותר מהר. עד מתי?! אם יש לכם טיפים ושיטות איך להירגע, אני אשמח.. ליאור

פרטנר

New member
תחשוב שבעצם להתרגז

זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים. תחשוב שכולנו בני אדם וכולנו מבצעים לפעמים טעויות. לא הכל מרשעות לב. ועל כל מקרה תחזיק ברכב אלת בייסבול.. צריך מדי פעם לשחרר אגרסיות, לא?

isra533

New member
גם אני מתרגז

על נהגים שעוברים באור אדום ואפילו צופר כדי שכולם ידעו, אני יודע שזה לא עוזר אבל אני מרגיש שאני חייב לצעוק בצורה זו או אחרת. יחד עם כל הכעס שאני מרגיש, אני לא שוכח שבשבילי אני קובע את הסביבה הבטוחה שלי ע"י מודעות סביבתית ולוקח בחשבון את אלה שחותכים, את אלה שעוברים באדום, את אלה שלא נותנים זכות קדימה. בסך הכל אפשר לנהוג ולהבטיח נהיגה בטוחה למרות הקשיים הנקודתיים.

פרטנר

New member
ואני מתרגז

על אלה שצופרים בכל פעם שמישהו עובר ברמזור אדום. אני גר ליד צומת מרומזר והצפירה מהדהדת לי בסלון. ותחשבו על זה..

ממש מטרד

תכלס.. ויש גם חוק שאסור לצפור בשטח עירוני בכלל אלא לשם מניעת תאונה בלבד. אבל אף אחד לא אוכף תחוק הזה!!!!!

הצפירה מותרת רק כדי להזהיר מפני

סכנה. קורה שאני נתקל במישהו היוצא ממקום חניה בלי להסתכל ובלי לאותת, ואני צופר ע"מ להזהיר אותו שיש רכבים (כולל רכבי) הנוסעים בנתיב בו הוא רוצה להשתלב. בהרבה מקרים הוא עושה תנועות ידיים כאילו לא הבין מה רוצים מחייו...

isra533

New member
שניכם צודקים

אשתדל להמנע מלצפור שלא לצורך ותודה על ההערות

*DOR*

New member
אני...

אבל זה רק אני כן, וכמובן שאפשר להגיד שזו בריחה מהמציאות או משהו כזה, אבל אני פשוט הבנתי שכבר אין תקווה למדינה הזאת, והשיטה שלי היא פשוט לגור במדינה אחרת, וזה מה שאני מתכנן ומקווה לעשות ברגע שאהיה חופשי מכבליו של צבא ההגנה לישראל. הייתי מאחל את אותו דבר גם בשבילך.

למעלה