נהיגה בשכרות

shunsine

New member
נהיגה בשכרות

שלום לכם, אני יודעת שבעבר לפחות הייתה מותרת "מנה" של אלכוהול שמותר לשתות [שאני לא זוכרת בדיוק כמה זה] האם החוק שונה? אם לא, מהי "מנה" שמהווה רמת אלכוהול שמותר לשתות ולנהוג? אני לא צריכה הרצאות של "לא כדאי לשתות בכלל לפני שנוהגים", כי אני ממש לא מתכוונת לשתות ולנהוג פשוט בהמשך לדיון כלשהו עם כמה אנשים אני מחפשת את החוק הספציפי שמפרט את רמת האלכוהול שמותר לשתות ולנהוג, או אם אסור אפילו טיפת אלכוהול אחת. תודה, שני.

isra533

New member
אלכוהול - טסטר

לאחרונה הגיעה לידי מכשיר קטן, פשוט ואפילו זול לבדיקת האלכוהול ע"י נשיפה פשוטה. לדעתי חשוב שיהיה לכל אחד אשר מתכוון בכל זאת לשתות ולנהוג, מה שבודאי לא רצוי. אני מצרף את הפלייר של החברה המשווקת את המוצר. לדעתי הדבר יכול בהחלט לענות על שאלתך וגם לגבי כל אלה האוהבים לשתות וכדי שהשתיה תהיה באמת לחיים.

be_roo

New member
המידע הבסיסי שלך שגוי

מעולם לא הותר לשתות אלכוהול על פי מנות, החישוב הוא על פי ריכוז אלכוהול בדם. מנה זהה של אלכוהול תתבטא בריכוזים שונים אצל אנשים שונים ולכן לא ניתן לתרגם את ההיתר לשתות במנות.

אני אחרי קורס ריענון ויש מנות

אחרי מנת שתיה שזה קצת פחות מפחית בירה מלאה צריך לא לנהוג שעה וזה תלוי גם במשקל הגוף וכמובן בסוג המשקה, יש לי פה טבלה. אם אוכל אני אסרוק ואעלה לפה ביום א'. אם תרצי.

למעלה