נהיגה ואלכוהול.

Shany1312

New member
נהיגה ואלכוהול.

שלום ,אני עושה עבודת מחקר באנגלית בנושא נהיגה תחת השפעת אלכוהול. אני אפרסם פה קובץ עם כמה שאלות באנגלית, ואני אודה לכם מאוד מאוד מאודדדדד אם תעזרו לי ותענו על השאלות בקובץ ותעלו לפה שוב עם את הקובץ עם התשובות שלכם!!! זה יעזור לי מאוד!!! תודה

Shany1312

New member
וכמובן ששכחתי את הקובץ../images/Emo9.gif

ואני לא מסתדרת עם זה..חח.. אז אני אשים פה את השאלות: Survey - alcohol 1. Do you drink alcohol? 2. How often do you drink alcohol? 3. Have you ever driven under the influence of alcohol? 4. Have you ever driven with a drunk driver? 5. Have you ever tried to talk a friend out of driving while he was drunk? 6. Are you aware to the consequences of drunk driving? 7. Have you ever been in a car accident while being under the influence of alcohol? 8. Do you know a person who has been in a car accident while being under the influence of alcohol? 9. Do you think there is enough awareness to the consequences of drunk driving? 10. Give a name title to an advertisement against drunk driving שוב, תודה למי שיעזור
זה חשוב לי!

shanhen

New member
נהיגה אלכוהול

כל הכבוד על העניין והעבודה שלך, אבל - הפורום הזה לא בדיוק מתאים לשאלון שכן הוא פורם ייעוץ ולא פורום חופשי לאנשים שמשתמשים באלכוהול, דווקא. אני מציע שתפני את השאלות בפורום של מכורים, ויש כאלו פורומים רבים. דבר שני, עם קצת מאמץ תתרגמי את השאלות לעברית, שכן מספר התשובות שתקבלי באנגלית יהיה קטן ביותר אם בכלל. שיהיה לך בהצלחה, נחום

למעלה