נהיגה מונעת עמל היזהרוווווו

עידו304

New member
נהיגה מונעת עמל היזהרוווווו

שלום לכולם שמי עידו מרחובות
אני מעולם בחיי לא העלתי שום תגובה על שום דבר בחיי אני מאמין בחייה ותן לחיות אבל מה שקרה לי בבית הספר עמל נהיגה נכונה הרגשתי צורך רב לשתף
אני נרשמתי לקורס נהיגה מונעת בבית הספר עמל נהיגה באשדוד אחרי מספר ימים החלטתי בגלל הקרבה לעבודה עדיף שאני יעשה את הקורס באזור המרכז התקשרתי לבטל את הרישום שלי בעמל נהיגה כי שום בית ספר אחר לא הסכיים לקחת אותי כי אני כבר רשום אצלם התברר לי שהתאריך שנקבע לי כבר עבר והחזר כספי זה משהו שיש בבית הספר עמל נהיגה ביקשתי שימחקו אותי מהרשימות שלהם במשרד התחבורה ונאמר לי בתון מזלזל ביותר שאין מצב שהיה מוחקת אותי ורק על ידי שליחת בקשה למחיקת שמי מהמערכת על ידי פקס והמתנה של 48 שעות אני יוכל לצאת מהמערכתשלהם ביקשתי שמנהל יחזור אלי נאמר לי שתוך 24 שעות הוא יצור איתי קשר (אין צורך ליצין שלא קבלתי שיחה ממנהל גם כעבור 100 שעות
) .
כעבור 72 שעות יצרתי קשר עם עמל נהיגה נכונה ונאמר לי להמתין עוד 48 שעות בלל שקר כול שהוא .
הנציגת שרות ששמה היה ורד אחרי 7 דקות שיחה שהיא שמה אותי על הולד כל דקה ניתקה לי את השיחה ב פ נ ים .
התקשרתי שובוהנציגה השניה ניסתה לעזור לי ואמר לי שאבי המנהל יסיר אותי מהמערכת תוך שעה והכל בגלל שהתעקשתי
לסיכום אם אתם נרשמים לנהיגה מונעת תבדקו טוב טוב איפה אתם נרשמים ואם כבר נרשמתם תדרשו שלפחות ישלחו לכם קבלה או משהו דומה
אחרת תמצאו את עצמכם באותו מצב שאני הרגשתי
בן ערובה של המערכת
יום מקסים לכולם

למעלה