נהיגה מסוכנת

נהיגה מסוכנת

לפני פחות משעה סיימתי משמרת לילה בשמירה ביישוב. כבר בתחילת המשמרת בשעה שלוש וחצי לערך, הועברה הודעה בקשר כי נער כבן 17 היה מעורב בתאונה בכניסה ליישוב השכן מכבים. עד לסיום המשמרת לא הצלחתי לברר את סיבת התאונה. במהלך המשמרת עצמה, בילינו כ 15 דקות בכניסה ליישוב ובמהלך זמן קצר זה היינו עדים לכניסה של 3 כלי רכב הנהוגים על-ידי בני נוער מהיישוב, שנהגו באופן מסוכן מאוד. אחד מהם כמעט ודרס אותי ולאחר שהצלחתי לעוצרו, טען כי לא ראה את הבהובי הפנס שאחזתי. בשורות אלו רציתי להעביר מסר להורים: אנא מכם עשו כל שביכולתם באמצעות הסברה או כל דרך אחרת, והעבירו את המסרים המתאימים לנהגים הצעירים הללו. החזרה מבילוי של ערב שישי (או ערב חג) עשויה להיות באחד משני האופנים הקיצוניים - בצורה שלמה ובריאה או חלילה לאחר פגיעה עקב תאונה - וכדאי כמובן לבחור באופציה הראשונה. חג סוכות שמח, משפחת ישראלי.

gath

New member
נהיגה מסוכנת של ריכבי ביטחון

גם רכבי ביטחון של צה"ל ( משוריינים בפי חסרי ידע צבאי) שמסיירים ביישוב,(לפחות ברחוב נחל מודיעין בו אין במפרים- גדודיות) נוהגים במהירות שמסכנת ילדים שנוסעים בכביש בטרקטורונים , אופניים או סתם הולכי רגל. למי שיש קשר עם ה"סיירים" אנא הזכירו להם שזה לא שטח אימונים....

עידכון טיפול

בפגישה עם מג"ד הגדוד הגזרתי הובאה תלונת התושבים בעיניין נסיעה לא זהירה של הצבא. בנוכחותי נתן המג"ד הנחיה ברורה לתידרוך המפקדים והנהגים בנושא. במידה ומישהו נתקל שנית בתופעה, נא לידע אותי כולל תאריך ושעה והנושא יטופל בחומרה.

nirashalev

New member
../images/Emo73.gifלא רק בני הנוער....

יש לתת את הדעת על תושבים שגרים כאן, שכנים, נחמדים שטסים, אני מצטמררת כל פעם מחדש ומפחדת שהרגל תרד מהגז אחריי קורבן.... שכל אחד שנכנס לתחום היישוב ידמיין כמה זמן ייקח לו לבלום עם יקפוץ ילד, תגלו אחריות אישית ותזהרו. תודה, נירה שלו

למעלה