נהיגת משאית

רונאל8

New member
נהיגת משאית

ראיתי פה כמה התיחסויות לנהיגת משאית והשאלה שלי היא כזו. אני בן 20+ (הגעתי כנער עם ההורים ואני צפונית לטורונטו). יש לי רשיון G רגיל ואני חושב לחסוך כסף על ידי נהיגת משאית לשנתיים-שלוש לקראת פתיחת עסק עצמאי. זה feasible? מישהו יודע מה ההוצאות שיש לנהג משאית? ראיתי פה התייחסות של מהמושב לטורונטו לגבי תעריפים לנהג לפי חישוב של 50 סנט למייל ו400-600 מייל ביום. אבל מה קורה בחורף למשל? בטח אי אפשר לעשות כל כך הרבה מיילג' האם בחורף התעריף למייל עולה? או כשיש תקלה במשאית באמצע הדרך והנהג מושבת ליום שלם או יותר? מי נושא בזה? בקיצור - אם אני חי בתנאים ממש מינימליים, כמה ריאלי לחסוך במשך שנה? (ballpark figure) עוד שאלה לגבי ההכשרה - האם מישהו מכיר חברות שעושות הכשרה לנהגי משאיות פוטנציאליים תמורת התחייבות לעבוד? הכוונה באיזור טורונטו תודה

Ak477

New member
רונאל

תזכור דבר פשוט, כשאתה עובד שכיר בחברה ויש בעיה במשאית אז אתה שם על זה פס. בנוגע לתנאי נהיגה שלא מאפשרים לעשות הרבה מיילג', מה שקובע פה זה ניסיון ושוב פעם ניסיון. יש נהגים שתתן להם לנהוג 6 שעות בכביש מעוקל ומפחיד, הם יזיעו זעה קרה ויקח להם לעשות את אותו קטע 6 שעות יותר מנהג רגיל(אל תתייחס למספרים). it all comes down to your experience

למעלה