נהיה פורום של גזענים

נהיה פורום של גזענים

משווים פה את העברים לכלבים ועוד דברים מלוכלכים. כנראה שכחתם מה שנאה וגזענות יכולה לגרום אתם עברתם את זה

אלוני.

New member
גם ההכללה לא במקום

נכון , נאמרים כאן דברים קשים , משני הצדדים . המצב במדינה אינו מצב של מלחמה עם אוייב מוגדר , לצערי העימות הוא בינינו לבין אלה שחיו איתנו ובתוכנו עד לפני כחודש. מצב כזה גורם לתחושת בלבול ואבדן דרך, כל זה לא מצדיק גזענות אבל אני מבין מהיכן היא באה , לא מסכים- מבין . אתה מוזמן לכאן , להביע את דעתך כנגד הגזענות או יותר חשוב בעד רעיון כלשהו ולשנות את הממוצע אם הוא אכן כזה . כאשר ישקע האבק , ירגעו המהומות - והם ירגעו , דברים ייראו יותר נורמלי , אדם אינו נשפט בכעסו או בצערו ואני לא אומר את זה בנימה של התנשאות כלפי מי שצועק את הקריאות כי לא תמיד אני בטוח שאני צודק , אני יודע מה אני רוצה ועד לא מזמן חשבתי שזו הדרך היחידה , קיבלתי ( וגם אתה מן הסתם ) סטירה , לוקח זמן להתאושש ממנה .

שרונה29

New member
יו``ר אגודת הסטודנטים הערבים והישראלים

יצא לי כבר פעמיים לשמוע ברדיו שמעלים לשידור את יו``ר אגודות הסטודנטים היהודים והערבים ויו``ר אגודת הסטודנטים היהודי התחנן שהנציג המקביל אליו במגזר הערבי יפגש איתו והם ילבנו את הבעיות עוד טרם תחילת שנת הלימודים,יעבדו על פרויקטים משותפים ויבררו את הבעיות של המגזר הערבי כדי להתחיל את שנת הלימודים בצורה הטובה ביותר, הנציג במגזר הערבי סירב והתחמק ואני ממש לא מבינה אותו אני חושבת שאם יש פה איתנו נציג במגזר הערבי שמאמין שצריך למתן את המהומות לדון על הבעיות ליד שולחן משא ומתן כמו אנשים נהורים אז שיימצא את הנציג במגזר הערבי וידבר איתו שייפגש עם הנציג המקביל אליו במגזר היהודי ושהם יתנו דוגמא ומופת לכל מנהיגי העמים שלנו .

ms2000

New member
נכון

הוא צריך להפגש עם יו``ר אגודת הסטודנטים היהודים , אין ספק שדברייך נכונים . הוא קודם צריך להפגש ואם לא מצאו הדברים חן בעיניו שיחרים את הפרויקטים של אגודת הסטודנטים . אבל שיכריז שהוא מתנגד לעצם הפגישה אז הוא טועה ודברייך נכונים ללא ספק.

ירמיהו

New member
בחור טוב

אתה נשמע לי בחור טוב (אני מקוה שזה לא כמו שחשבנו על עראפת עד לפי 3 שבועות) למה אתה לא אומר את כל הדברים האלה לחברה שלך הסטודנטים הפלשתינים הערבים הישראלים אשר לומדים באוניברסיטאות המסובסדות על ידנו............

מה הבעיה שלך?

איך אתה לא מבין למה אנחנו גזענים? אתם רוצים לקחת לנו את המדינה שיש לנו סוף סוף יש לנו מקום להניח עליו את הראש ואתם רוצים גם את זה? עם ישראל 2000 שנה היה בגלות!!![ ועכשיו שיש לו משהו נראה לך שהוא ירצה לתת בקלות? הלא אתם לא שלטתם בארץ ! תמיד היה פה שלטון זר-בריטים תורכים וכו... גם בתנ``ך כתוב שזו מדינת כנען שהוא ישראל אין לכם מספיק מדינות? אלא שהבעיה היא לא המדינה אנחנו היהודים הבעיה אולי אתה לא חושב כך אבל מנהיגך חושבים כך הם רוצים את כל המדינה לא רק את האדמות הכבושות ועכשיו אתה שואל למה אנו שונאים אותכם?

uhatotah

New member
אנחנו לא שונאים

פשוט מבקשים שתשבו בשקט כבר, כל מה שאנחנו עושים בשבילכם לא מספיק לכם? תפסיקו להגיד גזענות, גזענות, שתיהו יודעים טוב מאוד מי הגזען שמבטיח לפעילים שלו 70 בחורות כוסיות בגן עדן, והטמבל רץ...

amor

New member
אתה חוזר על שגיאות

הימים האחרונים . מנסים להחזיר את דו השיח לרמה רצינית ולא להמשיך בקרקורים מהבטן . תשתדל להתאפק ולהרים את הרמה. אחרת אתה ממשיך לגרור לכוון לא רצוי לחלוטין.

amor

New member
אתה חוזר על שגיאות

הימים האחרונים . מנסים להחזיר את דו השיח לרמה רצינית ולא להמשיך בקרקורים מהבטן . תשתדל להתאפק ולהרים את הרמה. אחרת אתה ממשיך לגרור לכוון לא רצוי לחלוטין.

למעלה