נהיה שומם הפורום הזה, אה?

נהיה שומם הפורום הזה, אה?

טוב, זה לא ממש מפתיע בהתחשב בכך, שמאז שמונה כאן מישהו למנהל פורום הוא חושב שעיקר התפקיד שלו זה לחסום מהפורום משתמשים שמביעים דעות בכיוון מסויים שלא מקובל עליו. אולי זה הזמן למישהו פה לעשות חשבון נפש לגבי אובדן המהות של דיונים בפורום כשמעיפים את כל מי שחושב בצורה מסויימת... חג שמח לכולם (כן, גם למי שלא חושב כמוני. כי בניגוד לאחרים פה, אני כן מבין שגם להם יש זכות להיות פה)!

ה'פורום' שומם כי גורלו של גלעד שליט היה לשממה

בהוראת נועם שליט נשתתקו כל המפגינים ונעלמו אל תוך בתיהם ושיגרת-חייהם. כיבו את המגאפונים ואיכסנו את השלטים והכרזות. "אולי השקט יחזיר את גלעד שליט הביתה מהר יותר" טען אבא נועם, ודחה את אלה שהציעו להמשיך במאבק בלעדיו, למען שבוי ישראלי בכלל, עקרונית, ולא רק למען חייל מסויים בשם גלעד. "חכו ל'אור ירוק' ממני" הוא אמר. "יש דברים שנעשים, ולא צריך להפריע". ולא הבין, וכנראה עדיין איננו מבין, שמכוון לשכת ראש-הממשלה, כולל חגי הדס האיש שלו, מרמים ומבלפים אותו ומשקרים לו ומוכרים לו 'לוקשים' (איטריות-סרק) ו'מורחים' אותו, ומוליכים בכחש, ומושכים באף, וסוחבים את עניין שחרורו של גלעד שליט, "עד שהכלב (חאלד משעל ?) ימות, או הפריץ (איסמעיל הנייה ?) ימות, או עד שהיהודי (גלעד ?) ימות, ותפתר הבעיה בעוד נאום אחד על 'מלח-הארץ' וגבורת חיילי-ישראל וגאון-האומה וגאוות-המורשת, ואת עמלק צריך למגר - - - אז מה אתה מתפלא שה'פורום' הזה, שהיה דל במשתתפים ודל בתוכן גם קודם, פשוט שבק חיים ?!

נגיעוT

New member
אותי לימדו

שלא יורקים לבאר שממנה שותים מאחר שלך,לי ולאף אחד בעצם אין מושג מה קורה עם המו"מ אז למה אתה משתלח? והיו ימים "טובים" לפורום הזה רק חבל שבאיזשהוא שלב בשם חופש הביטוי שכחו מה היתה מטרת הפורום ולמה הוא הוקם הוא הוקם כדי לתמוך,לעודד ולהשפיע בעד שחרור (בהתחלה אודי אלדד וגלעד וכעת גלעד) ברגע שהשאירו את המשתלחים הימניים שלא בוחלים במילותיהם וכיסחו את כל מי שהעיז להיות בעד העסקה לשחרור גלעד,בעצם גזרו את גורל הפורום כי גם מי שרוצה לעזור במאבק למען שחרור גלעד לא בהכרח מעוניין לריב ולהשתכשך בבוץ וברפש. יש דרכים לגיטימיות להבעת דעה,ולא חסרים פורומים בנושאי אקטואליה שניתן להתבטא בהם ולריב עם כל המעוניין בכך. כנראה חשבו שה"אקשן" יעודד גולשים נוספים להכנס ויעלה את רייטינג הפורום. בדיעבד נוצר מצב הפוך. חבל

ישMצב

New member
כולכם מוזמנים לפתוח פה דיונים בנושא גלעד שליט

דיונים מכל הדעות מתקבלים פה בברכה (כך תמיד היה ממתי שהתחלתי לנהל את הפורום), כל עוד הם לא עוברים על תקנון האתר. אם למישהו יש תלונה או כל דבר אחר שקשור לניהול הפורום, אז בבקשה לפנות אליי במסר אישי.

למעלה