נהלים חדשים בפורום

Aviad1987

New member
נהלים חדשים בפורום ../images/Emo124.gif

כפי שידוע לכם החל מהשבוע THE O.C תשודר ב3 'מקורות': עונה ראשונה בערוץ 10, ימי שבת. עונה שניה בערוץ yes weekend, ימי שישי. עונה שלישית בארצות הברית, ימי חמישי. שימו לב לחוקיות מסויימת
כל סופ"ש (החל מיום חמישי) יפתחו השרשורים השבועיים על ידי אחד המנהלים - שרשור לפרק השבועי של ארצות הברית, כמובן עם שימת דגש מיוחד על הספוילרים, השרשור יפתח ביום חמישי. שרשור לפרק היומי ביס וויקאנד (ממילא נותרו לא הרבה) שיפתח בימי שישי ובהתאמה גם שרשור לפרק בערוץ 10 בימי שבת. מקווים שגם החדשים ימשיכו להנות בפורום שלנו ואילו שהחדשים ישתלבו במהרה ובכיף
אני מתנצל שלא ראיתי קודם את ההודעה עם ה
ומחקתי אותה רק עכשיו. המשתמש הורחק כמובן. סופ"ש נעים ומלא האו סי לכולנו

gotio

New member
אני ממהר לשמוע תגובות לפרק 301.

ראיתי אותו ואני חייב לדעת אם אחרים חושבים כמוני. קדימה קדימה לראות.

גם אני ראיתי אבל אני מחכה

ליום שישי בבוקר לפני שאני אגיב. כי הרבה לא ראו עדיין.

danona1

New member
פרק מעולה!

מעניין אם סת' וסאמר יפרדו שוב ויחזרו שוב לקראת סוף העונה? מוטיב שחוזר על עצמו לא? רגע, אז מה אתה חושב על הפרק?

בכיף. חזרתי../images/Emo70.gif

הייתי בפורום בתחילת העונה הראשונה, כצופה נלהבת ביס... אבל עכשיו... השתכללתי... אני בקליפורניה
כע כע... עברתי לפני חושיים. אני חוזרת עוד 4 חודשים. (השתלמות של אמא, בלאגנים) בכל אופן אני גרה בפלו אלטו, שעה מסן פרנסיסקו. כמובן שבטלויזיה מזמזמים לי בכל ערוץ אפשרי שמחר זה מתחיל (יווו הטריילר מדהים... אני לא אגיד אבל הוא באמת גרם לי לרצות שזה יתחיל כבררר). וכמעט ולא הצלחית למצוא היום את הערוץ, כי זה משודר בפוקס אבל האותיות שהם כותבים זה KTUV, בקיצור... ישבתי שעה מול הטלויזיה והעברתי ערוץ ערוץ, יושבת מול הטי וי גייד מנסה למצוא תוכניות תואמות. אז מצאתי
יש
ויש לי בקשה... נסעתי בתחילת יולי, מישהו יכול להגיד דברים מרכזיים שקרו העונה
אני כבר לא זוכרת כלום, אני חושבת שראיתי משהו עם תרזה שיש לה תינוק אבל היא לא מגלה לראיין ואז הוא חזר הביתה, וגם סת' עזב ואז הוא חזר (פרק ראשון) ומריסה לא עם ראיין כי יש את הגרדנר, ובאה איזו ג'ינג'ית ואז יש את אלכס עם סת' (הכל חוזר אלי
חחח) אבל אני לא זוכרת כלום... מי מתנדב

Aviad1987

New member
אני רואה שההורים שלך

לקחו צעד אחד יותר מדי את המשפט California here we come

חחחחחח חופשייי....

באטלס זה נראה כאילו אני שעה מהאורנג' קאונטי, בפועל, זה משהו כמו 5.

gilatb1

New member
גם בערץ 10 זה בשבת?! ../images/Emo2.gif

באיזה שעה? אוח יש לי הרבה להשלים... [אה ויש ב'4 מקורות']

dht160

New member
../images/Emo24.gif בשעה טובה ומוצלחת !

שיהיה לכולם סוף שבוע של האו סי !

למעלה