נהנים באי המטמון עם תפוז
אנשים

נהנים באי המטמון עם תפוז../images/Emo43.gifאנשים

למה לעזאזל אני לא מאושרת? רוצות לברר את התשובה? בקרו בפורום אימון אישי ותפגשו את אורלי כץ, מאמנת אישית וסופרת, שתשתף אתכן בתובנות המופיעות בספרה החדש: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1724&MessageId=124873854
פורום להיות הורים מזמין אתכם להשיב למספר שאלות פשוטות אולי לזכות בזוג כרטיסים להרפתקה הגדולה של הקיץ - מחזמר אי המטמון. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=149&MessageId=124873063
בין השעות 11:30 ל-13:00 מחר, מני אנצר, מנהל מרכז טיפולי לאלימות במשפחה, בעל קליניקה פרטית ובעל תואר שני בעבודה סוציאלית, יתארח בפורום אלימות במשפחה וישיב לשאלות בנושא אלימות במשפחה ובתחומים הנוגעים בהתמודדות ושליטה בכעסים, קשיים בזוגיות, מצבי משבר וכיוצא בזה. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2065&MessageId=124857718
המוזיקאי יעקב גלעד יתארח ביום חמישי, בשעה 19:00, בפורום ספרות וכתיבה גאה וישיב לשאלות בנוגע לכתיבה שלו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=621&MessageId=124888035

Driven By You

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo207.gifצריכה שירים בדחיפות../images/Emo70.gif

יואווו כתבתי את התגובה הזאת כבר לפני כמה שעות ואיכשהו היא נמחקה
קיצר,האימיול שלי דפוק ואני צריכה כמה שירים שבטוח יש לכן,אז אם מישהי תעלה לי אני ממש ממש אשמח
Air Hostess- Busted Boyband- Son Of Dork Yesterday- The Beatels Let It Be- The Beatels Eleanor Rigby- The Beatels The Man Who Can't Be Moved- The Script תודה ענקיייייית מראש

../images/Emo103.gifיש לי חלק מהשירים...

יש לך מסן או משהו? כי זה לוקח זמן להעלות לפה...

kelly7i

New member
../images/Emo26.gifיש לי שיער סגול חצילD:../images/Emo36.gif../images/Emo71.gif

צבעתי אתמול בלילה, זה בפיזור כזה בשיער ורואים הכי טוב באורD: טאץ' כזה של סגול חציל יצא חמוד=]] רק חבל שצבעתי לפני שאני הולכת להסתפר כי לשיער כבר אין צורהXD אני מוסיפה תמונה שבה רואים הכי טוב את הצבע, צלמתי עכשיו עם מנורה שיראו
ועוד כמה דברים: עברתי אתמול תאוריה ראשונה!
ומחר אני הולכת לעבוד עם חברה בחילוק פליירים ליד סופר באיזה מרכז נידח כנראה במשך כמה ימים, נדע מחר. ואולי אולי הולכת להיות לי עבודה באנטר, השארתי עם חברה פרטים נראה אם ומתי יחזרו
אז כולי קמה היום עם מצב רוח מאושר שכזה, עם שיער סגול, הרגשת הקלה שנפטרתי מהתאוריה, מצב לקבלת כסף..|מאושר| נקווה שתקופה טובה בפתח:] ואני עכשיו חייבת רק להסתפר
חבל לי אבל על הצבע שבוזבז במוקומות שיגזרוXD

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחח אומייגד!!

וואי את כל השיער?! משוגעת! אבל זה צבע ממש מגניב
תתחדשי ו
!

kelly7i

New member
חח תודהD:../images/Emo71.gif

זה פחות או יותר כל השיער, מעורבב כזה מפוזר בכל השיער בעיקרון, פשוט זה לא ממש חזק וממש ממש אחיד כי השתמשתי רק בחבילה אחת וי שלי טונה שיערXD אז זה יצא די עדין ומעורבב אם הייתי עושה את הצבע אחרי שהייתי מסתפרת[מעניין מתי באמת] אז היה לי יותר צבע להשתמש בו והיה לו אויל יותר נוכחות ואחידות

../images/Emo204.gif../images/Emo2.gif

אוו, אני לאהוב!! איזה צבע זה? *חשדנית* אני מתכוונת, איזו חברה. XD אני רוצה כמה פסים בכחול או סגול, ושלך נראה פשוט מעולה.
מיס יו..

kelly7i

New member
תודהD:../images/Emo71.gif

זה של Palette עולה 44 היה בסגול ו-2 גווני אדום
זה במיוחד צבע שיכול להתפס על שיער יחסית כהה, בלי להבהיר לפני

גרבע

New member
../images/Emo105.gifתתחדשי..יצא יפה!D:

תמיד רציתי לצבוע בסגול חציל

../images/Emo204.gif../images/Emo207.gifממ, בקשת שירים. ../images/Emo9.gif

כל שיר מומלץ, נא להעלות.
ובקשה: אם למישהי יש את השיר הבא, נא להעלות. חיפשתיו ביוטוב והוא לא היה שם. Oם Blue Kitchen - Combine the Victorious [זה הפתיחה של "רק נערה" בוואלה!יס, והוא חמוד.] ת'נקס!

Vansi McDorky

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo210.gifנוטשת ל3 ימים../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo124.gif

אני יוצאת מחר--- זתומרת היום---- זתומרת עוד 5 וקצת שעות ><" --- לטיול שנתי באזור מדבר יהודה וים המלח עד יום שישי.
איי'ל מיס יו ביצ'ס! אני בטח אדפוק לפוני כמה שיחות טלפון מטרידות במהלך ה3 ימים האלה ואתעדכן בחדשות -אם יהיו
-. בה ביייי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תהני!DDD: ../images/Emo24.gif

גמני רוצה

m o r 1 0 2

New member
תהניי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

גמאני רוצה טיול שנתיי... תעשי חוויות ולא לאכול הרבהXDD
רגע,רוני לא איתך בכיתה או משהו?

just orr

New member