נהניתי!

נהניתי!

היה אדיר! היה בהחלט יותר טוב מההופעה האחרונה שלהם. הזמר לא היה משו, הוא בעצמו לא אוהב פינק פלויד, והוא אמר שהכריחו אותו לשנן את המילים לשירים... אבל הגיטריסט, אחד מהם, קוראים לו צ´רלי נכון? הוא פשוט גדול! הביצוע של comfortably numb, פשוט מרהיב! חבל שהם לא הביאו את הסקסופוניסט, ובמקומו גיל חובב ניגן על סינתיסייזר. בכל מקרה, יש להם הופעה שוב ב-29 לינואר (יום ד´). מעניין מי חוץ ממני יהיה שם...

היה מעולה

את Comfortably numb הם תמיד עושים בצורה מצוינת. שם הגיטריסט הוא צ´לי, לא צ´ארלי. את הסולן אני גם לא אוהב. הוא לא שר בקצב. וזה ממש מעצבן... ונראה לי שראיתי את יעל מנהלת הפורומים שם.... יעל, תגובות?

Yael Floyd

New member
ראית אותי ולא אמרת שלום?

צק צק... היה מדהים!! הלהקה ניגנה כל כך מצויין, פשוט נהניתי מכל רגע.. אבל... הזמר... אלוהים, אפילו לא מתקרב לרוג´ר.. או לדיוויד.... היה מעפן לאללה. (מישהו חוץ ממני ראה את האיש שפתח מטרייה בפנים? כל הזמן הגג טפטף
) צ´לי הזה מלך... התלהבתי ממנו נורא. בכלל, להקה מצויינת. רק הזמר איכזב. מישהו יודע אם הוא שר איתם באופן קבוע?

כן

הוא שר איתם באופן קבוע, בהופעות הרגילות הם עושים את שיין און דבר ראשון, ואז יש את השוק הראשוני של הזמר.. אבל מתרגלים. אני ציפיתי לכל החומה... לא היה את waiting for the worms ולא היה את the trial. חבל... לאלבום יש יותר עוצמה כשמנגנים אותו כאלבום אחד, בלי הפסקות.. ב 29 לראשון הם עושים את אותה הופעה בדיוק בברבי, למי שרוצה לבוא שוב (אני כבר שם!). ויעל, לא הייתי בטוח שזו את, ואז אבא שלך (נראה לי) קרא לך בשמך.. אז הנחתי שזו את.. באת עם עוד 2 חברות ואבא שלך נכון? ב 22:30 בערך, ישבתם מול הכניסה, ברמפה הזו שלא ליד הכניסה נכון? אני הייתי זה שעידכן את חבר שלו לגבי תחרות הגיטריסטים בפורום השכן.

Yael Floyd

New member
בדיוק היום חשבתי על זה!!

להציע מפגש פורום ב29... טלפתיה שכזאתי
אז.... קבענו. (קבענו?)

michal optimit

New member
הו, זה היה מצחיק מאוט!

ניגנו מעולה הזמר. טיפה.. טיפה הרס קצת. במיוחד את is there anybody out there אבל היה טוב מאוד.

DUDE5

New member
זמר איכסה

כבר שירשרתי בפורום אגדות רוק כמה אני לא מת עליו. יאללה מה הבעיה להחליף זמר??? הוא אפילו לא אוהב את פינק פלויד

למעלה