נהניתי

Deerest

New member
נהניתי

טל, אוקיאנוס, 100... לא פספסתי אף מילה. זה היה מנומס, מתחשב, עדין, מבין, מושך, דוחף... שילוב מרתק. רציתי שתדעו. למרות שלא שמתם לב שאני בסביבה.

האהבה 100

New member
אני יכולה שאלה קטנה?

מדוע בחרת להתבונן? למה לא השתתפת בשיחה? יכול להיות שיש עוד הרבה שמתבוננים עלינו? אני לא חושבת שזה רע להתבונן בלי להפריע או לא להפריע. אני שואלת בכדי לנסות להבין עוד צד. ואני מכבדת כל החלטה שלך... תודה.

Deerest

New member
פשוט.

שאלה של זמן פנוי. לקרוא לוקח לי מאד מהר, וזה נעשה במקביל לדברים אחרים. להגיב ולהשתתף זה קצת יותר מורכב, זה לחשוב, להיות מעורב יותר. הייתי בכיף מפנה לי זמן וצולל לכאן, אבל סדרי עדיפויות (לא סדרי חשיבות) מכריעים את הכף.

האהבה 100

New member
אכן..ישנם דברים שלפעמים מצריכים

יתר תשומת לב. זה מפרגן שלמרות שאתה עסוק אתה עדיין כאן. אם אנחנו מצמצמים אז סדרי עדיפויות וחשיבות,זה היינו הך. אם עדיף לך לעשות משהו אחר,אז כנראה שזה גם חשוב לך יותר.לא? תודה.

Deerest

New member
מהות (שם) הפורום

"אם אנחנו מצמצמים אז סדרי עדיפויות וחשיבות,זה היינו הך" סדר עדיפות לא תמיד נקבע לפי סדר החשיבות. חשוב/לא חשוב זה רק אחד הפרמטרים שצריכים להתחשב בהם בקביעת סדר העדיפות. אם אני מצמצם, אני עלול לפספס דברים מסויימים בחשבון העדיפויות. "אם עדיף לך לעשות משהו אחר,אז כנראה שזה גם חשוב לך יותר" אני מוצא הבדל בין "עדיף לי" לבין "סדרי עדיפויות" אם נשאר בניסוח המקורי שלך, אז כן. אבל... המשהו האחר שאני עושה הוא לא עדיף לי אבל הוא במעמד גבוה יותר בסולם העדיפויות שיש לי. לי באופן אישי עדיף לבלות כאן בפורום (ואת יודעת כמה אפשר להסחף וכמה זמן זה דורש). אז בכל זאת מה ההבדל? את שואלת. "מישהו" פתח כאן שרשור שמדבר על הצלחה ולעשות מה שבא לי מתי שבא לי... אני לא חי לבד, אני חלק ממעגל של משפחה, של עבודה, ולמעשים שלי יש השפעה רבה מאד על שניהם. יש אחריות. ולפעמים זה פועל כמו בומראנג. בהתחלה אתה נהנה כי אתה עושה מה שבא לך ואחר כך זה חוזר... על שביל הזהב כבר דברנו?

האהבה 100

New member
בוקר טוב לך דימיטרי !

אתה טוען שאתה מוצא הבדל בין"עדיף לי" לבין "סדרי עדיפויות". מצד שני,הוא לא עדיף לך,אלא שהוא נמצא בסולם גבוה יותר בסדר העדיפויות.. אז אני מבינה שלא תמיד אתה עושה את מה שטוב לך,נכון לאותו הרגע.... או קיי,אם זה כך אני מבינה אותך ויכולה "לנחם" אותך שהרבה בחיים זה התפשרות מסויימת,אין מה לעשות...או שיש... שביל הזהב הוא בדיוק השביל שמאפשר לעשות הכל או כמעט הכל. לדעתי הוא נקרא כך,כי הוא עשוי כולו מזהב ויהלומים,הוא שביל מאד מאד יקר. שמאפשר לגוון את החיים,אפילו אם זה לעשות הפסקת יוגה של 5 דקות באמצע יום עבודה סואן. וזה מאד יפה בעיני שאתה מצאת את שביל הזהב,בכדי גם לגלוש בפורום,ובד ובד לעשות עוד הרבה דברים. אפשר לנסות לשפר כל הזמן את שביל הזהב לדעתי. לעשות בו עבודות תשתית,להרחיב,ואפילו לבנות עליו איזה מסילת רכבת... מה אתה אומר?

Deerest

New member
זה לא הצבע

זו האיכות. השביל הזה הוא מאד דק ופתלתל. מי שמצליח ללכת בו לאורך זמן אומרים עליו שהוא מצליח להפוך קש לזהב. (את זה המצאתי עכשיו. אני כנראה כבר הרבה זמן בפורום הזה) לא מצליחים להשאר עליו. זו הסיבה כנראה שאין עליו תשתיות. אין מי שיבנה. מי זה דימיטרי? עוד אחד למלאי?

האהבה 100

New member
אני כל הזמן מחפשת להישאר עליו

ורוב הזמן אני מצליחה בכך. חשבתי שאתה דימיטרי.. אבל אתה יותר נחמד..

Deerest

New member
שוב נהניתי

חזרתי עכשיו מארוחת צהריים. אני פעם ראשונה שם, אנשים שאוהבים לעשות את האוכל. אנשים שיוצרים כל יום מחדש ונהנים לראות איך אחרים נהנים. שרות עצמי, יש הרבה דיבורים (מה זה?, קח, תטעם. וכו'). על טהרת הסלטים והבישולים (טל, את קוראת?). יש אומרים "יום טוב, רואים מהבוקר". אני משתדל שזה יקרה. בערב אני מתכוון לשרוף את כל מה שנכנס. נראה לי שהולך להיות יום טוב, חצי כבר עברתי והוא היה כזה.

פעם חשבתי "יום טוב"

היום זה רק רגע שנמשך...או לא... שמחה כשזה קורה עצובה כשלא ממשיכה למה שבא... חושבת על זמן,היה ועכשיו.

Deerest

New member
מה זה משנה בעצם

אם זה רגע או יום, שעה או שבוע. "לא יודעת" את עונה למי ששואל אותך ברחוב... "סליחה מה השעה?"

כשזה רגע

לא צריך לחכות יום או שעה או שבוע ---------- נכון, אני תמיד אומרת "לא יודעת" ששואלים אותי מה השעה אני משתאה ממששת את היד ונזכרת שאין לי שאון... ------------- זה משנה, לא את העצם אלא את מה שנראה

למעלה