נהתניהו "אני הצאצא של הגאון מוילנה"

dov12

New member
נהתניהו "אני הצאצא של הגאון מוילנה"

לי נראה שאתה צאצא של הרוזן דראקולה. מוצץ את הדם של הישראלים ומעביר לחברים העשירים שלו יאללה ארץ נהדרת יש לכם פרויקוט נוסף ליום שישי דראקנתניהו

byzon

New member
אתה צריך להתבייש ונתלונן על הפרום

בגלל הסתה כזאת יש יגאל עמירים למינהם

dov12

New member
גיחי גיחי

לכם מותר הכל ? לקלל לגדף . וזה לא נחשב להסתה? יש לך פורום רוטרמת לך תבכה שם אז אתה מאים עם יגאל עמיר מה לא מספיק שהימין רצח ראש ממשלה אחד אתם מאימים שוב ? גם ביבי טייל ע"י ארון קבורה שחור והביט מהמרפסת על תמונתו של יצחק רבין לא נשכח למנוול הזה . האיש צריך להזרק לפח הזבל של הפוליטיקה הישראלית. הוא ואשתו הפוסטמה שאמרה שמצידה המדינה תישרף והם יברחו לאמריקה שיברחו כמה שיותר מהר נעזור להם במימון הכרטיס הלוך

יוטו2

New member
המנוול ביבי ממשיך בדרך שרון

הוא הורה לחבריו שבמקרה מנהלים את פורום הליכוד - לחסום את כול מי שמזכיר את מעלליו בתמיכה בחלוקת הגוש לפלסטינאצים ..

dov12

New member
יפה אבל עדיף לכנות אותם פאשיסטים

כל מי שמדבר נגד נקנקיהו . הוא בוגד וכו. אבל מי שמדבר נגד השמאל זה מותר אז אני שם עליהם זין. וממשיך וממשיך.והם בנתיים אוכלים את הלב עם 11 מנדטים עלובים

יוטו2

New member
נתחיל בכך שביבי הוא שמאל לכול דבר

וזו הבעיה העיקרית בביבי .. בנתיים כול המנוולים שתמכו במעשה הבגידה של חלוקת הגוש לאוייבינו שילמו מחיר , שרון , חלוץ וקראדי .. אני מקווה שהמחיר של ביבי יהיה ניצחון לא צפוי של לנדאו אם יתמודד שוב , או הפסד בבחירות הבאות ..

Haemek

New member
יש לך תחושה שאם תצעק "זאב זאב"

מספיק פעמים, אולי משהו יאמין לך. אתה בסוף רק תהיה צרוד ונבוך, ושוב לא תבין "איך ביבי נבחר"? כי אולי שוב "העם טיפש". זה לא העם שטיפש.

dov12

New member
העם טיפש שמעתי בחצי השנה האחרונה

מהכיוון של המפלגה שלך. אנ לא בחרתי כבר משנת 2000 ולא מתכון לבחור שוב כי כולם אותו זבל. אבל הזבל מהמפלגה שלך גם קיימת במפלגת קדימה. מי שיפגע מהאפשרות כי ביבי יהיה רוה"מ זה יהיה מי שנתן לו את האפשרות בקלפי מקרה שרון מקרה אולמרט והנסיון המר של הקהל הישראלי מתצוגת הנפל של ביבי בשנים 96-99

Haemek

New member
"העם טיפש. אין לתת לו זכות הצבעה"

זה הטענה של כל השליטים היחידים (הדיקטאטורים) הכי חשוכים בסביבה ושהיו מאז ומעולם. מה זה אומר עליך? כי היום בעולם סביב (תסתכל) כל הדיקטאטורות בעולם מנוונות ושוקעות וכל הדמוקרטיות פורחות (כולל ישראל, שפורחת בגדול, וקצת בגלל ביבי, ואני יודע שיהיה לך קשה להודות, אבל מה לעשות, זה מה יש) וכל אלה שפונות לכיוון של דמוקרטיה, מלבלבות ויפרחו בקרוב. העם תמיד צודק. לדעתי זה אתה הטיפש (לא עלבון, רק קביעת עמדה אישית). אבל אתה יכול להמשיך לנבוח. אני מקווה שלפחות אתה נהנה.

dov12

New member
אתה שמת לב שאתה חופר וחופר ........

מי שמאשים את העם זה אתם בשאלה שנשמעה לא פעם אחד מהמוח הקודח של בוחרי המילכוד הכיצד נבחר אולמרט ע"י 27 (אני לא בתוכם) אחוז מהעם. ושוב אל תעלב כנראה אתה צריך סיוע רפואי להוציא את הלשון . כתבתי כבר עשרות פעמים לא בחרתי אולמרט. איך הגעת לדיקטטרות? . מי שעלול להביא לגושפנקא לדיקטטורה זה רק בימין . הסגידה העיוורת שלכם לביבי והאהבה החולנית שלו לעצמו בלבד גם לא לך. עלול להביא למה שציינת מי שנובח זה אתה ושכמותך שכל ציוץ נגד קליגולה(ביבייהו) אתם קופצים כאילו דראקולה נשך אתכם ושכל רצונכם להמליך את המולך שמקומו בפח הזבל של הפוליטיקה. אתה צודק ביבי הוציא גם את בני ישראל ממצרים . גם אמר את משפט המפורסם "טוב למות בעד ארצנו" ורק אשתו הטפשה טענה "שמיצדה המדינה יכולה להשרף ואנחנו נברח " היא התכוונה גם למטומטם כמוך יא אהבל . צא מהסרט ומהבלוג המפגר של ביבי כי ביבי לא כותב שם כלום אולי מילת פתיחה . יש לו מספיק מפגרים שיכתבו לו והרוב אפש/ר לנגב את...... אז יאללה משחקי המילים המפגרים שלך עושים לי רק שעמום. חשבתי אקשן

Haemek

New member
קובץ פנינים משכנע, הכל בתגובה אחת

"כנראה אתה צריך סיוע רפואי להוציא את הלשון" "ורק אשתו הטפשה" "גם למטומטם כמוך יא אהבל" "צא מהסרט ומהבלוג המפגר של ביבי" "אז יאללה משחקי המילים המפגרים שלך עושים לי רק שעמום. חשבתי אקשן" אני לא יודע. נראה שאתה ממש משכנע אותי ונוקב בכל הנקודות הנכונות. שכנעת אותי לא להצביע לביבי. למי כן להצביע?

אשרת

New member
כלומר, אבא שלו הוא שחיתות מסואבת?

ממתיק יקר, מי שהוא אבי השחיתות השלטונית היא מפלגת העבודה בגלגולה הקודם כמפא"י.

קשר בין הון לשלטון מוביל לשחיתות

כל עוד יש קשר בין הון לשלטון במדינה, תהיה גם שחיתות במדינה. על כן הדרך היחידה לעצור את השחיתות במדינה, היא להפסיק את הקשר המסוכן בין הון לשלטון. שום דבר אחר לא יעזור. הכסף הוא מקור כל הצרות, או לפחות רובן. אם לא היה כסף בעולם לא היתה גם שחיתות בעולם, אך אין זה אומר שזה שהכסף הוא עובדה קיימת, עלינו להשלים עם כך שגם השחיתות צריכה להיות עובדה קיימת.

אשרת

New member
השחיתות קיימת באדם ולא בכסף.

גם לא היה כסף, היתה שחיתות. צר לי לומר לך, להורים של גיסתי יש כסף. הרבה. אבל הם לא מושחתים. אולי כדאי שתוסיף לחייך עוד כמה גוונים.

למעלה