נואשתי, ויתרתי, נמאס לי

ניקי25

New member
נואשתי, ויתרתי, נמאס לי

צר לי, קראתי את ההודעות ופשוט צר לי (ולא מה שאתם חושבים...). נמאס לי כל פעם מחדש לתת אמון, להשקיע, לקוות ואז שבום, הכל מתפוצץ לי בפנים.נמאס לי שמבטיחים לי הבטחות, מחבקים אותי, מראים לי אהבה ואז נעלמים. אני באמת ובתמים מאמינה כי לאומה הגברית יש בעיה רצינית- גם אם אני עם גוף של סינדי קרופורד, פנים של קלואדיה שיפר ומח של מארי קירי, עדיין הבחור יאמין שהוא יכול למצוא טוב יותר ויעלם. ולא סתם יעלם: יתקשר ויגיד שהוא הולך לישון(וכמו סינדרלה ירדם ל100 שנה ולא יתעורר...), וזה במקרה הטוב. לרוב הוא פשוט לא יתקשר ואז עוד יעשה לי פרצופים באוניברסיטה של "אני לא מאמין שאת לא מדברת איתי יותר, הרי אני הדבר הכי מקסים בעולם" ואז כשאני אגיד שנעלבתי הוא ינפח את האגו שלו ויגיד לי שאני לא מבינה רמזים ויגרום לי להרגיש הכי קטנה בעולם. אז אני מוותרת! (ובינינו זה הפסד רק לכם) וכן, באמת, מה לעזאזל אתם רוצים?(ואני לא מתכוונת לבוא ולשטוף לכם את הריצפה בבית)

Vdrums

New member
את לא היחידה בעולם שלא מוצאת

את ה"אחד " שלה. וכל גבר רוצה משהו אחר. אין נוסחה אחידה לרצונות של גברים. מה שאת מרגישה מרגישים עוד הרבה אנשים משני הצדדים ובינהם גם אני. אני יודע שזה לא מנחם הרבה, אבל ככה זה בחיים.

ניקי25

New member
אין בכוונתי להעליב

אני חוששת כי אדם שאינו יודע לכתוב עברית תקינה, עליו לבדוק טוב טוב טרם והוא מבטא עצמו בכתב! יוסיף איננה מילה בעברית!

Sefy

New member
וזה שתוותרי, מי יפסיד יותר ? ../images/Emo4.gif

את ? או הם ? הרי לא כולם יודעים על קיומך, אז ברגע שוויתרת, הם גם לא ידעו, ואז את מפסידה הזדמנויות שאולי היום יכולות להיות טובות יותר

ניקי25

New member
לא אני

אני מאושרת! כן כן. מי היה מאמין. יש לי משפחה אוהבת, חברים אוהבים, עבודה שאני מטורפת עליה, כלב, גינה. מה עוד צריך? עד לפני חודשיים לא היו לי דאגות. נפרדתי מחבר שלי, עזבתי את הדירה שלנו, עברתי עיר. הייתי מאושרת! קשה היה למצוא אדם עם כל-כך הרבה אנרגיות חיוביות כמו לי. עד לפני חודשיים. לפני חודשיים הגיע הבחור (שהחל מרגע זה יכונה "זבל") ובלבל לי את החיים: לא אכלתי, לא ישנתי, לא חשבתי. הוא הבטיח לעשות ככה וככה וככה אבל הופהלה- תנחשו מה... הוא זרק הכל בפנים. ואי אפשר להגיד שאני נודניקית ומעיקה כי אני פשוט לא. הוא ניצל את כל מה שהוא חיפש אצלי וזרק. הוא ידע היטב שכל מה שאני רוצה הוא שברגע שזה לא ירגיש טוב שיגיד. אז מה "זבל" עשה? נעלם. ועוד אחרי שבוע הוא בא ומתנצל.. כן מתנצל על הדרך. חושב שאם הוא יגיד לי סליחה שבוע אחרי שהוא הודיע שהוא הולך לישון ומעולם לא קם כנראה, אני אסלח. וזה לא שהוא התקשר- הוא פגש אותי בטעות וחשב שזה יהיה נחמד לדבר איתי אז הוא הודיע שהוא מתנצל! חצוף! אז מאז שהוא חטף ממני שטיפה ואני נרגעתי, אני שוב מאושרת. מסקנה- בלי זה יותר טוב מ-עם ועל כן אני בוחרת לוותר. והכוונה בלוותר היא לא לוותר על "המין הגברי" (שהוא בכללותו זבל לדעתי) אלא פשוט לא להשקיע. אז מי יפסיד מזה? יכול להיות שאני. אבל אני גם לא "ארוויח" את כאבי הלב שיבואו אחרי כן- שהרי יש הרבה דגים בים, אבל רק אחד שמתאים לי. ועל מנת למצוא אותו טועים בדרך. אז אני בוחרת את הדרך ללא הכאב, אך גם ללא הסיכונים. אז כנראה שזה מה שגברים רוצים- שלא באמת נאהב אותם!

Sefy

New member
את מכלילה את כל הגברים...

חבל... באמת... לא אומר שכולם שווים, אבל אני יכול לתת לך דוגמא אישית מהצד השני והרבה יותר קשה משלך...

Vdrums

New member
וואלה? אני לא רוצה שיאהבו אותי?

כל מטרתי בחיים היא לגרום שיברון לב לבחורות? באמת מסקנה מעניינת. כמו שספי אמר, אל תכלילי. זה שיצא לך להכיר חארות לא אומר שכולם ככה. ולא חסר דוגמאות על נשים שמתנהגות כך.

tארטמיס

New member
ליבי ליבי איתך

כמה שאני מבינה לליבך.איזה לוזרים הגברים לפעמים.מראים התלהבות שיא,יחס ואהבה ופאף נעלמים.לא מובן הקטע הזה. שתביני שזה יכול להיות מכלול של דברים שהגדול מכולם הוא פחד כמובן. פחד מקשר,פחד מלהתחייב,פחד מרגשות שצפים.ומה לעשות רוב הגברים לא מסוגלים להתמודד עם ההצפה הזאת. ויכול להיות שהוא סתם מנייק שכובש וזורק. בכל מקרה יקירתי תסלחי לו בליבך כי הוא פשוט לא שווה את הכעס שלך. ואני חייבת לספר לך שעברתי סיפור דומה לפני חודשיים.וגם הוצאתי בפורום קיטורים. אולי באמת לא נשקיע מידי?אולי הם באמת אוהבים ביצ'יות?

את חייבת....../images/Emo41.gif

מאחר ואת לומדת איתו באונ', להראות לו שאת חזקה! את לא חייבת להרגיש לא רק להראות. זה יעבוד! ותראי יש בנים זונות. יכול להיות שהיה לו אינטרס בלהיות איתך, ושהוא השיג את זה אז הוא פרש כנפיים ועף... אבל את זה את צריכה לדעת. ולפי דעתי אחרי שחותחים עם מישהו לא צריך להראות אליו רגישות כי אז את מבלבלת את עצמך, כי בינינו... הוא לא ישים עליה כ"כ, וזה מה שקרה.
אז תזכרי תהיי חזקה לידו כי הוא היה בן... שנעלם! יש דרך לעשות דברים וזו לא הדרך מאמי, הוא מניאק ולא צריך להראות רגישות למניאקים.(סליחה על הבוטות, אני פשוט כועסת איתך...
) וחוץ מזה הייתי מציעה לך לפרסם את המודעה בפורום השכן- "מה נשים רוצות", היית מקבלת חיזוק מקבוצת בחורות...

הדרך היחידה להמנע מפגיעה

היא להמנע מנסיון. אני בעד שתקחי הפסקה מכל הקקות, עד שתחזרי לעצמך מוכנה עם אנרגיות חדשות לעוד קקות.

למעלה