נואשת לעזרה.

מעיין247

New member
נואשת לעזרה.

שלום לכולם,אני חייבת עזרה,יש לי פעוטה בת שנה ושמונה חודשים.עד לא מזמן הייתי מכניסה את ילדתי למיטה לשינת לילה הכל היה בסדר הייתי נותנת לה דייסה והייתי יוצאת מהחדר והיא הייתה פשוט נירדמת.היום זה פשוט לא עובד אני רוצה שהיא תישן(אני מכניסה אותה ב8 בערב למיטה)אני רק זזה מהמיטה והיא מתחילה ליבכות בהתחלה הייתי איתה הרדמתי אותה ע"י תפיחות קלות על הגב.העינין מתחיל להימאס עליי אין לי כוחות.אני רק מפסיקה ליתפוח היא בוכה אני רק זזה היא בוכה.מה אני עושה?אני חייבת עזרה.

פתרון לבעיות שינה

היי מעיין, לפני התשובה שלי חשוב לברר עוד כמה דברים לפני. מתי התחילה ה"בעיה"? האם היה ארוע כלשהו שאולי השפיע על ביתך? יכולות להיות סיבות רבות להתנהגות החדשה של ביתך, מתוך נקודת המבט שלי שאם אני יכולה לספר לך שגם לביתי לפעמים ישנם לילות כאלה, אם כי לא על בסיס קבוע. הילדים חווים כל יום חוויות חדשות וכל דבר יכול להשפיע עליהם. לפי דעתי בידקי קודם כל ששום דבר לא מציק לה: זה יכול להיות חיתול לא נקי, אולי חם לה או קר לה, אולי הרעב מציק ,אולי בגד לא נוח, או לא עלינו מחלה, חום, פצע עקיצה וכו'. אם זיהית שאין שום דבר אקוטי (וזיהית שזה בא ממקום של תשומת לב נטו), כדאי בתור התחלה לנסות את פתרון ההתעלמות, לא להתייחס לכל בכי בכדי לא לעודד את ההתנהגות הזו. אני פשוט לא מתייחסת לבכי יותר מידי, רק דואגת שיהייה לה מוצץ והולכת, היא בוכה 1-2 דקות מקסימום ונרגעת. אני חושבת שזה מאוד חשוב גם לקטנטנים וגם לנו ההורים ללמד אותם להירדם בעצמם, זה מאפשר להם להיות עצמאיים יותר, בטוחים יותר, פחות תלותיים בנו, וגם לנו ההורים זה נותן את השקט שלנו. כמובן שאם את חושבת שיש משהו יותר עמוק שמפריע לה להרדם כמו עודף אנרגיה, פחדים, תלותיות מוגזמת, ניתן ואף רצוי לטפל בעניין. אני יכולה להמליץ לך על טיפול הומאופתי שמביא לאיזון כללי ופותר את בעיות השינה. אשמח לשמוע עוד פרטים לגבי הבעיה, ולברר יותר לעומק את מקורה, וכך לייעץ לך בצורה המקצועית והטובה ביותר. שיהיו לנו ימים מתוקים ולילות רגועים
יום נפלא נועה

למעלה