נואשת לעזרה...

סמויה123

New member
נואשת לעזרה...

החורף הגיע ואיתו חוסר הלחות והיובש שתוקף אותי כל חורף מחדש וגורם לעור הפנים שלי להתקלף בצורה מאוד לא נעימה.. רק שכל חורף אני שמה קרם לחות וזה עוזר.. השנה כנראה קר יותר או לא יודעת כבר מה.. וזה ממש לא מזיז לעור שלי.. יש איזה תרופת סבתא שתוכל לעזור לעור הפנים מפני התקלפויות מהקור?... צריכה עזרה ממש דחופה.. :(

Blueberry Kiss

New member
למרוח שמן זית...

אפילו במקלחת, לשטוף בסבון, למרוח שמן זית ל-10 דקות ולאחר מכן לשטוף בסבון עדין.

iditush11

New member
אוחחחח כמה שאני מכירה את זה

וסובלת מזה ביותר, כל היובש המגעיל הזה שמלווה בקילופים שאף קרם לחות לא עוזר, אצלי זה בדרך כלל בא בצורה של קילופים סביב העיניים, האף, השפתיים ומקומות מסויימים בגוף. התרופה הכי טובה שאני מכירה זה חמאת שיאה שאפשר לקנות בחנויות של הסבונים כמו סבון של פעם, נרות בשינקין, לאלין וכו'. מדובר בקרם שמגיע בצורה של חמאה, מאוד עשיר ומאוד מרוכז שעוזר פלאים נגד יובש. ד.א. שמן זית לא טוב למי שיש לה עור פנים שומני!!!

iditush11

New member
אני יודעת זאת, את החמאה שיאה

אני מורחת אך ורק על הכפות ידיים, רגליים, ברכיים ואיזור הירכיים ששם אני סובלת מיובש קיצוני בחורף. הכי הרבה מורחת אותה על השפתיים שלי, אבל על הפנים? אין מצב!! זה יוציא פצעונים על בטוח.

ה מוזה

New member
ניסית מסיכות מזינות ?

יש מסיכות ביתיות מעולות להזין את העור תוכלי למצוא במאמרים ובמילון המונחים מומלץ לפחות פעם בשבוע מסיכת הזנה שכזו מצרפת קצת עצות סבתא ומסיכות בנוסף למה שקיים במילון המונחים ובמאמרים - אבוקדו , מזין את העור ומעשיר אותו במיוחד טוב לעור יבש ( כן בלי בושה למעוך טוב טוב אבוקדו בשל ורך
כמסיכת הזנה לפנים) אפשר להוסיף , כפית דבש או/ו שמן שומשום, כפית או שתיים שמנת - לרסק 1 בננה + 1 פפאיה/ או 1 בננה + 1 אפרסק. למרוח על הפנים, להשאיר ל20-30- דקות ולשטוף במים פושרים אפשר להוסיף כפית של דבש אפילו מומלץ - לערבב 2 כפות דבש עם 2 כפיות חלב, למרוח על הפנים, להשאיר 10 דקות ולשטוף במים פושרים ( מסיכת שמעניקה לחות ) לגבי שמנים לעור יבש ( שמן שקדים לעור יבש ) תוכלי לשאול בפורום שמנים וצמחי מרפא

למעלה