נואשת

עוגייה22

New member
נואשת

שלום,
היום בפעם הראשונה הכרתי את המושג א-מיניות והחלטתי להתייעץ.
אני בת 22 ונמצאת במערכת יחסים כבר 4 וחצי שנים. בן זוגי הוא הראשון שלי ומלבד חצי השנה הראשונה שהינו מקיימים יחסי מין באופן קבוע, בשאר הזמן קיימנו יחסים אחת לחודש או לעיתים אפילו חודשיים.

העניין הוא שעד שלא הכרתי אותו לא נמשכתי מינית לאף אחד. בדיעבד, הרצון לשכב איתו נבע מסקרנות בלבד וכרגע 4 שנים לאחר מכן אני מוצאת את עצמי דוחה אותו מעלי שוב ושוב ללא כל חשק ליחסים אינטימיים. אני לא מרגישה הנאה בזמן מין, אין תשוקה, ובכל פעם אני מכריחה את עצמי לקיים יחסים רק כדי לצאת בידי חובה, ובמשך כל הזמן רק מחכה שזה יסתיים.

אני אוהבת את בן זוגי מאוד, ואני רוצה שיהיה מסופק. בתחילת הקשר כשיחסי המין נעשו נדירים הוא היה מבין ולא לחץ והיו אף תקופות שהינו צוחקים על זה אך בזמן האחרון הוא כועס, והוא כועס בצדק.

אני לעיתים קרובות מתלבטת בהאם אני א-מינית? או שאולי אני חסרת חשק ספציפית בגלל בן זוגי? אני אשמח לעצה מכל מי שחווה את זה או קרא על זה ויש לו כמה דקות לענות.

תודה. עוגייה :)

k500

Active member
מנהל
שלום עוגיה

ברוכה הבאה לפורום.
נתחיל מהיסוד. א-מיניות מוגדרת כחוסר במשיכה מינית כלפי אחרים. לרוב הא-מיניים יש חשק מיני, אבל הוא לא מופנה לאחרים, כאמור.
האם את א-מינית? אנחנו לא יכולים לדעת מהסיבה הפשוטה שאנחנו לא יודעים מה את מרגישה בפנים אצלך, האם את נמשכת מינית לאחרים, אולי את נמשכת רק בסיטואציות מסוימות לאנשים מסוימים או שבכלל לא. יש הרבה אפשרויות.
אז איך יודעים?
שאלי את עצמך מה את מרגישה באופן כללי לגבי המיניות שלך, האם יש לך חשק מיני כלשהו, האם את רוצה לאהוב אחרים אבל בלי מין, אולי רק רומנטיקה, אולי מין לפעמים, אולי כלום..
חוץ מהשאלות העצמיות, תוכלי לקרוא כאן בפורום על א-מיניות, במאמרים, בקישורים בשאלות ותשובות ועוד. מעבר לכך, תוכלי לשאול אותנו עוד דברים ולחדד נושאים שתתקלי בהם במגוון הא-מיני שקיים. עם המידע שיהיה לך, תוכלי לקבל פרספקטיבה מעט יותר טובה לגבי המיניות שאולי את מחפשת הגדרות שלה. כך גם היה אצל רבים כאן בפורום, היו התחלות מהוססות, שאלות, תהיות ורצון לדעת מה קורה מסביב, כי לא תמיד הכל ברור לנו מההתחלה וזה בסדר.
לא משנה כמה זמן ייקח ומתי, את מוזמנת לשתף, להשתתף, לשאול ולתהות יחד איתנו. אנחנו נמצאים כאן תמיד ומוכנים לעזור בכל שאלה שתהיה, בהצלחה.

למעלה