Jupiter Jones
New member
נואש! אשמח אם תוכלו לעזור
שלום לכולם,
פעם ראשונה כאן.
לא הצלחתי למצוא תשובות באף מקום ואשמח אם תוכלו לעזור.
מתנצל על החפירה
אני גיימר טירון ובכללי עולם המשחקים וקנייתם די חדש לי.
עשיתי הזמנת פרה אורדר לאיוול ווית'ין 2 (שייצא באוקטובר) דרך החנות המקוונת של הפס 4 שלי, לאחר מכן גיליתי שיכולתי להזמין אותו דרך אמזון בפחות 70₪. כמו כן התברר לי שהמחירים לאותם כותרים בחנויות פלייסטיישן מקוונות בעולם נמוכים מהמחירים של החנות בה אני קונה דרך המכשיר.
אני רוצה לבטל את ההזמנה ולאחר בירורים מייגעים הבנתי שאני צריך לכתוב מייל לישפאר והם יעבירו זאת לסוני והם יחזירו לי את הכסף.
כמה שאלות במידה ומישהו מכם התנסה בכך:
1) האם בכלל הם עונים?
ואם כן, האם מחזירים את הכסף לכרטיס, או נותנים רק זיכוי לחנות המקוונת?
2) מניסיונכם, כאשר משחק יוצא לעולם למשל ב- 13/10/17, מתי ניתן לרכוש אותו פיזית מחנות בארץ.
3) האם עותק פיזי של משחק חדש שארכוש בארץ זול יותר מהחנות המקוונת.
4) כפי שאני חווה את חווית המשחקים כרגע, אני רואה שאיני אדם שחוזר למשחק שוב לאחר שגמרתי אותו, אי לכך אני חושב שאני מתאים יותר לקטגוריה של רכישה דיגיטלית (אולי אני טועה), אם כך, מהי לדעתכם הדרך המומלצת בה כדאי לי לרכוש בעתיד ומהיכן משתלם מבחינה כלכלית?
תודה מראש
שלום לכולם,
פעם ראשונה כאן.
לא הצלחתי למצוא תשובות באף מקום ואשמח אם תוכלו לעזור.
מתנצל על החפירה
אני גיימר טירון ובכללי עולם המשחקים וקנייתם די חדש לי.
עשיתי הזמנת פרה אורדר לאיוול ווית'ין 2 (שייצא באוקטובר) דרך החנות המקוונת של הפס 4 שלי, לאחר מכן גיליתי שיכולתי להזמין אותו דרך אמזון בפחות 70₪. כמו כן התברר לי שהמחירים לאותם כותרים בחנויות פלייסטיישן מקוונות בעולם נמוכים מהמחירים של החנות בה אני קונה דרך המכשיר.
אני רוצה לבטל את ההזמנה ולאחר בירורים מייגעים הבנתי שאני צריך לכתוב מייל לישפאר והם יעבירו זאת לסוני והם יחזירו לי את הכסף.
כמה שאלות במידה ומישהו מכם התנסה בכך:
1) האם בכלל הם עונים?
ואם כן, האם מחזירים את הכסף לכרטיס, או נותנים רק זיכוי לחנות המקוונת?
2) מניסיונכם, כאשר משחק יוצא לעולם למשל ב- 13/10/17, מתי ניתן לרכוש אותו פיזית מחנות בארץ.
3) האם עותק פיזי של משחק חדש שארכוש בארץ זול יותר מהחנות המקוונת.
4) כפי שאני חווה את חווית המשחקים כרגע, אני רואה שאיני אדם שחוזר למשחק שוב לאחר שגמרתי אותו, אי לכך אני חושב שאני מתאים יותר לקטגוריה של רכישה דיגיטלית (אולי אני טועה), אם כך, מהי לדעתכם הדרך המומלצת בה כדאי לי לרכוש בעתיד ומהיכן משתלם מבחינה כלכלית?
תודה מראש