נובאלאק-מכירות???

הילה@

New member
נובאלאק-מכירות???

שלום!!! האם במקרה למישהי יש ניסיון עם נובלק? יש לי תינוק בן 5 חודשים שהתחיל עכשיו לשתות מבקבוק..(אחרי שינק בלבד). נתתי לו בהתחלה סימילק והוא נורא פלט ובסופר פארם המליצו לי על נובלק לתינוקות פולטים . אני מנסה כבר 3 ימים ובינתיים אין תוצאות מדהימות. אם במקרה מישהי התנסתה עם זה אשמח לשמוע . וחוץ מזה-נראה לכן שאם אעבור לפורמולה אחרת במקום הסימילק זה יכול לעזור? גם כשהוא ינק הוא פלט, אבל לא כמויות כמו עכשיו... תודה מראש הילה

נובאלאק

פניתי אליהם, ביקשתי ושלחו לי דוגמיות. ניסיתי על כפיר והוא סירב לקחת. הוא פשוט לא אהב. צריך לזכור שתינוקות פולטים. ככה זה. לדעתי לא צריך להתרגש. אם מדובר בכמויות גדולות ובאופן קבוע - זה לא פונקציה של פורמולה, וצריך לבדוק שלילד אין רפלוקס. לנו אישית היתה הצלחה עם רמדיה סופר פורמולה (החדש, לא הישן. הישן מקציף) ועם מטרנה פרימיום.

גם אנחנו משתמשים ברמדיה סופר

פורמולה (אחרי שניסינו את הסימילאק הנוראי
). גם שגיא שלי בן 5 חודשים, ומה שאצלנו הפסיק את הפליטות (ואם תערכי חיפוש, תמצאי הודעה "קורעת לב" שלי על הפליטות...) זה תה שומר. מכיוון ששגיא חשב שהוא במסעדה צרפתית, וכל שעה-שעה וחצי לערך הוא היה אוכל 40CC, הקיבה שלו כל הזמן עבדה והיו הרבה פליטות. מהרגע שהתחלנו להשקותו בתה שומר, הוא הגדיל את הרווח בין ארוחה לארוחה (5 שעות בממוצע), היה מסיים כמעט את הכל (80% מתכולת הבקבוק) והשוס: צימצמנו את הפליטות ב - 95%
לפני התה ניסיתי לתת לו מים, אבל הוא לא אהב, ואת אתה הוא ממש אוהב. מאחלת לך בהצלחה.

למה את אומרת שסימילאק נוראי? ../images/Emo4.gif

לילד שלך הוא לא התאים - זה לא הופך אותו לנוראי. העובדה היחידה שאת יכולה להגיד היא שלבן שלך לא היה טוב עם סימילאק - מכאן להכליל על מוצר בצורה כל כך חזקה - נראה לי קצת מוגזם... ילדים הם מאד שונים אחד מהשני כך הצרכים שלהם, ההתנהגות שלהם וגם הפורמולה שהכי טובה להם. לבת שלי הוא מצויין והיא ניזונה מסימילאק בלבד מיומה הראשון ועד גיל חצי שנה. גם עכשיו בגיל שנה וחודשיים היא מקבלת שלושה בקבוקים ביום. וטוב לנו עם זה. סתם נקודה למחשבה על צורת התבטאות שצרמה לי.
שירלי

אם התגובה צרמה לך, מצטערת../images/Emo140.gif

אבל אני לא היחידה שחושבת כך. הסימילאק מלאבקצף. כל הקצף הזה הוא אויר הנכנס ישר לקיבה של התינוק ועושה שם שמות. מה גם, שכתוצאה מהקצף, אי-אפשר לדעת כמה התינוק אכל. בחוג מכריי אין תינוק אחד שאוכל סימילאק - וזה אומר דרשיני.

דוקא בחוג מכרי אוכלים הרבה סימילאק

אולי זה בגלל שהרבה מהחברות שלי ילדו בליס וזה מה שנותנים שם לתינוקות. לגבי הקצף - הקצף מעצם היותו מלא אויר הוא קל יותר מהמשקה עצמו. לכן הוא עולה למעלה. כשהבקבוק הפוך (עם הפטמה למטה כמו שנהוג להאכיל תינוק) הקצף עולה לצד השני ולא מגיע לפי ולבטן התינוק. הקצף הוא הדבר האחרון שנשאר... אם התינוק כל כך רעב שהוא מחסל את כל המשקה ומגיע לקצף - זה נראה לי סימן מצויין להגדיל כמויות כי הוא כנראה צריך יותר ממה שנותנים לו... אצלנו זה בדרך כלל לא קורה כי איה לא אכלנית גדולה. לגבי לדעת כמה הוא אכל - יש הבדל ברור בין המשקה לקצף - לנו אף פעם לא היתה בעיה להבחין (היתה תקופה שאיה היתה במעקב לתת משקל וספרנו בדיוק כמה היא אוכלת). וחוץ מזה - הגישה המודרנית אומרת שלא מודדים כמה הילד אכל אלא נותנים לו כמה שהוא צריך (מחסל בקבוקים - מגדילים כמויות, משאיר חצאי בקבוקים - מקטינים כמויות).
שירלי

שירלי - לנו הסימילאק עשה גזים,

ובגלל זה כתבתי שהוא נוראי (לא הספקתי לכתוב לך זאת בהודעה הקודמת, כי שגיא היה עלי, וביקש עוד קצת צומי...). כמות האוכל יכולה לעיתים להיות אינדיקציה למחלה "מתבשלת". אז נכון ששגיא אוכל כמה שהוא רוצה, אבל בתקופת הפליטות הקשות שלו, הוא היה אוכל מנות קטנות בפרקי זמן קצרים והדבר הקשה עליו ועלינו. אז גישה מודרנית או לא - אני רוצה לדעת כמה הילד שלי אכל. זה חשוב לי! יוצא אני פולניה? מה לעשות CAN´T HELP IT. והפעם אני מרגישה לא כ"כ נוח עם טון ההודעה. לדוגמא: "כשהבקבוק הפוך (עם הפטמה למטה כמו שנהוג להאכיל תינוק)" או: " הגישה המודרנית אומרת..." הרגשה של "נו-נו-נו"... הרגשה לא טובה בכלל...

odeia

New member
נילי, מצטערת לאכזב אותך, לא כל

התינוקות פולטים ולא כל התינוקות עושים גרפסים אחרי האוכל. אני זכיתי בילדה מקסימה שלא פלטה, לא עשתה גרפס. היתה ילדה מנומסת מאוד. אצלי היא קיבלה מהיום הראשון תה שומר או קמומיל, אולי זה בזכות זה אולי לא, אבל זה רק מוכיח שלא כולם פולטים.

כן - אני.

בהתחלה הן נתנו לי בטיפת חלב כמה אריזות של זה אחרי שהחלטנו שמעשירים לילדה את התזונה בעוד דברים חוץ מהחלב של אמא. היא אהבה את זה ושתתה את זה יופי. ואני לא יודעת אם זה יעזור לך בקשר לפליטות. יש לי חברה שהבן שלה שעכשיו עוד בן 6 - פלט אחרי כל ארוחה וזה נראה כאילו הוא הוציא הכל. ובכל זאת עלה במשקל והיו מספיק חיתולים רטובים והכל. אז אם הילד שלך ממשיך לעלות במשקל והכל בסדר תתעלמי מהקטע של הפליטות ואל תתייחסי - זה יעבור עם הגיל.

טלי א

New member
כאמא לילדה פלטנית במיוחד../images/Emo4.gif

עופרי ינקה מלא עד גיל 4 חודשים ומגיל 4 חודשים אני משלבת לה פורמולה והנקה (פשוט יצאתי לעבודה ואני לא שואבת ). ניסיתי את הרמדיה והיא נורא פלטה, אגב גם ההנקה לא מועילה לפליטות מאחר וחלב האם דליל יותר, אח"כ ניסיתי מטרנה שקיבלתי להתנסות והפליטות ירדו פלאים גם בכמות וגם בשכיחות. אומנם היא עדיין פולטת , לא צריך להגזים אבל הרבה פחות. אני באופן אישי שונאת להתעסק עם המטרנה , עם הרמדיה יותר נוח אבל עופרי מכתיבה את הכללים... מה שכן לא ניסיתי עדיין את הסימילאק.

טלי א

New member
ולגבי הנובאלק רופא

שהתייעצתי איתו לא המליץ לי. הוא אומר שזו גרסה לא משופרת ושיש בדר"כ גושים באוכל ושהוא לא ממליץ. התמורה לא מי יודע מה.

תפוח עץ

New member
יש לי חברה עם תינוק "פלטן"

ונובולאק )AR( היה היחיד שעזר לו. הבעיה שהוא יקר יותר מהאחרים (לפי מה שהבנתי - אני לא משתמשת) מה שכן יש להם טלפון לפניות - בקשי דוגמיות. לחברתי הם שלחו לפני שהיא קנתה חבילה שלמה.

למעלה