קישור לבלוג תרשמו קישור לבלוג שלכם אנשים...
ה הקור יגמור אותי New member 8/8/05 #5 אני חושבת שהוא מהפורום של עברי... והוא רוצה קישור לבלוג של נובה
D D i s o r d e r New member 8/8/05 #6 אז בואו ניתן לו ! זה קישור לארכיון שעלה. וזה קישור לאיך נכנסים לבלוג.
ה הקור יגמור אותי New member 9/8/05 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אז הצ'אט יהיה מגעיל, סו וואט? הבלוג עדיין יהיה טוב . זה נובה ועברי, אף אחד לא יכול להרוס את זה . אני כבר יכולה לראות את הצ'אט מוצף בהודעות בסגנון "עברי תעשה לי משפחה חרדית!"
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אז הצ'אט יהיה מגעיל, סו וואט? הבלוג עדיין יהיה טוב . זה נובה ועברי, אף אחד לא יכול להרוס את זה . אני כבר יכולה לראות את הצ'אט מוצף בהודעות בסגנון "עברי תעשה לי משפחה חרדית!"
ב ברררר New member 9/8/05 #10 חחחח אפשר להרוס את זה ביליב מי! "עברי תעשה לי ילד ורוד" נשמע יותר טוב |לילה טוב|
A Amber New member 9/8/05 #23 ברור, לא שמעת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif עברי עכשיו במבצע, 79.90 עכשיו במהדורה מוגבלת, מגיע עם בובת יניב... (להקיא )
ברור, לא שמעת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif עברי עכשיו במבצע, 79.90 עכשיו במהדורה מוגבלת, מגיע עם בובת יניב... (להקיא )
A Amber New member 10/8/05 #32 כי... נכון שאנחנו אוהבים לשמוע את אלה שמדברות ככה |שואלת בתקווה לשמוע כן|
A Amber New member 10/8/05 #35 טוב, זה לא הבוקר שלי... התכוונתי שאנחנו לא אוהבים לשמוע... לא מציפה יותר