נובלס

נובלס

"מנובלס יציל רק המוות" יש כאן מישהו שעישן נובלס תקופה ארוכה ועבר לסיגריה אחרת?

Queen Alice

New member
מה נחשבת בשבילך תקופה ארוכה?

שלושה שבועות כן? כי אם כן, אז הפסקתי לעשן נובלס כי הבנתי שMM יותר זול ויותר טוב. וגם מנובלס די נמאס...

cohenfa

New member
אני מכיר כמה שעברו לנובלס לייטס...

אני בכל אופן מעשן נובלס כבר איזה 5-6 שנים, והמעבר היחיד שעשיתי נכפה עליי - ושתדע לך שהווילס ההודי מאוד מזכיר את הנובלס :) בום!

השבוע נתנו לי סיגריה איטלקית

מזה מאגניב אבל היא נורא חזקה ועכשיו התחלתי לגוון מ אל אמ לייט למאלברו לייט דיי מוזר אהה? ונובלס הייתי מעשנת כלא היה עליי סיגריות אז הייתי לוקחת מידיד שלי

עישנתי חצי שנה ועברתי לוינסטון

אחרי זה ניסיתי לחזור ולא משנה כמה ניסיתי , לא הצלחתי . למעשה , לא רק שלא הצלחתי , גם לא הבנתי איך קודם יכולתי לעשן את השיט הזה .

בתקופה ארוכה, אני מדבר על חצי שנה+

והאמת שאתה אחד היחידים שהצליח להגמל. רוב האנשים שאני מכיר שעישנו נובלס, לא מצליחים לצאת מזה. ונובלס לייטס זה ..... בעעעעעהההה ... אין בכלל אפשר לעשן את זה?
הדרך שבה אני נגמלתי מנובלס היא מעבר לסיגריות מגולגלות. הרבה פחות מסריח, הרבה יותר זול ואיכשהו זה העלים לי את התשוקה לנובלס. (מי שלא התמכר לנובלס, לא יכול להבין מה זה "התשוקה לנובלס" אני יודע
)

ועוד כמה שאלות בנושא

יש בהן ניקוטין ? כמה הן יותר זולות , לדוגמא דראם + ניירות ? האמת שאני לא יודעת לגלגל ותאמינו לי שניסיתי ... אבל יש את המכשיר הקטן הזה בקיוסקים ששמים עליו את הנייר ועל הנייר את הטבק ואז לוחצים שם על משהו וזה סוגר את הסיגריה , כך שאם אני ארצה אני אסתדר (בתנאי שזה מכיל ניקוטין כמובן) .

מידע מהשקית

חמישים גרם דראם עולים בסביבות 35 שקלים. ניירות עולים בסביבות שני שקל לחבילה. כשעישנתי נובלס הייתי גומר קופסה ביום בערך. היום אני גומר שקית דראם בשבוע וחצי עד שבועיים. (חישוב מהיר 40 שקל מול 95-135 שקל) אחרי כמה ימים לומדים לגלגל, זה לא כזה נורא, זה בעיקר עניין של אימון. החסרונות של סיגריה מגולגלת (שבעיני חלקם הם יתרונות) : 1. אי אפשר לשלוף סיגריה מהקופסה ולעשן (זה מפחית את העישון דרסטית) 2. אם לא שומרים על הטבק הוא מתייבש (ואז יש לו טעם של קש ששורף בגרון) 3. אנשים אוהבים לנסות את זה, אז לא רק שכל הזמן מבקשים ממך, אתה גם צריך לגלגל להם כי רובם לא יודעים לגלגל
4. אנשים (דאגנים) כל הזמן שואלים אותך מה בדיוק יש לך בסיגריה
היתרונות: 1. בניגוד לסיגריות אמריקאיות (וגם חלק מהישראליות) לא מוספים לטבק חומרים מעודדי עישון כמו אמוניה ושאר חומרי "טעם". 2. אתה מגלגל סיגריה בכמות ובצורה שאתה רוצה. אני למשל אוהב אותן דקות
3. החומר שממנו עשוי הפילטר בסיגריה הוא חומר שלא מתפרק בטבע. (זה למי שמוטרד מאיכות הסביבה)

lizard

New member
אני עשנתי נובלס

כמה וכמה חודשים, אולי שנה. אחרי זה עברתי לסיגריות אחרות אבל תמיד אני מעדיף נובלס. פשוט הסיגריה הרגילה הכי טעימה לי.

Runaway Train

New member
אתה מתכוון,זה לא סתם חרא...

עכשיו זה משנה הכל...אני בטוחה שזה משנה איזה חרא זה..גמלים או קרנפים זה חרא

Superunknown1

New member
אני, חודש, ועברתי לפאל מאל.

גיטאר לאן התחיל עכשיו לעשן, ועל ההתחלה הוא קנה נובלס. לא משנה מה אני אומר לו וכמה, הוא לא ונה משהו אחר, וזאת לא הבעיה של הכסף. תלמד, והנה, לא רק מהטעויות שלי, אלא גם משל כל הפורום- עדיף חבילת מלברו לייט ביד, מפאקט נובלס על העץ. בבקשה, תעזרו לי לגרום לו להבין.

העולם נחלק לשניים

אלו שראו את האור של הנובלס, ואלו שכנראה לא יראו אותו. או שאתה אוהב נובלס, או שזה מסריח לך, אין מישהו שיכול להיות אדיש.

rainbowgirl

New member
נובלס זה טווווב!!!

אני מעשנת נובלס כבר חצי שנה. זה יותר טוב מפרלמנט. זה יותר טוב מהכל!! נובלס זה החיים! טוב,קצת הגזמתי,אבל הכל כדי לתמוך בגיטר לאן שאני מכירה מפורום היהודים

למעלה