נובמבר דוו... דיברת על דנטה הזה?

LaSombra

New member
נובמבר דוו... דיברת על דנטה הזה?

את האמת שהוא באמת נשמע כמוני... אתה רואה? יש עוד אנשים כמוני... הוא דווקא נשמע נחמד... והציטוטים התנכיים כאילו שלו? מגניב!!! בכל מקרה, אני לא מבין מה אתה רוצה אבל תפסיק לרצות את זה כי אין לי כוח לשטויות שלך... אני מצטער בפני דנטה אם השיחה המגוכחת הזאת, שנשמעת כאילו מדברים עליו בגוף שלישי, כאילו הוא לא כאן. על תדאג, זה פשוט שנובמבר דוו חשב שאתה זה אני... הוא לא חכם במיוחד וילדות בכיתה ג´ יורדות עליו. אז נובמבר דו, זה הכי גרוע שלך עד עכשיו!!! LaSombra

November Dew

New member
חחחחחחח

אתה רואה שאתה נכנס לפורום!!!! וואי זה באמת לא היה הכי גרוע שלי, היו לי יותר גרועים. תראה... על הילדות בכיתה ג´ אין לי מה להגיד לך... רק שאני לא ארד לרמה שלך ואני רק אגיד לך שאתה טעית, אני צדקתי, נכנסת לפורום. ולכן אסיים במזמור: "טלי, טלי, טלי אוהב גם ....עם....טל...שלי (ה - "..." זה צנזור של המילים הלא יפות שאני לא אגיד) וזה כן אתה אז....I FART ON YOUR DIRECTION

LaSombra

New member
מי זה... עומר פרבר?!?

כן עומר זה אני!!! אבל אני לא הולך להיכנס יותר... פשוט נובמבר אמר לי שיש פה מישהו בשם דנטה אליגרי שנשמע כמוני והוא חשב שזה אני ולא הבנתי מה הוא רצה ממני כי דנטה אליגרי זה חלק מהאימייל שלי אז רציתי לראות מי זה... הוא פשוט חשב שזה אני... אז יאללא עומר פרבר, ביי, תהיה בריא... ולכל אנשי הפורום, אחלה של פורום יש לכם, לכל האנשים שאני מכיר, מה קורה? לכל אלה שאני לא מכיר, מה קורה? ולכל אלה שאני מכיר אבל רוצה לא להכיר, מה קורה? אז יאללה ביי... וביי גם לך דנטה...

LaSombra

New member
מטומטם!!! סליחה... אבל אותו מותר...

אני נכנסתי לפורום רק כדי לראות מה העסק שלך עם הדנטה הזה ולהראות לך שזה לא אני!!! ועכשיו נכנסתי אחרי הרבה זמן, ואני בכלל מדבר מהאוניברסיטה... סתם רציתי לראות מה ענית לי... ואומרים: I FART AT YOUR GENERAL DIRECTION ונובמבר דו, זה כן הכי גרוע שלך!!!

LaSombra

New member
כן התחלתי...

את האמת אני די בודד שם בינתיים כי אני לא מכיר אף אחד וכולם בגיל 24 פלוס מינוס אבל בינתיים מגניב... לומדים חוקים, דינים פסיקה עברית פסיקה ישראלית וכו´... מתחילים לדבר על מושגים כאלה שאלוהים יודע מאיפה הם באו... אבל בינתיים מגניב, למרות שאני קם כל בוקר בשש ורבע...... לא נורא...

Dante Alighieri

New member
Justice justice thou shalt persue..

חוסר הנימוס המשווע הזה לא מובן לי... אותו נובמבר דוו, שטען שהוא מכיר אותי, כנראה מכיר אותך? והוא חשב שאתה זה אני ולכן אתה נכנסת הנה לצפות בי?!? ומה זאת אומרת שהשם שלי הוא השם של האימייל שלך? אתה קורא לעצמך באימייל דנטה אליגהירי? על שם המשורר? הממ... אדם משכיל לפחות... אינפנטיל וחסר נימוס אבל משכיל... וגם אוניברסיטה... בכלל, מעיד על השכלה גבוהה... מפליא אותי חוסר ההבנה הזה... אתם יודעים מה? כנראה שהנוכחות שלי בפורום הזה מאוד לא נדרשת... לא רק זה, אני מבין שהעלתי את חמתכם עלי מסיבה כלשהי... אני מניח שאכן נתתי לכם סיבה טובה להתעצבן... כל המיסתורין הזה, וה"ציטוטים התנכיים כאילו שלו"... אני רואה שיש דברים שפשוט קשה לכם להיתמודד איתם... הממממ......? אז אני אסיים סציטוט "כאילו תנ"כי" שוודאי הצל יכיר (הצל זה לאסומברה כמובן) through me you pass into the city of woe; through me you pass into eternal pain through me among the people lost for aye justice the founder of my fabric mov´d to rear me was the task of power divine supremest wisdom and primeval love before me things create were none save things eternal and eternal i endure All Hope Abandon Ye How Enter Here!!! ציטוט של דנטה כמובן... מתוך הקומדיה... ובכך אני עוזב אותכם... ידידי לפורום... אולי אני אחזור מדי פעם... ואולי לעיתים אפילו יותר תכופות......

LittleBigGirl

New member
לי אישית הנוכחות שלך ממש לא הפריעה.

זה טוב שיש אנשים שרמת האיטלגנציה שלהם לא שואפת לאפס, ובכלל טוב שיהיה גיוון. לפי דעתי אתה לא צריך לפעול לפי מה שאחרים אומרים, גם אם "העלת את חמתם". אולי עוד תצליח להוציא את הטוב מהאנשים האלה... god knowa i´ve tried... ליטל ביג

LaSombra

New member
חברה הבחור פשוט גאון!!!

נכון, אני אכן מכיר את הציטוט.... זה השיר שאני רושם על כל הקלסרים והדברים שלי... קאנטו שלוש בגיהנום בקומדיה האלוהית!!! יש לי גם את התרגום בעיברית שלו... בכלל יש לי תרגום של עשרת הקאנטואים הרא´שונים לעיברית מתוך ספר שיצא בשנת 52 ע"י פרופ´ מבר אילן שתרגם את כל הקומדיה לעיברית... את האמת שזה חלק ממש עמוק ומדבר על משמעות הגיהנום וגן עדן בנצרות ועל כמה האדם הוא חסר משמעות וחשיבות, אבל בעיברית, אם כל המגניבות שלו, הוא פשוט לא נשמע טוב כל כך... אתה סטודנט לספרות או פילוסופיה או משהו כזה? אהה... וגם לאסומברא זה אכן "הצל" בספרדית או פורטוגזית או משהו כזה... אתה בהחלט יודע על מה אתה מדבר...

למעלה