סמבוסק עם חומוס בפנים. לא רע בכלל.
לפני כן הייתי בבנק עם הבן ונתתי לו יפוי כוח בחשבון אחד. למקרי חרום. הם מחתימים את המיופה שהוא תושב ישראל, ושאין לו תושבות אמריקאית, כל כך מפחדים מן האמריקאים. מן הארופים והאסיתים לא מפחדים? מוזר.
רפואה מקצועית. לא משנה איזה. בכל אופן 2 גברים התחילו במריבה אין לי מושג על מה. וכל אחד צעק לשני תסתום את הפה שלך. אחות או רופאה התערבו והרגיעו את המתקוטטים. כבר פחדתי מאלימות.
אולי אני טועה אבל נדמה לי שהצטרפת כמנהלת לפורום,במקרה הבחנתי בשמך ליד השם של יעלי,אז אני מאחלת לך הצלחה והרבה הנאה מהתפקיד.בטוחה שתעשי זאת בחכמה והרבה אורך רוח,זאת התכונה הכי נדרשת כדי לעבוד עם אנשים.ספרי לנו במה זה כרוך ואיך את מרגישה בזה.
מחפשת רעיון מה להכין לנכד שחזר עכשיו מטיול בחו'ל אחרי צבא.נכון שאני יכולה להכין את האוכל המסורתי של מרק,אורז ,סלט,ותוספות,הראש שלי פשוט לא עובד יותר ,והייתי רוצה משהו מיוחד שלא עולה כרגע בדעתי,כנראה שעייפתי מהבישולים.
מנהלת נוספת, כי לא די במנהלת אחת, צריך 2.
התפקיד העיקרי זה לטפל בטרולים מעליבים ע-י מחיקה. תפוז שלחה לי דף הסבר וקוד. אשמח להודיע להם שגם לך ישלחו. כרגע טרולים לא נכנסים, אז אין עבודה בעניין.
רצוי גם שמנהלת תתיחס באהדה למה שהחברות כותבות, ואת זה את עושה במילא.
לא יכולה להתחייב לעשות זאת,אני עסוקה בטיפול בבעל וצריכה להשאיר גם טיפת זמן בשבילי לנשום.אני מעריכה מאד כל אחת שיכולה לעשות משהו למען הזולת,בעבר עשיתי רבות,אבל עכשיו אני מודה לכולם שיכולים לתחזק כל דבר שיכול להואיל לאחרים ולפעמים גם לי.אז אני שוב מאחלת לך הרבה נחת מהכותבים ביניהם גם ממני.אני מקווה שכל מי שפרש מסיבה זו או אחרת יתעשת ויחזור כי בסך הכל היה נחמד להתכתב ולהתקרא.בייייייי