נוגה, כל הכבוד שאת מצטטת את הנביא ישעיהו--

מינהר

New member
נוגה, כל הכבוד שאת מצטטת את הנביא ישעיהו--

שריך סוררים..וחבר גנבים..
מה שנכון. מכינים עכשיו בקואליציה מילוט לרוה"מ מן החוק דרך חוק ההתגברות על בג"ץ.

מינהר

New member
בוקר טוב. הייתי אצל השכנה שהכינה

סמבוסק עם חומוס בפנים. לא רע בכלל.
לפני כן הייתי בבנק עם הבן ונתתי לו יפוי כוח בחשבון אחד. למקרי חרום. הם מחתימים את המיופה שהוא תושב ישראל, ושאין לו תושבות אמריקאית, כל כך מפחדים מן האמריקאים. מן הארופים והאסיתים לא מפחדים? מוזר.

מינהר

New member
עניתי לאדריק2 בטעות בתכתובת אמש,

הנה אני מתקנת.
אדריק2 ברוכה הבאה.

מינהר

New member
אתמול הייתי בקופח יהוד, רחוב צבי ישי,

רפואה מקצועית. לא משנה איזה. בכל אופן 2 גברים התחילו במריבה אין לי מושג על מה. וכל אחד צעק לשני תסתום את הפה שלך. אחות או רופאה התערבו והרגיעו את המתקוטטים. כבר פחדתי מאלימות.

אדזה 900

New member
מינהר

אולי אני טועה אבל נדמה לי שהצטרפת כמנהלת לפורום,במקרה הבחנתי בשמך ליד השם של יעלי,אז אני מאחלת לך הצלחה והרבה הנאה מהתפקיד.בטוחה שתעשי זאת בחכמה והרבה אורך רוח,זאת התכונה הכי נדרשת כדי לעבוד עם אנשים.ספרי לנו במה זה כרוך ואיך את מרגישה בזה.

אדזה 900

New member
אירוח

מחפשת רעיון מה להכין לנכד שחזר עכשיו מטיול בחו'ל אחרי צבא.נכון שאני יכולה להכין את האוכל המסורתי של מרק,אורז ,סלט,ותוספות,הראש שלי פשוט לא עובד יותר ,והייתי רוצה משהו מיוחד שלא עולה כרגע בדעתי,כנראה שעייפתי מהבישולים.

מינהר

New member
אדזה, בעניין הנכד שחזר מחו"ל. את בוודאי

זוכרת מה הוא אהב לאכול אצלך, ולזה הוא כנראה התגעגע בחו"ל.
אצלי משום מה הבנים אוהבים את מה שאכלו כילדים.

מינהר

New member
אדזה, תודה על הברכות. הצעתי לך להיות

מנהלת נוספת, כי לא די במנהלת אחת, צריך 2.
התפקיד העיקרי זה לטפל בטרולים מעליבים ע-י מחיקה. תפוז שלחה לי דף הסבר וקוד. אשמח להודיע להם שגם לך ישלחו. כרגע טרולים לא נכנסים, אז אין עבודה בעניין.
רצוי גם שמנהלת תתיחס באהדה למה שהחברות כותבות, ואת זה את עושה במילא.

אדזה 900

New member
מינהר

לא יכולה להתחייב לעשות זאת,אני עסוקה בטיפול בבעל וצריכה להשאיר גם טיפת זמן בשבילי לנשום.אני מעריכה מאד כל אחת שיכולה לעשות משהו למען הזולת,בעבר עשיתי רבות,אבל עכשיו אני מודה לכולם שיכולים לתחזק כל דבר שיכול להואיל לאחרים ולפעמים גם לי.אז אני שוב מאחלת לך הרבה נחת מהכותבים ביניהם גם ממני.אני מקווה שכל מי שפרש מסיבה זו או אחרת יתעשת ויחזור כי בסך הכל היה נחמד להתכתב ולהתקרא.בייייייי

מינהר

New member
אדזה, רוב תודות על הברכות. אני

מקווה שכולם יהנו מן הפורום.

למעלה