נוגה קדמי, כוכב נוגה, ומאזיני הרדיו

נוגה קדמי, כוכב נוגה, ומאזיני הרדיו

בוקר טוב לכולם! עברתי על כל ההודעות האחרונות של הפורום וקצת נדהמתי לראות לאיזה רמה של קנאה וחולניות אנשים יכולים להגיע. ברור לי שיש לא מעט אנשים ואולי חלקם מהרדיו עצמם שלא מסוגלים לפרגן לנוגה כי באיזשהוא מקום היא הכי מקצועית ברדיו, ומשיגה את הדברים הכי חמים והכי עכשויים שיש. נוגה היא בחורה מאוד מוכשרת בעלת 2 תכניות רדיו עורכת ומגישה. מגזין המוזיקה של נוגה "כוכב נוגה" הוא הדבר הכי מעניין והכי שווה בכל רדיו ירושלים, נוגה קדמי משיגה בכורות מיוחדות לשירים הכי עכשויים והכי חמים לפני כל שאר תחנות הרדיו לדוגמה: - כוכב מדבר יעל בר זוהר - צינקוומילה 2003 דנה אינטרנשיונל והלו דולי שלא הושמע ולא יושמע באף תחנת רדיו אחרת. - השירים החדשים של נתי נתן, ועוד... נוגה דואגת לארח ולראיין אמנים מהשורה הראשונה ולדאוג שהתכנית תיהיה הכי מעניינת שאפשר כגון: - אילנה אביטל - קורין אלאל - רוני - גליה עטרי - דנה אינטרנשיונל נוגה עורכת מדי שישי את התכנית בצורה הכי מענינת והכי מקורית שיכולה להיות והופכת את הרדיו היבש הזה לרדיו ששווה האזנה\ באשר לבחור שכתב על דנה אינטרנשיונל את אשר כתב\ אז תתבייש לך לכתוב דברים כאלה, נתחיל בזה שנוגה משיגה חומרים של דנה שאין לאף אחד ודואגת להתהדר בבכורות עולמיות לחומרים חדשים של דנה, ושנית לכנות את דנה סתם קוקסי מעיד על צרות עין והומופוביה והייתי מציע לך לגשת לטיפול פסיכולוגי כי אנחנו בשנת 2004. דנה אינטרנשיונל היא זמרת הפופ היחידה במדינת ישראל שהחומרים שלה נשמעים זהים לכל מה שקורה באירופה ובארצות הברית\ היא זמרת כבר 10 שנים וההישיגים שלה יכולים למלא 10 דפי פורום שלמים. מגיע לדנה את כל הכבוד על ההישגים והיכולת לשרוד 10 שנים בתחום מוזיקה קשה בארץ שהוא הפופ. אז נוגה מפרגנת ומפרגנת מכל הלב\ וכנראה שהקמאה של אנשים שלא יכולים לפרגן באה לידי ביטוי בהודעות כאלה ירודות וכאלה תת רמה. כל מה שנשאר הוא לאחל לנוגה המשך הצלחה מדהימה עם התוכניות המשובחות שלה והכי מענינות ברדיו, וכבר צפוי לכם בהמשך בכורה עולמית לטראק המועדונים החדש של דנה אינטרנשיונל שיוצאת בקרוב לסיבוב הופעות באירופה.! אז נוגה יקרה אין מה להתיחס לקנאים הם מלאים באנרגיה שלילית האמיני במה שאת עושה כי את עושה את זה הכי טוב וכולנו איתך ביום שישי 20:00 בדיוק! מושיקו מנהל פורום דנה אינטרנשיונל!

רומן 35

New member
../images/Emo98.gif בהמשך למה שנאמר כאן

האמת שאני מציץ כאן להודעות בפורום וההודעה הכי מרתיחה ומקוממת היא ההודעה של במבלבי "החלפת שמות אינה מחליפה טמטום" בה כתובים כמה דברי שמצה וארס,גילויי הומופוביה קשים ופרמיטיביות. הכינוי שהוצמד לדנה אינטרנשיונל "דנה אינטרנשיונל הקוקסי" נשמע צורם ונאמר כביטוי לזלזול ופגיעה בכבודה של אחת מהסלבריטיס המצליחים והפופולריים ביותר בארץ. ומתי נוגה אי פעם השמיעה חצי אלבום של מדונה ברצף? זה כזה פרדוקס כי נוגה היא אחת השדרניות עם הכי הרבה עומק וגיוון מבחינת החומר המוסיקלי שהיא משמיעה, החל ממוסיקת עולם מדהימה,מחומר עברי משובח,מוסיקת שנות ה-80 שלא שומעים באף מקום ועד מוסיקת דאנס והאוס. זו בושה וחרפה שיש אנשים שמעיזים להתבטא באמירות כאלה,במקום לשמור את דעתם לעצמם.

במבלבי

New member
לך לישון חתיכת יצור

אני אתבטא איך שמתחשק לי זה שכל תכנית של נגה מורכבת מהומואים ולסביות אומר שאני צריך להיות גיי פרנדלי? ובאשר למוסיקה שהיא משמיעה דעתי בנושא כבר נכתבה.

רומן 35

New member
כל הכבוד

כל הכבוד לך,יש לציין שאתה מה זה מותק של בן-אדם. מזמן לא נתקלתי באצילות וגדלות נפש כזאת,משהו בן-זונה!

רומן 35

New member
ועוד לחשוב ש...

ועוד לחשוב שהמורה הרוחני שלך שלימד אותך את כל מה שאתה יודע עד הלום ושהביא אותך למה שאתה היום הוא בעצמו הומוסקסואל מוצהר... אילו רק היה מעלה על דעתו לאיזה שיא של דרגת שפל הגעת ואיזה לקסיקון של ז'ורה יש לך הוא היה ודאי נוכח לגלות איזה "מלך אשפתות" פשוט וחסר אינטליגנציה יצא ממך!

gaga28

New member
לרומן35

שוב אתה יורה ועושה את זה מצוין רק חבל שאנחנו מורידים עצמנו יחד עם החלאה הזה... אל תתיחס לאינפנטיליות,בורות,ודעות קדומות פשוט אל...

במבלבי

New member
תגיד לי אתה נורמלי?

על איזה מורה רוחני אתה מדבר? אתה בסדר בראש?

למעלה