נוגו´ש!!!!!!!!!!!

Super Keshet

New member
נוגו´ש!!!!!!!!!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

יאווו! אני עוד בשוק!!! פתאום את כזה אומרת- אני בונה את האתר עם ...(שחכתי תשם) וקשת!!! ואני כמו ילדה קטנה צורחת- אמרו את השם שלי בטלוויזיה! יאו תודה! איזה חמודה... כל הכבוד שזכית!!! כל הכבוד למוטי ושרון!!!!!!!!

טנקיו ברי ברי מא´ץ../images/Emo70.gif

נ.ב בסוף כשהיו כתוביות היה כתוב "משתתפים"-"שרון וייסנר" ואני כזה מתלהבתת... שיואו אני לא מאמינה אני כוכבת! סתתתם!!!

יווואוו זה היה כזה שמף!!!!!!!!!!!!!

ועשינו כזה חזרה... פעמיים... ואז נכנסו ואני הייתי בטוחה שעושים עוד חזרה באולפן-ו...:-O פתאום אמרו לי שאין עוד חזרה ואני...אויי מיי גוד!!!!! אבל נוגו´ש ומוטי אתם ממש חמודים..

A d i d a

New member
זה היה אני!!

היא אמרה עדי וקשת! כל הכבוד לכולם! במקרה הראו את הבנות שזכו לדובב את התאומות? הקול של אשלי מתאים אבל של מרי-קייט הוא נמוך מדי...

ruth yehuda

New member
היה מזה נחמד.....

אבל חבל שלא הביאו לכם בתור פרס איזה מוצר מהקו של התאומות......

Alexis14

New member
קשת!../images/Emo113.gif

האמת שלא הייתי בטוחה אם כדאי להגיד אותך די שכחת שיש את האתר!! את כבר לא כותבת והכל.... טוב נדבר באייסי. והיה ממש כיף ודנה והדס ושרון ממש חמודות, ומוטי נחמד! וממש הייתי בלחץ אבל בסוף נראה לי שהיה בסדר... טוב אני מקווה...

כן נוגו´ש...היית בסדר גמור../images/Emo70.gif--->

היה כזה כיף!!! וזה גם היה מיני מפגש פורום...ועדי כל-כך חמודה! בקיצור-אני קצת יותר מעריכה את ערוץ הילדים...כי היה מאט מאוט נחמט!

Alexis14

New member
חחח... נזכרתי במשו...../images/Emo113.gif

כששאלו את מוטי את השאלות, ולקחו אותי ואת שרון- עדי כזה עשתה להלהלהלהלה לבדוק אם שומעים ואני לא שמעתי אותה אבל אני רואה את הפה שלה עושה להלהלהלהלה... ואני כמעט מתפקעת מצחוק...

motib4

New member
היה כזה כיף!../images/Emo29.gif

מה זה הייתי בלחץ... וואי... נגה, שרון, דנה והדס- אתן מה חמודות!
היה ממש כיף!

חיחי...תודה...גם אתה ממש נחמד!--->

ונוגו´ש-כן! זה מה שאני תמיד צוחקת! והיא קצת עושה קליקים עם הידיים ועושה כזה "לה לה לה לה..." :)) היו קטעים.. הכי הייתי רוצה שעדי תהיה המנחה! היא המנחה האוהבה עליי
למרות שאין לי מנחה אהוב...אבל היא הכי חמודה ונחמדה ומצחיקה... ומוטי-איך הצחקת אותי שהיית לחוץ..

A d i d a

New member
ניסיתי להסתכל על הקהל...

אבל לא ראיתי את דנה והדס, חיפשתי שתי בנות שלא תאומות אבל לא מצאתי! איפה הייתן? הראו את הבנות שמדובבות את התאומות?

חמודים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה מתוקים אתם
*מקנאה* ומוטי- איך יכולת לשכוח
דואלסטאר אנטרטיימנט... אני כזה צורחת לך את התשובה....חחחחחחחח.... ואיך ראו שהתרגשתם... חחחחחח... זה היה מצחיק

למעלה