נוגיירה ומיר יהיו המאמנים של TUF 8

favor

New member
נוגיירה ומיר יהיו המאמנים של TUF 8

http://www.mmaweekly.com/absolutenm/templates/dailynews.asp?articleid=6259&zoneid=2 עכשיו מובן למה הקרב של מיר-מק'ולי בוטל לאחר שהוכרז כבר באופן רשמי. כמובן שהשניים מלבד ההופעה כמאמנים ב-TUF 8 יילחמו על תואר ההביווייט שעל פי התחזית יקרה לקראת סוף 2008. פרק הבכורה של העונה יתחיל ב-17.9, מה שמרמז אגב שבאותו ערב יתקיים פייט נייט. בעונה השמינית יתחרו 2 סוגיי משקל: הלייט הביווייט (לעזאזל, המחלקה מפוצצת.. למה לא בהביווייט המרוקנת?) והלייטווייט (שבו ייקח חלק עידו פריינטה הישראלי) אז כשיש במחלקה הזאת 4 לוחמים נורמלים ו-2 מהם יילחמו עוד פעם אחת בסוף השנה אני חושב שהמחלקה מתה לגמרי.

גיא ע

New member
מה, יש שתי עונות בשנה?

באמת מוזר, דיינה חייב לשים דגש חזק על ההביוויט ולתקן במיידית את המצב שם. יאללה, שיהיה בהצלחה לעידו!

2המרפא

New member
בנימה אופטימית יותר

בהתחשב בזה שההביוויט מת לפחות יש סיכוי שעידו פריינטה ילמד מאחד הגדולים בעסק לדעתי השני בכל הזמנים. אנחנו רק צריכים להתפלל שהוא לא יבחר ע"י מיר כי הוא נראה חובבן לחלוטין באימונים. לכו תדעו אולי הוא גם יפתח סנטר כמו לנוגיירה

jackinthebox1

New member
בחירה מעולה לדעתי

שניהם לוחמים בחסד עליון. כל כך שונים אבל לשניהם יש מקום בטופ 5 של המשקל הזה (מכל הארגונים). דווקא יהיה מעניין לראות את פריינטה מתאמן עם מיר, שהוא לדעתי ההביוויט הכי לייטוויט שיש (מבחינת סגנון).

2המרפא

New member
מיר TOP 5?

אתה רציני? ואני דווקא מעדיף אותו עם נוגיירה הוא תמיד היה ידוע במוסר העבודה שלו. אבל זה חבל שלקחו 2 משקל כבד ושמו אותם בתוכנית בלי משקל כבד בכלל

jackinthebox1

New member
אחרי הנצחון על לסנר כן

את מי יש לנו במשקל חוץ מפידור? ורדום? נראה מה הוא יעשה מול ורה. גונזגה אאוט לגמרי וטיס סילבה לא יופיע לעולם באף רשימת TOP שאני אעשה (מקסימום TOP 5 של המלוחמים השנואים). מאז TUF 4 יש בעיה לשים מאמן ללוחמים מאותו קבוצת משקל שלו (למרות שזה קרה מאז), כשסביר להניח שהמנצח יקבל טייטל שוט - זה בעייתי לאימונים ועוד יותר בעייתי אם מישהו יקרא עליהם תיגר באמצע התוכנית.

favor

New member
בארנט הרבה מעבר לשיא?!?

אתה ראית את הקרב האחרון שלו? על מה אתה מדבר? אם כבר "ההביווייט הכי לייטווייט" המושג הזה יותר מתאים לבארנט מאשר למיר. אני מציע לך להשיג קרבות שלו, ואם לא אז לפחות תתעדכן: http://www.sherdog.com/fightfinder/fightfinder.asp?fighterID=272 ואני בטוח שתשנה את דעתך כי לבארנט יש 2 קרבות לא קלים בחודשיים הבאים (עוד 4 ימים נגד מונסון, ואח"כ נגד ריזו). ואל תשכח שהוא רק בן 30.

favor

New member
לא הייתי אומר שהוא טופ 5 בעולם

עם כל הכבוד למיר, הוא עדיין לא הראה יכולת טובה מאז הפציעה. אבל הקרב שלו עם לסנר היה ככל הנראה הקרב הנצפה ביותר בעולם ה-MMA בכל הזמנים כך שזה עושה אותו אובר בטירוף ובסך הכל הוא אלוף לשעבר. אני לא הייתי מכניס את מיר אפילו לא בטופ 15 במשקל כבד בעולם כיום. אגב, מסתומרת "יקרא עליהם תיגר באמצע התכנית"? לא הבנתי את זה.

2המרפא

New member
לסנר?????????????????????

זה המדד שלך ל5 הראשונים בעולם? אז מה עושה אותך מס' 1 לנצח את האנדרטייקר?

2המרפא

New member
הדבר העצוב הוא שלאט לאט זה נהיה ככה

עכשיו קראתי בשרדוג שגם בובי לאשלי הולך להיות לוחם MMA ונחשו מי כנראה יחתים אותו? בעוד שנתיים קרב האליפות יהיה האנדרטייקר נגד סטון קולד או משהו בסגנון

doom23

New member
מה רע אם הם מסוגלים להלחם ?

הרי מזה משנה ... מי זה או מה הוא עשה לפני אם יש לו יכולת להלחם באוקטגון שיבוא ... לסנר ממש לא בטופ 10 עדיין אבל זה הקרב הכי נצפה היה ... כי כולם רצו לראות מה לסנר יעשה ..עובדה שאם תסכל באתרי וידיאו הקרב הזה בכולם נימצא במקום ראשון במספר צפיות ... לסנר דווקא יש לו עתיד ... רק ללמוד קצת "התחמקות מג'ו ג'יג'טסו" נגד מיר הוא הפסיד בגלל השופט

2המרפא

New member
זה קצת מפריע ללגיטימציה של הספורט

אם הדבר הזה ימשיך אתה יודע מה אנשים יחשבו. והוא לא הפסיד בגלל השופט אלא בגלל שהרגל שלו עמדה להשבר. יש לו עוד הרבה מה ללמוד עוד לא ראינו נגד סטרייקרים רציניים (לא שיש כאלה עכשיו). לוחמי הWWE הם סוג של בלרינות קומיות מנופחות. קשה לי להאמין שמישהו מהם באמת מסוגל לנצח את הגדולים באמת. ועכשיו דיינה וויט מאכיל את לסנר ביריבים תפורים במיוחד בשבילו השאלה מה יקרה כשהוא יצטרך להתמודד נגד מישהו רציני? בעצם כבר ראינו ,הכנעה דקה וחצי בתוך הקרב. בראש המעוות של האמריקאים קימבו סלייס וברוק לסנר הם חיות בלתי ניתנות לעצירה שיכולים לשבור את פידור ונוגיירה בחצי דקה

tal7345

New member
ואללה, עכשיו גם לאשלי

מנסה את מזלו בmma?.. אני דווקא לא מסכים ואני לא חושב שזה פוגע בספורט להפך זה מוסיף באז.. אני חושב שזה עשה רק טוב ללאשלי שהwwe קבעו תאריך מסוים שעד בואו הוא לא יוכל להילחם וככה הוא יכל להתאמן יותר.. אני לא חושב שזו תופעה פסולה, בכל זאת גם מתאבקים מקצוענים הם ספורטאים והם עדיין מתאבקים.. מה שמבדיל אותם זה ההערצה הגדולה והעובדה שהם סוסים! אז אם לאשלי יעשה השלמות הוא יכל להצליח ואולי גם להגיע לufc שם נראה אם הוא שווה משהו.. דרך אגב מי החתים אותו? אה ושמעתי שקורט אנגל נפצע ולא יוכל להמשיך להתאבק, אז כנראה שגם לא נראה אותו בmma (חבל אותו אחרי כל הדיבורים באמת בא לי לראות..!)

2המרפא

New member
בינתיים אף אחד

אבל אני בטוח שהUFC ישמחו לעוד מכירות PPV על חשבון איכות, רוב הסיכויים שהוא ינחת שם. וזה שהם סוסים זה לא באמת משנה בוב סאפ אומר לך משהו? לידו לסנר נראה כמו ילד קטן. אני יודע שזה נשמע כאילו יש לי משהו נגד הUFC אבל ממש לא פשוט עצוב לי לראות את המחלקה שאמורה להיות הכי אטרקטיבית הופכת למופע קרקס או WWE זה לא באמת משנה. אני אוהב לראות לוחמים שיודעים להלחם ונותנים מופע ולא ממש אכפת לי כמה מסת שריר יש עליהם גם ככה רוב השרירים האלה הם סטרואידים. אני לא חושב שכל השרירים האלה ישנו כשחובטים להם בפנים או שוברים להם את היד.

talhorm

New member
../images/Emo45.gif

אז לסנר נלחם... הוא הפסיד למיר, זה עשה משהו רע לMMA? רק תרם ואם לסנר היה מנצח את מיר? בכלל היה תורם לדעת שהוא לוחם גדול לא משנה לי מאיזה רקע הוא הגיע, למרות שהוא כידוע במקור מתאבק... מתאבק אמיתי, לא פרו רסלר.

למעלה