נוגיירה נג סילביה ב-UFC 81 ?

cache

New member
נוגיירה נג סילביה ב-UFC 81 ?

אני לא יודע עד כמה המקור אמין או לא http://forum.portaldovt.com.br/forum/index.php?showtopic=69481 אם יש אמת בידיעה אז כנראה שצפוי לנו קרב על התואר. משמעות הקרב פותחת מספר אופציות: 1) רנדי קוטור ודנה לא הגיעו להסכמה בשיחות שלהם לגבי המשך דרכו של קוטור. 2) רצו לתת להם מספיק זמן להתכונן לקרב וייתכן שהקרב לא יהיה על החגורה אך בכל זאת יתקיים. 3) דנה עושה מאמצים אחרונים ויש שמועות שהוא בדרך לארגן קרב פרידה לקוטור מול... פאדור. סבירות גבוהה שהאופציה הראשונה היא שתתקיים במציאות, אך צריך לחכות ולראות. יש אופציה שקוטור ילחם מול המנצח על התואר כקרב אחרון, אך בעקבות הניצחון המוחץ של ראנדי על סילביה, קשה להאמין שאם סילביה ינצח קוטור יסכים או ירצה להילחם נגדו שוב, בעיקר עקב ההודעות שלו לתקשורת על רצונו להילחם רק בפאדור. בנוסף משמעות קרב כזה על התואר היא התעלמות מאורלובסקי שהובטח לו קרב על התואר. מה דעתכם על הקרב? ועל משמעותו?

t-man

New member
דעתי על הקרב

אני חושב שקרב יהיה בינוני-בהחלט שהייתי רוצה לראות את נוגרייה נגד קוטור כעדיפות ראשונה. אני מקווה שנוגרייה כמו קרו קופ לא יאבד את עצמו ב-UFC(הקרב הראשון שלנו באירגון היה קרוב להפסד)-טים סילביה הוכיח לצערנו(לפחות בתקופה באחרונה)שיכולת שלו מבחינת התקפית לא גדולה במיוחד מה שלצערי יגרום לקרב להיות איטי ומיידע אבל אני מקווה להיות מופתע לטובה.

MysteriOfir

New member
../images/Emo45.gif

חבל לי שפוסחים על אורלובסקי, מעדיף אותו פי כמה על פני סילביה.

shacta man

New member
הוא הפסיד פעמים לסילביה

ולא ממש הבריק בקרב האחרון שלו. אורלובסקי עדיין בטופ של המשקל כבד אבל הוא צריך להוכיח את עצמו לפני שהוא מקבל קרב על האליפות. סילביה, למרות ההפסד לקוטור, הוא עדיין הלוחם הדומיננטי ביותר בדביזיה.

MysteriOfir

New member
הממ, יש בזה משהו.

באותו עניין, לאורלובסקי מתוכנן קרב אחר בקרוב בUFC?

Brockster

New member
המצב עם אורלובסקי מסובך

יש לו קרב בודד שנותר בחוזה שלו עם ה-UFC, ולפיכך כמובן שהם לא הולכים לתת לו קרב על התואר או נגד מתמודד מהטופ 5 של התואר, כי דיינה לא רוצה לתת הייפ ללוחם שהולך לעזוב ולפרוח בארגון אחר כמובן. מצד שני, יש לאורלובסקי לא מעט אוהדים בקרב אוהדי ה-UFC, וגם אני מאוד הייתי רוצה לראות אותו חוזר לעצמו, למרות התצוגות הלא מרנינות במיוחד שלו בשלושת הקרבות האחרונים שלו בארגון. אישית, קרב של אורלובסקי נגד גונזאגה או אורלובסקי נגד קרו קופ היה עושה כל אירוע לאירוע ששווה צפייה, בטח עדיף על כל קרב של המייניאק.

AmericanDragon

New member
../images/Emo45.gif

ממה שראיתי מאורלובסקי אני די מחבב אותו. ז"א שאחרי הקרב הבא יש סיכוי שהוא יעזוב את הארגון? או שיחדשו לו את החוזה?

Brockster

New member
סיכוי בהחלט יש

העניין הוא שאורלובסקי הוא לוחם שמאוד קל לשווק בתור אטרקציה, והוא הוכיח את זה בעבר, אבל דיינה חושש שהוא איבד את האדג' שלו אחרי תצוגות הנפל שלו לאחרונה. אם באמת אין כוונה להחתים אותו על חוזה נוסף של 4-5 קרבות לפחות, אתה יכול להיות בטוח שלא נזכה לראות אותו בפעולה מול שם רציני, אם בכלל- וחבל.

cache

New member
קוטור סירב לקרב הגנה על התואר עם נוגיירה...

הנה ידיעה על כך שקוטור סירב להגן על התואר נגד נוגיירה: http://www.mmaweekly.com/absolutenm/...=5189&zoneid=2 קוטור נפגש השבוע עם דנה והבהיר לו שהוא איננו מעוניין להגן על התואר. קוטור מוסיף שהם יישרו חלק מההדורים בינהם, שיש לו מתאבקים רבים ועוד המון קשרים שברצונו להמשיך לקיים עם האירגון ולכן הם ממשיחים לשוחח. בנוסף הוא מיין שהוא פצוע, אך לא משום כך הוא סירב לקרב. נדמה שקוטור בגיל 44 מעוניין בדבר אחד בלבד, קרב מול פאדור. השמועות באתרי האם אם איי ביאנטרנט אומרות שדנה סירב לסכן קרב שכזה. הרי ידוע שפאדור ראשי בחוזה לו להתחרות מחוץ לארגון, כלומר הוא ראשי להתחרות ביו.אף.סי, אך הפחד של שנה היה שפאדור ינצח את האלוף של הארגון שלו ובכך יפגע מאד באירגון ויעניק פרסום ותמיכה לארגון המצחרה. אך כעת ייתכן שהתמונה שונה, קוטור מוותר על התואר וכעת יצירת קרב פרישה נגד פאדור נשמעת אפשרית הרבה יותר. כל שיש לו להפסיד הוא את הקרב, הארגון שומר על התואר והיו.אף.סי מכבדים את ראנדי בפעם האחרונה באוקטוגון במה שיחשב לקרב הגדול בתולדות האם אם איי. מעניין יהיה להמשיך ולעקוב. לגבי הקרב של נוגיירה וסילביה, אני באופן אישי לא סובל את סילביה, הוא משעממם אותי בררמות אחרות בכלל. נוגיירה לא הרשים בקרב הראשון באוקטוגון אבל היכולות שלו ידועות. מקווה שהוא ינצח את סילביה במה שאני מקווה שלא יהיה קרב משעמם מידי וניפטר מסילביה לזמן הקרוב. מחכה לקרבות של אורלובסקי.

לעזאזל...

הייתה לי הרגשה שכל הריב הזה הולך להיגמר בפיוס ובתוספת של כמה אפסים נאים למשכורת של קוטור... חבל.

cache

New member
למה חבל?

אני מניח שאתה לא חובב גדול של קוטור? לא תרצה לראות אותו נלחם?

להיפך! מעריץ גדול שלו!

ה"חבל" היה על כך שהריב לא נגמר ככה, ואנחנו לא זוכים לראות את קוטור חזרה בUFC.

talhorm

New member
אני חושב

שלסילביה אין שום סיכוי נגד נוייגרה וזה היריב הכי קשה שהוא היה יכול לקבל נוייגרה לעולם לא חטף נוקאואט, והוא הגיע פעמיים להחלטה עם פידור, זה לא צחוק. נוייגרה אחד הטובים על הריצפה והסטאנדאפ שלו זה לא צחוק, אז בקרב של 5 סיבובים עם זה יגיע להחלטה לנוייגרה יש יותר כלים לנצח את ההחלטה הזאת, כולל כושר לדעתי... אולם בפרייד זה לא 5 סיבובים של 5 דקות והמתכונת קצת שונה אבל נוייגרה לדעתי ישרוד את זה. אני מקווה שהקרב הזה לא יגיע להחלטה... אלא יסתיים כמה שיותר מהר, אני אשמח אם נוייגרה יכניע אותו, RNC קטנטן יבוא בטוב

FrecCo

Active member
נוגיירה

הוא ה-HW הכי טוב ב-UFC כל עוד פידור ורנדי לא שם. ולדעתי, גם את רנדי הוא היה מנצח בקרב על התואר. אני מקווה מאוד שלא יפשל בקרב אליפות שמגיע לו...

למעלה