נוגעת...לא נוגעת.....

חן (*_*)

New member
נוגעת...לא נוגעת.....

להביט בפנים הזרות לגעת, ללטף, ולחוש, להרגיש את זו השונות, להפעיל את חוש המישוש, לשמוע את ליבו פועם בעוז ולקוות, בידו לנצח לאחוז לנחש כוונותיו בין השורות לעיתים נכון ולעיתים לטעות מה נשארת לי ? רק התקווה אני נוגעת לא נוגעת באהבה

חתולון*

New member
נוגע..... כן נוגע......

כבר הבטתי בפנים המוכרות מיששתי, נגעתי, עם שערות הרגשתי מין קירבה מיוחדת ופעימות ליבך, כשאת סועדת החזקתי בידך, לא עזבתי לרגע ואת חשבת, אולי הוא מין , כזה פגע ועכשיו כשיושרו להם, כל ההדורים אין צורך אפילו, להביא את ההורים תקוותך כן נוגעת, מקווה באהבה ואין מה לחשוש, חלילה על אכזבה נגיעות, ליטופים, סרטים ותקוות מחזירות לכולנו את מלוא האהבות נוגע......... כן נוגע ולעולם.......לא פוגע

טאKילה

New member
../images/Emo20.gifנגעתי לא נגעתי.../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

רחפת אלי כסופה,, כרעם,,ענן לבן,, ואני פרחתי,,עד כלות,, ניחשתי את פניך הזרות,, נגעתי לא נגעתי,, ליטפתי ברוך,, כל כך הרגשתי,,אותך,, דמעותיי זוהרות בעיניי,, ידענו כי הגבול כאן קרוב.. ידענו כי אסור שם רחוק.. שבועת אהבתינו תשכח,, בין צחוק ודמע,, כי השבועות כלות כמו עשן,, והלב כשלהבת אש,, דמעותיי זוהרות בעיניי,, ידענו כי הגבול כאן קרוב,, ידענו כי אסור שם רחוק.. נגעתי לא נגעתי,, ליטפתי ברוך,, ניחשתי את פניך הזרות,, שבועת אהבתינו תשכח.. הנשמה משתוקקת אליך,, ומתק העצב,,כמו הים המלוח.

Mוניk

New member
מציאות או דמיון

להביט בדמות הדמיונית להעביר אצבעות לכל אורך קווי המתאר של..... הבנוי לתלפיות. לחוש בפעימות הלב הפועם בכל הגוף מזכיר לנו...... או.... שוב תעתועי עיניים דמיון או מציאות או תשוקה בלתי נשלטת לתאוות הבשרים למגע הרך האנושי לאהבה אמיתית בין חלום למציאות ריקוד אירוטי חושני רגשנות, כמו בחלום לטעום מהפרי האסור לעטוף ברכות לאהבה פנים רבות האהבה מטפטפת ת'תשוקה לעורקים תנועותיה עולות ויורדת כמו צליל מכוון. מציאות או דמיון מוניק

חן (*_*)

New member
טאקי, חתולון, ומוניק ../images/Emo140.gif

נגיעותיכם (שיריכם)- יפות, עדינות, ונוגעות ללב. אהבתי
ותודה לכם.

למעלה