נוגע לא נוגע -אולי מישהו יוכל לסייע

caulon

New member
נוגע לא נוגע -אולי מישהו יוכל לסייע

שלום לכולם נתקלתי בפורום במקרה בזמן שחיפשתי פתרון לבעיה שלי. אני בחור בן שלושים עם חוסר נוחות גדולה מאוד ממגע עם אנשים (כל מגע - לאו דוקא מגע מיני). באופן לא מפתיע, גם ההנאה שלי ממין מאוד נמוכה והייתי מגדיר את עצמי כא-מיני כתוצאה מזה. רציתי לדעת אם יש מישהו שנתקל בבעיה דומה ומכיר טיפול כלשהו שיכול לעזור או קבוצת תמיכה בעניין. לחילופין, אם יש עוד אנשים עם בעיה דומה, אולי יש רצון לפתוח קבוצה כזו. בתור אחד שמעוניין בזוגיות ורוצה להקים יום אחד משפחה זאת בעיה מאוד מציקה ומביכה שקשה להסביר אותה למי שלא מכיר את העניין, ושמחתי להתקל בפורום שבו עניינים כאלה מונחים על השולחן ומוכרים לכולם.

Tristitia

New member
אמממ אם זה מפריע לך

אולי כדאי לגשת לברר את העיניין עם מומחה בתחום, כלומר סקסולוג או פסיכולוג. הם ינסו לברר איתך ביחד אם ישנה בעיה, כל זאת אם אכן אתה מחפש טיפול לבעיה. שיהיה בהצלחה!

Limbonic Art

New member
קבוצת תמיכה?

אולי האתר הזה יעזור... לא יודעת, בכל אופן אם אתה חש זאת כבעיה, אכן כדאי לפנות לטיפול האתר: http://counseling.edu.haifa.ac.il/2006/eSupportGroups/supportgroup/index.htm http://counseling.edu.haifa.ac.il/2006/eSupportGroups/supportgroup/supportgroup44.htm ופה כמובן זו גם מעין קבוצת תמיכה , אתה מוזמן לשתף אותנו במה שמרתיע אותך, אך אף אחד מאיתנו אינו מקצועי , בכדי לברר איתך במדוייק אם יש לך בעיה או לא- זה רק אתה תוכל לדעת ...

caulon

New member
תודה על ההתייחסות

אני אכן מנסה לטפל בדברים בצורה קונבנציונלית, אבל להרגשתי זאת בעיה שטיפול קבוצתי-חברתי יתרום יותר מטיפול אישי. שאלתי את המטפל שלי על העניין והוא לא מכיר משהו ספציפי. באופן כללי מעניין אותי מה אנשים בפורום חושבים על הא-מיניות. האם זה דבר שאינו ניתן לטיפול? האם הם מעוניינים בכלל לשנות את המצב, או אולי מקבלים את זה באהבה. אולי אני משליך כסף וזמן לחינם. במידה וזה נכון, אז אולי זה המקום לפגוש מישהי עם בעיה דומה ואולי תצא מצרת רבים חצי נחמה.

korpiklaani

New member
שלום

אם אתה מעוניין לפגוש מישהי - למעלה <בסרגל הכחול> יש לוחות בהם תוכל לפרסם שאתה מחפש להכיר. לדעתי, אם תרגיש שהמטפל שלך אינו עונה לצרכייך , יש מספיק מטפלים בארץ
א-מיניות מוגדרת כמצב שאדם אינו נמשך מינית לאחר. אנשים בפורום זה , עד כמה שידוע לי <כולל אני> שלמים עם מצב זה וחיים עם זה יחסית בשלום לנוכח העולם המיני מסביב. אם לוקחים את ההשערה שא-מיניות הוא מצב של "נטייה" כמו הומוסקסואליות אז היא אינה ניתנת לשינוי או טיפול.

למעלה