Can Your Blender Mix
New member
נודלס מוקפץ (מתוסכל
)
היי, יש ליד הבית שלי מסעדה קטנה של אוכל מוקפץ, שאני מנסה כבר הרבה זמן להכין נודלס ירקות דומה לשלהם ואיני מתקרב אפילו. יש למסעדה הזאת ריח חריף וטוב שמריחים למרחק של 100 מטר בערך, כאילו זה "אב כל התבלינים" או משהו, חשבתי שזה קארי אבל זה לא. בפעם האחרונה שהייתי שם לפני כמה ימים הסתכלתי בריכוז על הטבח הסיני שלהם, הוא שם בהתחלה על הווק נוזל צהוב, מקפיץ ולקראת הסוף שם נוזל שחור (כנראה סויה) ומפזר אבקה לבנה (כנראה קונפלור).
יש למוקפץ שלהם צבע חרדל כהה (זוהי תמונה מעמוד הפייסבוק שלהם). אין כמעט מתכון ברשת שלא ניסיתי, סויה, טריאקי, סילאן או דבש, צ'ילי מתוק, קארי, שמן סומסום, זה לא זה. יש למישהו מתכון בשבילי?

היי, יש ליד הבית שלי מסעדה קטנה של אוכל מוקפץ, שאני מנסה כבר הרבה זמן להכין נודלס ירקות דומה לשלהם ואיני מתקרב אפילו. יש למסעדה הזאת ריח חריף וטוב שמריחים למרחק של 100 מטר בערך, כאילו זה "אב כל התבלינים" או משהו, חשבתי שזה קארי אבל זה לא. בפעם האחרונה שהייתי שם לפני כמה ימים הסתכלתי בריכוז על הטבח הסיני שלהם, הוא שם בהתחלה על הווק נוזל צהוב, מקפיץ ולקראת הסוף שם נוזל שחור (כנראה סויה) ומפזר אבקה לבנה (כנראה קונפלור).
יש למוקפץ שלהם צבע חרדל כהה (זוהי תמונה מעמוד הפייסבוק שלהם). אין כמעט מתכון ברשת שלא ניסיתי, סויה, טריאקי, סילאן או דבש, צ'ילי מתוק, קארי, שמן סומסום, זה לא זה. יש למישהו מתכון בשבילי?
