נודלס עם בשר וקארי אדום

  • פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
נודלס עם בשר וקארי אדום

מאז שג'ירף פרסמו את ה"מתכון" של הפיליפינית החריפה
ועשרות אנשים שניסו להכין את ה"מתכון של הפיליפינית החריפה" שלהם ולא יצא להם שום דבר שמתקרב למה שהם מכינים במסעדה,
אני פשוט הרמתי ידיים מלהשיג את המתכון הזה,

אז פשוט השאלה שלי , למישהו יש מתכון לנודלס עם עוף, וקארי אדום ?

אבל נודלס עם שמן צ'ילי, וקרם קוקוס, ושמנת אולי, ומשהו שיש לו טעם של נודלס אמיתי עם קארי אדום ..

נ.ב.
יש להרבה נודלסים בארץ (כל מי שאי פעם הכין לי את המנה חוץ מג'ירף) מנות שהם קוראים להם קארי אדום עם קוקוס, והמנות שלהם פשוט יוצאות חומות, ולא בטעם של קארי יותר מדי...)

מישהו מכיר מתכון טוב ?
 

avico2591

New member
אני אנסה לעזור,

קח לך קארי או תכין לך , אני קונה של "מאקאצאפ" - בקבוק זכוכית
מוסיף לה קרם קוקוס או שמנת 38% סמיכה וטובה עם קרם קוקוס מאוד סמיך,
יש איכויות. שים לב
במחבת ברזל מקפיץ רצועות פרגיות שהעסק כמעט מוכן מוציא את הפרגיות לצד לשניה
מוסיף את הקרם קוקוס והשמנת- על חום גבוה עם הקארי עד שמתחיל להיות סמיך , מוסיף את הפרגיות - מערבב-
לאחר מכן, מעביר לצלחת - מוסיף בוטנים קצוצים-
ברגע שיש חום גבוה- תוסיף קארי משובח ותעבוד על להבה גבוהה כדי שיהיה לך רוטב מצומצם ומשובח [לרוטב] ניתן גם להוסיף מעט לימון- שובר את "השמנוניות" ועושה טעם לימוני עדין כפית בערך. לתערובת הזאת אתה יכול להוסיף גם איטריות אורז - דקות [לא כמו נייר] היותר עבות,
בתאבון!
אם יש עוד שאלות אשמח לענות לך בפרטי הכי נוח.
 
למעלה