נודניק 2
:

ג רפאל

New member
נודניק 2
:

מכירים את הסימונים על שפת המדרכות.
יודעים מה פירוש אדום\לבן?
בעיריה יודעים?
אז למה לעזאזל לא אוכפים ונותנים דוח"ת כואבים לאלה שמצפצפים. לא פעם הם חונים וחוסמים חניות חוקיות [שלי למשל] או בפינות הרחוב כך שאין שדה ראיה למנסים לחצות.
תמורת המיסים - תגייסו פקחים ותוציאו אותם לרחוב. רק מהדוחו"ת -הצודקים- תמלאו את קופת העיריה.

ATAF151

New member
בהחלט נותנים דוחות

יש בהחלט לא מעט פקחים שנותנים דוחות, אבל כמובן אי אפשר שיהיה פקח בכל קטע רחוב 24 שעות ביממה.

ג רפאל

New member
הגנה יפה

לא ראיתי באיזור שלנו פקח זה עידן ועידנים. חונים בחניות אסורות דווקא יש בשפע. גם חסימת חניות פרטיות.

ATAF151

New member
דווח ל 107

ואם לא עוזר גם לראש העיר.
הרי לעירייה יש אינטרס לתת דוחות כדי לקבל כסף, כך שאין סיבה שלא ישלחו פקח עידו ועידנים למקום בו חונים בחניות אסורות בשפע.

ATAF151

New member
אני לא מבין אותך

אני רואה הרבה פעמים פקחים ברחבי העיר, יתכן שיש בעיה ספציפית באיזור שלך, אז מדוע שלא תתלונן באופן מסודר?
הרי אין ניגוד אינטרסים בינך לבין העירייה, אתה רוצה פקחים שיתנו דוחות וגם העירייה רוצה כסף מדוחות.

ג רפאל

New member
סליחה.אתה באמת חושב -סליחה על הבוטות- שיש לך

פטנט?
רוצה קצת אנקדוטות - בבקשה.
1.מישהו חנה בחנייתי!! טלפנתי והגיע אחרי שעתייםפ שוטרת. כי המספר היה של רכב בבעלות ערבית מתמרה
האיש עבד בבנין סמוך וכאשר הלכתי לשאול מי מהפועלים שם הוא בעל האוטו. האיש שתק.
, כאשר הגיעה השוטרת הייתה אליו מלאת חיבובים. ממני דרשה לראות תעודת זהות שאוכיח לה שאני בעל הבית והחניה. האיש לקח את האוטו והסתלק. ואני קיבלתי מכתב מהמשטרה -לא מהעיריה- כי התיק נסגר מחוסר עניין.
הלכתי והתקנתי שלט חניה פרטית, עצמודים ושרשרת.

2. מקרה 2 חזרנו בלילה ומכונית חסמה את כל הכניסה לחניה. - התקשארנו. ביקשו את מספר האוטו בטלפון. אחכ טלפנה לנו ה'פקחית' והודיעה שאיתרה את בעל הרכב התקשרה לביתו קיבלה את הנייד שלו, התקשרה אליו ועוד מעט יבוא ויקח את האוטו. עוד כמה טלפונים. החניתי ברחוב אחרי שעה ויותר הגיע הבעלים של האוטו. יצאתי אליו וזכיתי למת קללות וגידופים ואיומים. בנוכחותו ש טיפנתי שוב. ומה קרה? האיש נסע ואת הפקיח לא ראיתי. כמובן ששום דוח לא ניתן

3. אנקדוטה 3. שביל הגישה לחניה של שכנה מבית סמוך נחסם עי רכב יוצא. השככנה במכוניתה צפרה וצפרה. וכלום. יצאתי בגלל הרעש לבדוק מה קרה.
טילפנתי עבורה ואכן הגיע פקח חמוד על וספה. עוד הוא מרחרח הגיעה בעל המכונית.
הגברת התחננה בדמעות שליש שלא יתן לה דוח. היא 'לא שמה לב שהשביל העלוב הוא דרך לחניה' באלה המילים.
הפקח כמעט וויתר. השכנה שלי כמעט נחנקה מכעס. אני הודעתי לפקח שאםלא יתן דו"ח אגיש נגדו תלונה. הוא התנצל בפניה ונתן לה דוח.
היא ממתחננת ענוגה הפכה למפלצת מקללת.
והיו עוד עשרות פעמים שטילפנתי. [אגב פעם קיבלתי 'הצעה' לפנצ'ר את הרכב...]

אני חושב שדי במקרים אלה.
לא אני צריך להודיע. פקחים צריכים לעבור בכל הרחובות גם בקטנטנים הסמויים כמעט.
כך לגבי חניה. כך לגבי מפגיעי תחבורה, כך לגבי לכלוך.
זו חובתה של העיריה.

פרפרים11

New member
הנה מה שאני עשיתי, כשחסמו את

הכניסה לחניה הפרטית שלי. באמצע היום, בצהריים כשברחוב הרבה מקונות חניה, ללא תשלום, אבל מה, דוקא בכניסה לחניה היה צל ובזה חשקה נפשו של החונה. החניתי בחוץ, חיפשתי אצל השכנים אם בא איזה שהוא אורח ומשלא נמצא צלצלתי למשטרה. הגיע שוטר בניידת, בדק למי שייך הרכב, לא איתר את הנהג, המתין והמתין ואני זרזתי אותו לרשום כבר את הדוח. הקנס עמד על 350 ש"ח (מעניין כמה הוא היום). כשהנהג הגיע ראיתי אותו תופס את הראש בשתי ידיו. בטוח שהוא את הלקח למד לפעם הבאה.

ATAF151

New member
אתה מערבב כמה נושאים

ברור שהפקחים צריכים לעבור בכל רחוב, ולכן אני אומר לך לפנות ולא להרפות, כי גם לעירייה יש אינטרס לבוא לרחוב שלך ולהרויח הרבה כסף מאותם חונים שלא על פי החוק. אני בהחלט רואה פקחים ברחובות קטנים, יתכן שהרחוב שלך משום מה מפוספס.

מצד שני יש נושא אחר והוא חסימת חניה פרטית בתוך בנין, ששם רק המשטרה יכולה לטפל וגם זה רק לאחר שאתה מוכיח חד משמעית בעלות על החניה. כמובן קשה להוכיח על המקום בעלות על חניה ספציפית והמשטרה ברוב המקרים לא רוצה להיכנס לזה.

ג רפאל

New member
לא מערבב דבר וחצי דבר

הבית שלי הוא בית פרטי - כך שגם החניה היא פרטית.

ברור שהפקחים צריכים.... מסכים רק שהם לא עוברים.

הדוגמאות שהבאתי - מבחר מהאירועים- בעינן עומדות ותקפות.

אתה לא חייב להגן תמיד על העיריה. בפרט במקרים כאשר אין הם ראויים.

ATAF151

New member
אין כאן עניין של להגן או לתקוף

יש לך ולעירייה אינטרס משותף לתת דוחות, אתה תהנה משיפור והעירייה תהנה מהכסף.

ג רפאל

New member
לי אין עניין בדוח"ות. לי יש עניין

שהעיריה תשלח פקחים מיוזמתה= לכל מקום- ותאכוף את החוקים. מניעת רעש, נסיעה על מדרכות, חניה במקום אסור, הטלת אשפה ברשות הרבים וכיוב.

מיכוש18

New member
גם לי זה קרה עם החניה בביניין שלי

לי אמרו לגשת לתחנת המשטרה בכפר סבא ולהגיש תלונה וגם שעיתי את זה סגרו את התיק מחוסר עיניין לציבור. רק לאחר שהתקנתי שרשרת, שבה כל אחד שחונה בחניה ללא רשות נחסם, הפסיקו באורח פלא לחשוב שזה חניות ציבוריות.... (זאת הייתה התשובה של העבריינים).
ואתה צודק, הפקחים צריכים לעבור ברחובות ולראות, למשל, שברחוב לאחר שמשאיות הזבל עוברות הן שופכות חצי פח על הכביש וכל הרחוב מסריח במשך חצי יום או כל מפגע אחר.

מיכוש18

New member
גם ברחוב בורוכוב זה ככה

ליד הפינה עם רחוב הנגב כל יום עומדות שם מכוניות שמפריעות לשדה הראיה וכבר היו מקרים שחנו שם כאלה שפורקים סחורה בצורה חוצפנית לחלוטין, פקח מעולם לא ראיתי ואני עוברת שם כל יום כמה פעמים.

למעלה