נודע לי כרגע שלא יהיה מפגש מועדון בשבוע הבא, 31.3.15,

מיכי 10

Member
נודע לי כרגע שלא יהיה מפגש מועדון בשבוע הבא, 31.3.15,

כיוון שרוב החברים לא יוכלו להגיע עקב ההכנות לפסח.

לעומת זה, כן יתקיים השיעור השני בקורס אספרנטו למתחילים בהנחייתו של ג'אן פיירו.
השיעור ביום שלישי, 31.3.15 משעה 19:30 עד 21:00, במרכז ביכורי העתים בתל אביב.

(כמו כן יתקיים גם השיעור השני בירושלים, במשכנות שאננים, עם ג'אן פיירו ועמרי. ביום שני - 30.3.15, אבל אני לא בקיאה בפרטים של אותו קורס).

שבת שלום ומבורך לכולם. :)

מיכי 10

Member
אגב, למרות שאני מתארחת עכשיו על מחשב שאינו שלי,

ושמשום מה נשאר עדיין בשעון חורף, כל מה שאני שולחת מכאן, יוצא בשעות הנכונות, לפי שעון הקיץ החדש חדש שהחל הלילה. :)
מעניין שזה בזכות אתר "תפוז". וכשיש לי מילה טובה לומר, אפילו עליהם, אני אומרת!

לעומת זאת, הדואר שלי בג'ימייל, יוצא עדיין עם ציון שעות של שעון החורף הישן. באסה. ):
(ואני לא מעדכנת אותו ידנית, כי זה לא המחשב שלי).

kabeemulo

New member
השעה שמוגדרת במחשב שממנו את שולחת לא קובעת לתפוז

מה שקובע הוא השעה שמוגדרת בשרתים של תפוז - שמן הסתם עברו נכונה לשעון קיץ.
&nbsp
לגבי הדואר בג'ימייל, הוא נרשם במערכת לפי השעה בשרתי גוגל, אבל יתכן שהוא מוצג למשתמש לפי השעה שמוגדרת במחשב שלו. כלומר אם את שולחת אימייל בשעה מסוימת, והשעון בשרתים של גוגל עודכן, השעה הנכונה שמורה במערכת. אבל אם את קוראת את האימייל ממחשב עם שעון שמכוון לא נכון אולי גוגל מתאים את עצמו אליך ומראה לך מה היה הזמן במחשב שלך כשהאימייל נשלח.
&nbsp
מה שאני מנסה להגיד הוא שאם את דואגת מאיך האימיילים שלך נראים אצל מי שמקבל אותם, אז זה לא תלוי באיך השעון במחשב שאת עובדת עליו מכוון. (זה עדיין יכול להיות שגוי אם השעון בשרתי הדואר לא עודכן או אם מי שקורא את האימייל שלך לא כיון את השעון במחשבו - שני דברים שאינם תלויים בך.)

מיכי 10

Member
תודה על ההסברים. לא שזה חשוב, אלא סתם חבל לי, כי

אני אוהבת "אמת בפרסום". והייתי שמחה אם כולם היו מתעדכנים (אוטומטית) ביחד. לי זה כמעט תמיד קורה, שהמחשב והפלאפון מתעדכנים אוטומטית, ורק את השעונים אני צריכה לכוון בעצמי.
(נדמה לי שרק בפעם הקודמת, לפני חצי שנה, המחשב לא התעדכן בעצמו, אז סידרתי אותו ידנית.)

למעלה