נודע לי שללוסי יש מרצדס..:)
L LLRO New member 29/6/02 #2 מרצדס? אתם רוצים להגיד לי שללוסי לולס ( ) אין לימוזינה צמודה פלוס פרארי פלוס יגואר פלוס פורשה פלוס מרצדס שעומדות בחניה סתם...בצחוק... למרות שאני מאמינה שיש לה מספיק כסף לקנות את כל המכוניות האלה ועוד ישאר לה כסף לקנות איזה שלוש וילות נחמדות...
מרצדס? אתם רוצים להגיד לי שללוסי לולס ( ) אין לימוזינה צמודה פלוס פרארי פלוס יגואר פלוס פורשה פלוס מרצדס שעומדות בחניה סתם...בצחוק... למרות שאני מאמינה שיש לה מספיק כסף לקנות את כל המכוניות האלה ועוד ישאר לה כסף לקנות איזה שלוש וילות נחמדות...
S shiRan WP New member 29/6/02 #4 וואן...וזה נכון שיש לה בית גדול עם בריכה? אגב, אני מדברת עם איזה 7 ניו זילנדים מאוקלנד (למי שמבין- זה העיר שבה גרה לוסי) וכל אחד מהם ראה אותה ברחוב איזה פעם או פעמיים היא מהסלבריטים האלה שעושים קניות בסופר?
וואן...וזה נכון שיש לה בית גדול עם בריכה? אגב, אני מדברת עם איזה 7 ניו זילנדים מאוקלנד (למי שמבין- זה העיר שבה גרה לוסי) וכל אחד מהם ראה אותה ברחוב איזה פעם או פעמיים היא מהסלבריטים האלה שעושים קניות בסופר?
ש שלומית1 New member 29/6/02 #5 היא אדם כזה שלא מביט על אחרים מגבוה אם היא תצטרך נראה לי שהיא תלך לסופר כמו כולם... תראו תמונה מעניינת שצרפתי.. באתר שמצאתי את זה קראו לזה התגלגלות הדורות די מעניין כשמבינים את זה...
היא אדם כזה שלא מביט על אחרים מגבוה אם היא תצטרך נראה לי שהיא תלך לסופר כמו כולם... תראו תמונה מעניינת שצרפתי.. באתר שמצאתי את זה קראו לזה התגלגלות הדורות די מעניין כשמבינים את זה...
T THANATOS New member 1/7/02 #7 היא לא מסתכלת על אחרים מגבוה? ../images/Emo13.gif איך זה ייתכן? הגובה שלה הוא 180.34 ס"מ, איך יכול להיות שהיא לא מסתכלת על אחרים מגבוה? חחח... חוצמזה שלבחורה מדהימה ויפייפיה כמוה יש זכות להסתכל על אחרים מגבוה... (_______MORT
היא לא מסתכלת על אחרים מגבוה? ../images/Emo13.gif איך זה ייתכן? הגובה שלה הוא 180.34 ס"מ, איך יכול להיות שהיא לא מסתכלת על אחרים מגבוה? חחח... חוצמזה שלבחורה מדהימה ויפייפיה כמוה יש זכות להסתכל על אחרים מגבוה... (_______MORT