נוהלי עוזרת

Midriff

New member
נוהלי עוזרת

למרות שהעיר שלנו היא בהוראת להשאר בבית העוזרת ההיספנית שלי שאלה אם אני רוצה שהיא תבוא או לא. למרות שזה מאוד מצער אותי, הצעד הנכון הוא כנראה להגיד לה שלא תבוא.
אבל אני יודעת שהיא מאוד צריכה את הכסף (אני נותנת לה הרבה פעמים בגדים לילדים והיא מאושרת מזה). אני רוצה להציע לה תשלום לפחות לעוד פעם (היא מגיעה פעם בשבועיים) כסוג של פיצויים, אבל לא בטוחה איך לנסח את זה בשביל שלא תעלב.
אשמח לשמוע מה אתם עושים בנושא, והצעות מה להגיד לה

CANADA101010

New member
מי אמר שכולם נפגעו מהקורונה????

אני שילמתי לעוזרת 4 פעמים קדימה לימי אחרי סוף הסיפור
לי התשלום לא יזיק ולה זה עולם שלם
אם זה ימשיך הלאה אני אשכול בחיוב עוד עזרה.
אם את בתקציב לחוץ תסבירי לה שגם משפחתך נפגעה מהמצב וגם זה בניגוד להוראות וביקשו לשמור על בידוד מאנשים אחרים.
אם בעזרה לזולת עסקינן ראיתי היום בחדשות שבעלי בתים בת"א שלחו הודעות לשוכרים שהם מעלים את שכר הדירה (יודעים שקשה לעבור בגלל המצב)
בעל המבנה המחרי אותו אני שוכר (ישלו כ500 יחידות) שלח לי חוזר היום שמי שלא ישלם שכ"ד יעמוד לפני תביעה.
מי אמר שכולם נפגעו מהקורונה????

העוזרת שלנו ממשיכה כרגיל

אנחנו עובדים באותו קצב כמו קודם, והבית מלא אנשים. בשביל שנמות מקורונה ולא מטיפוס יהיה טוב אם היא תמשיך לעבוד. הסיכום הוא שאם היא תרגיש רע ותחלה או אם אנחנו נחלה אז נודיע אחד לשני ומשם נמשיך.

חברה שלי שהיא רופאה, ובאה במגע עם חולי קורונה, בקשה מהעוזרת לא לבוא כדי לא להדביק אותה.

KallaGLP

New member
אנחנו עובדים רגיל, הרבה שעות, ולכן זקוקים להמשך העזרה בבית.

העוזרת הקבועה שלנו היא אישה עם מחלות רקע, אז הצענו לה להישאר בבית כל עוד המצב נמשך (אין לה בעיה של כסף, היא עובדת יותר למען בריאותה הנפשית), ולכן כרגע יש לה מחליפה צעירה ובריאה.

למעלה