נוהלי קיום בוחנים

nitznutz5

New member
נוהלי קיום בוחנים

שלום , אני מעוניינת לדעת האם מותר למורה אשר איחרה ב10 דקות לשיעור , אחר כך דיברה מרצונה החופשי על נושא מסוים ,ואז התעצבנה ואמרה שאנחנו לא נותנים לה ללמד ועל כל העונש שלנו זה בוחן על חומר שהיא לא טרחה ללמד ,כלומר נתנה ללמוד חומר לבד ועליו היא מעוניינת לבחון אותנו , מה שאני חייבת להזכיר שמרגע שהיא אמרה את זה ניסינו להביע מחאה אך היא פשוט ישבה כל השיעור ולא עשתה כלום (לא לימדה ולא כלום ) אנחנו התלמידים לאחנו על עצמנו את היוזמה והתחלנו ללמוד את החומר ביחד תוך כדי ניהול דיון בעוד היא ישבה למעלה מרבע שעה ולא עשתה כלום חוץ מלהקשיב למה שקורה ורק אחר כך באמת התחילה לדבר איתנו על החומר , אך היא לא הסבירה לא לימדה , היא השתתפה בדיון שלנו ותו לא ! האם מותר לה או לא לקיים בוחן שכזה ? מה גם שראוי לציין שגם אם היא כביכול לימדה אותנ ו תוך כדי השתתפות בדיון היא לא סיימה את דבריה כי הצלצול קטע אותם ..ולכן היא לא סיימה "להסביר" את החומר

mickya

New member
נוהל קיום בוחנים

אני שומעת מדבריך שאת כועסת על המורה שחייבה אתכם ללמוד באופן עצמאי. ובכן לגופו של ענין מותר למורה לבחון על חומר הנלמד באופן עצמאי. בעיקרון בית הספר מכשיר את התלמידים ללמידה כך שבעתיד יוכלו להתמודד עם כל חומר באופן עצמאי. באשר לכעס שהפגינה המורה, אל תשכחו שהמורים הם גם בני אדם ולפעמים גם הם כועסים. בכל אופן תפשתם יוזמה, פיקוד, הפגנתם בגרות, ניהלתם דיון פורה ומפרה ומשתמע ש"מעז יצא מתוק". יישר כוח!!!!!!!! בברכה ד"ר מיקי אברמוביץ

למעלה