נוהל טרול - שאלה...

אלי פלס

New member
נוהל טרול - שאלה...

בני ובנותיי היקרים (גם כן יקרים. כמה שקלים...), מופרעים ומפריעים למיניהם, מגיעים לא רק אלינו. בפורום ´בנים בלבד´, כתב המנהל הודעה על מדיניותו בנוגע לאותם אנשים. רציתי לשאול אתכם מה אתם אומרים על זה? האם כדאי לנו לאמץ את אותה המדיניות?

G.O.D

New member
אלי אלי... אם לא הייתי אוהב אותך ..

הייתי אומר לך שאתה שמוק! לפני איזה מליון שנה כתבתי על ההודעות של UUUAAA שהן Trolling וצריך להתעלם מהן ע"י כתיבת "Trolling" כתגובה. אבל כמו שהתעלמת מהודעת הQ שלי גם בחרת להתעלם מזה. נו, מיסתובר שיש חברים ויש חברים-1.... (תורת הקבוצות כאילו למי שלא הבין...) ביי ביי, G.O.D

אלי פלס

New member
גילינקה, מה קורה אתך?

הנה תגובה שלי מלפני כמה ימים על ה-Q בנוגע לטרול, כמו אז - גם היום אני שואל את חברי הפורום מה דעתם על זה... לא החלטתי שום דבר. ובנוגע לתגובות, התעלמויות ושות´ - תקרא את ההודעה שאכתוב עוד כמה דקות.

leadol

New member
רעיון טוב

לדעתי זה רעיון מבריק. מעכשיו והלאה אני בעד להתעלם מטרולינג.

רעיון מצוין + הערה

זה רעיון מצוין שראיתי את יעילותו בכל מיני פורומים. אך יש לי שתי הערות: ראשית: צריך לקבוע על סמיילי או סמל מסוים שמייצג טרול. שנית: טרול צריך להישאר בפורום רק עד שהמנהל מגיע, ברגע שהוא מגיע הוא צריך למחוק את ההודעה לחלוטין. אני לא בטוח שכדאי לחסום אותו כי אז הוא נחסם בכל הפורומים של תפוז. אני לא רואה שום סיבה להשאיר הודעות פוגעות וגסות ולהסתפק בציונם כטרול. (חוצמזה, בדרככלל מועכים את הטרולים בכל מיני סרטים שראיתי)

אלי פלס

New member
צייר לי כבשה

הלו נסיכי היקר, הערה טכנית: כשאני חוסם אדם הוא נחסם אך ורק אצלנו בפורום ולא בכל פורומי תפוז...

אה,

גם באזניך הנסיך התלהב מ"צייכן מיר א לעמעלע"?
(אמנם זה לא לעמעלע אלא שוויין, אבל מה אעשה שלא היה אייקון יותר רלוונטי?
)

אני אוהבת טרולים

למעשה, אני חולה עליהם (סטייה כזאת
), ואני צריכה ממש להחזיק את עצמי כדי לא להגיב להם (אני מצליחה, אל תדאגו...). כך שאני בעד המדיניות - תנו לטרול לחיות. כלומר לא לחסום אותו, אם הוא מדבר שטויות ונהנה מזה שיהיה לו לבריאות. מי שרוצה להגיב יודע בדרך כלל לאן הוא מכניס את הראש שלו, ואם לא - אז סימון הטרול באייקון חביב (
או
או
או |נעל| או |טרול| או
או
או |טיפש| .... ) הוא רעיון מצויין. דברים לזכות הטרול:
הוא קטן, שמן, מכוער וטיפש בטירוף.
אין דבר משעשע יותר מלהראות לטרול את טיפשותו, על אף הפרדוקס, כי הוא אינו מסוגל להבין זאת.
ניסוח התגובה לטרול לרוב יהיה מתנשא, משולב בהומור ציני, שנון ומושחז |תענוג!!!|
הכי כייף לראות טרול בורח >ספל חמאה ממש לא אוהבת את טוב-טוב הגמד<

טוב

New member
ואני דווקא כל כך אוהבת את

טוב טוב הגמד, וכשהייתי קטנה חשבתי שההורים שלי קראו לי על שמו. טוב.

חרדית

New member
ספל ספל ספל.

ספל מה לעשות שלפעמים הטרול הוא חכם שנון ומה שהוא מחפש זה את זה שיתווכח איתו ממול ויתן לו אפשרות לקלל את כל מי שנמצא ברדיוס שלו? אני חושבת שזאת סטיה מסוימת של טיפוסים שמתים על אקשן וזה מספק להם את זה לכן כמו שאלי אמר צריכים פשוט לא להתיחס. עד שימאס לו אבל אלי יחד עם זה חיבת להיות ביקורת על הטרולים האלה כי לפעמים הם יכולים לפגוע אישית באחד ממשתתפי הפורום. חרדית נ.ב: יש כאלה שחושבים שאני ממשפחת הטרולים?

למעלה