נוהל טרול

MARMELAD

New member
נוהל טרול

טרול: 1. יצור אגדי המתחבא מתחת לגשרים ומנסה לאכול את מי שעובר מעליהם. 2. טיפוס משועמם הנוהג לפקוד פורומים ולהציץ אותם בשטויות, בד"כ ילכלך על כולם אבל לא יאמר מילה על עצמו. נוהל טרול: אתם לא תאמינו, אבל אני לא יושב על המחשב 24 שעות. ולכן קורה לפעמים שאני לא רואה את הטרולים שמנסים להשבית את הפורום. עכשיו, טרולים אוהבים להתווכח. הם ניזונים מתשומת לב. וכדי לנטרל אותם אפשר לעשות שני דברים: או להגביל אותם מכתיבה בפורום - מה שלא יעזור אם הם יפתחו ניק אחר. אפשר כמובן גם להגביל את הניק הבא אחריו, אבל למי יש כוח...? או- וזה הפתרון האהוב עליי - להתעלם. פשוט לא להגיב. לא בכל פעם שמישהו תוקע נאד אנחנו צריכים לחוות דיעה עליו. הטרול יפליץ - אנחנו נתן לו להחנק עם הריח שלו - וכשהוא יראה שאין קופצים על המציאה הגדולה - הוא פשוט ימשיך הלאה ויעזוב אותנו בשקט. אז להבא, אם אתם נהנים להתווכח עם טרולים - תהנו. אבל אם אתם מתווכחים, אל תצפו שאני אבוא ואמחק את כל השרשור. אני ממש לא אוהב למחוק הודעות. זהו... אני מקווה שבפעם הבאה שיבוא מישהו שירצה "לשנות את העולם" הוא ייעלם כמו שבא. כי הוא יצליח לשנות את העולם.. רק אם תתנו לו
ג.

למעלה