נוהל ספויילרים.

Charmed Or

New member
נוהל ספויילרים.../images/Emo112.gif

חברי פורום יקרים, [ותיקים וחדשים - אם יש.] כפי שידוע לכם הסדרה החלה את שידוריה בכבלים שלשום [20.4], אומנם ביס כבר שודרו שתי העונות הראשונות במלואן. אז מה אני מנסה להגיד בעצם? צופי יס - לכם יש בעיה רק עם ספויילרים מהעונה השלישית [שמשודרת בארצות הברית, ורוב(?) חברי הפורום רואים אותה]. צופי הוט - כל מידע מעבר לפרק הפיילוט הוא ספויילר עבורכם. לכן - אולי נמציא נוהל ספויילרים חדש? כלומר ניקח אייקון שהוא לא
ולא |משש| [מה שלא שודר בארץ], ונקבע שהוא ספויילר לצופי AXN. מה אתם אומרים? כמובן שזה יהיה הכרחי רק אם יבואו הרבה אנשים חדשים, אבל בינתיים צריך לראות אם בכלל יגיעו אנשים חדשים. [טוב, אמ. עדי, אני מקווה שזה בסדר שזו הודעה חדשה, זה נראה לי דיי חשוב.] אה, וביום חמישי פרק 3.13. אל תשכחו.

darklighter

New member
אני גם חשבתי על זה, זה נראה לי נורא../images/Emo190.gif

מבלבל עכשיו עם הספוילרים...כי לAXN כמעט כל הפרקים ספוילר
ובינתיים הגיעה כבר מישהי אחת- adi123 לגבי 3.13 - איך אפשר לשכוח

Charmed Or

New member
הו, השנינות.../images/Emo112.gif

אבל כל הודעה כאן [שמדבר איתה על הסדרה] זה ספויילר... את האמת שכשחושבים על זה שוב, זה מאוד בעייתי. אי אפשר לרשום טריקסטר XD

Charmed Or

New member
נכון ../images/Emo6.gif |ספוילרלעונה3|../images/Emo112.gif

וגם אי אפשר לכתוב שדין באטמן XD

ספויילר..

וגם שלעזאזל קראו עזאזל..XD (למרות שאפחד לא אמר את זה עדיין..XD)

Charmed Or

New member
אז זה בכלל מש"ש. XD../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

וגם שיש שדים הומואים בטירוף שרוצים את ס-א-ם. אהמ.

זה לא מש"ש.. זאת רק סטייה שלך..XD ספויילר..

ובכלל צריך לסיים את אנדי בספויילר.. אוי לא.. אנדייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי...XD

Charmed Or

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

אמאשלך סטייה שלי. הוא כאילו לגמרי נמרח עליו בפרק 11. אנדי

ספויילר..

לא היא לא..XD וכבר הסברתי לך למה הוא נמרח עליו.. הכל באשמת דין..XD הייתי מפרט אבל זה לא בשביל כל הפורום..XD

Charmed Or

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

בפעם ה42: זה שאני אומרת 'אמאשלך', אני לא מתכוונת ספציפית לאמא שלך. וכן, אבל אני עדיין חושבת שאתה טועה. הוא מאז ותמיד היה מאוהב בסאם. [הסלשים של אור וסהר, הו יא. XD]

ספויילר

בפעם ה42: 'שלך' - מילת שייכות לגוף שני יחיד.. 'שלו' - מילת שייכות לגוף שלישי יחיד.. 'שלי' - מילת שייכותי לגוף ראשון יחיד..XD ואת טועה.. תזכרי את העונה השניה שהוא ראה את דין לראשונה.. ואז הוא העמיד אותו במבחן עם השתי נקבות..XDDD

Charmed Or

New member
אבלללל../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

טוב דיי עם לשון, עשית לי כאב ראש. והוא הביא לו את הבחורות רק כדי שהוא יעזוב את סאם ואותו לבד. כדי שהם יוכלו... טוב, אתה יודע.
[אחלה דיון
]

ספויילר..

אז דברי נכון..XD לא ראית שהוא הזיל ריר כשראה את דין?! חוץ מזה.. למה נראה לך הוא הרג אותו כמה וכמה פעמים.. רק כדי לנקום בו על זה שתקע לו יתד בלב..XD קיצר.. הוא נמשך לדין.. ואז דין היה גבר! והראה לו מאיפה משתין הטריקסטר.. ודקר אותו.. הטריקסטר שקע ביסוריים עצמיים.. ותיכנן את הנקמה שלו בדין.. ואז מצא את התוכנית האולטמטיבית.. פשוט להרוג אותו כמה פעמים.. והוא תיכנן את זה.. באופן מדויק ככה שגם סאם יפגע מזה.. ואז בלי כוונה האובסס של הטריקסטר מדין עבר לסאם.. כי סאם פשוט עשה לו את זה יותר עם כל הרחמים העצמיים שלו..XDD

Charmed Or

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

איזה תיאוריית קונספירציה. תראה, גם אני לא מאמינה איך אפשר להעדיף את סאם על פני דין [כאילו זה ג'נסן!
]. אבל הוא הרג את דין כל כך הרבה פעמים כדי שסאם יבוא אליו, כי הוא בחור מיושן, שאוהב שהצד הגברי יוזם. וסאם יהיה פגוע בלי אחיו, ויחזור לזרועותיו.

ספויילר..

הוא הרג את דין, כדי שדין יראה את האח שלו מתייסר.. וככה הוא (הטריקסטר) "יקפוץ" ברגע האחרון.. ויציל אותו אבל כמובן שהוא נמשך לרחמים העצמיים של סאם ופשוט "משו נדלק" אצלו.. ואז כשהוא וסאם סופסוף נפגשו הוא ביצע את זממו.. אבל בגלל שהוא הטריקסטר.. סאם לא זוכר את זה.. ואפחד אחר לא זוכר את זה..XDDD

Charmed Or

New member
תודה לאל.../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

אבל דין לא יכול את אח שלו מתייסר אם הוא מת! קצת היגיון סהר, יקירי. לאלא. הוא עוד לא ביצע את זממו. בגלל זה הוא יופיע שוב מתישהו! כדי שהוא יוכל סוף סוף לממש את אהבתו לאהובו האחד והיחיד מאז ומתמיד.

ספויילר..

לא דיברתי על אחרי שהוא מת.. דיברתי על לפני/בזמן.. שהוא מת.. נגיד כשהוא מנסה למנוע את זה..XDD ובטח שהוא ביצע את זממו.. בפעם הבאה הוא יעשה את זה שוב.. או יספר לסאם עליהם..XDDD

Charmed Or

New member
כואב לי הראש.../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

הוא אוהב את סאם. אני אמצא לך ציטוטים מהפרק מעונה 2 ואחזור! ואיכס, אף אחד לא רוצה לראות את זה.

למעלה