נוהל ספוילר ! תזכורת לכולם!!!
בגלל שמחקתי פה היום כמה הודעות שלא סומנו כספוילרים ולא יכולתי להזהיר עליהן. אני חושרת ומזכירה. יש אנשים שלא רואים עדיין את העונה השמינית, והם עוד לא רוצים לדעת מה קורה בה, הם אוהבים הפתעות! בשביל אותם אנשים יש סימון חביב שנקרא ספוילר[
], ניתן למצוא אותו ברשימת האייקונים של תפוז. אבל יותר פשוט לזכור שהוא כמו כל אייקון בתפוז נכתב בתוך | | (ככה זה נראה | ספוילר | (רק בלי הרווחים בין ה | למילה.). מתי צריך לסמן ספוילר
בגלל שאת עונות 1-7 ראינו כל כך הרבה פעמים (ביחוד את עונות 3-7). אין כל צורך לסמן אותן גם אם מישהו אומר שהוא לא ראה אותן, הן הרי משודרות בכל רגע נתון בערך כך שעליהן באמת לא צריך לחוס. עונה שמינית וכל מה שקשור אליה יסומן ב ספוילר!!!. באמת לא בא לי להיות גננת ולמחוק מלא הודעות שלא מסומנות. אז שימו לב ,אתם מדברים על עונה 8 פשוט שימו ספוילר בכותרת.. יש מבין?!
בגלל שמחקתי פה היום כמה הודעות שלא סומנו כספוילרים ולא יכולתי להזהיר עליהן. אני חושרת ומזכירה. יש אנשים שלא רואים עדיין את העונה השמינית, והם עוד לא רוצים לדעת מה קורה בה, הם אוהבים הפתעות! בשביל אותם אנשים יש סימון חביב שנקרא ספוילר[