נוהל צרכנות מחושב להורדת יוקר המחייה :

ויוי 25

Well-known member
האם שמתם לב למוצרים שברשתות- השווק,המסודרים על המדפים ?
ישנם מוצרים של חברות שונות הנמכרים במחירים שונים,כמו למשל פסטה: במדף שבגובה-העיניים מונחים מוצרי -הפסטה היקרים ,ובמדפים הנמוכים יותר תמצאו גם שם פסטה איכותית של חברות אחרות אשר מחירם זול יותר.(ברור שההבדל במחיר אינו מוסיף או מוריד בטעם הפסטה.)

הסידור הזה על המדפים של מוצר יקר שמונח בגובה העיניים בהשוואה למוצר הזול יותר שבמדף הנמוך יותר, הינו קיים ברוב המוצרים ואותם ניתן לרכוש במתן תשומת- לב ובעריכת השוואת המחירים מהירה שבין המוצרים המדורגים מהמדף הגבוה למדפים הנמוכים.

למעשה, ככול שהצרכנים יתנו עדיפותם למוצרים הזולים המונחים במדפים הנמוכים, כך יירד הביקוש למוצרים היקרים ,וכך מחירם ירד באופן -משמעותי בגין ההיצע והביקוש .

גם במקררים של הקפואים קיים פער גדול בין כל סוגי האפונה הקפואה למשל, ובעוד מוצרים נוספים שבמקררים כך שכדאי תמיד להעדיף את אלה שמחירם כמובן מוזל משמעותית.

פערים גדולים תמצאו גם במוצרי -הניקוי ובעיקר אבקות הכביסה של החברות הפחות ידועות שמוצריהם איכותיים ומחירם זול יותר.
ככל שכולנו ניתן התייחסות בעת בחירת המוצרים המוזלים שנרכוש, כך ניתן כולנו יד לשינוי משמעותי בהורדת המחירים, שיבוא לידי ביטוי בעת התשלום בקופה.

נערך לאחרונה ב:

trilliane

Well-known member
מנהל
תמיד אומרים את זה בתוכניות הצרכנות, אבל בפועל לא מצאתי מוצרים זולים במיוחד למטה או למעלה... שופרסל יקרים אז הכול יקר במידה דומה, למעט מוצרים במבצע (לא משנה באיזה מדף) וגם אז תלוי במבצע. בדרך כלל אם יקר לי מדי אני פשוט לא קונה (אם זה קריטי קונה מעט).

ירקות קפואים אני קונה ברמיל כי במותג הפרטי שלו המחיר לשקית ₪10 או קצת יותר, למעט תירס שאני קונה רק סנפרוסט כי זה זן אחר ולא מצאתי לו תחליף הולם (מחכה וקונה כשיש מבצע, משתמשת מעט), או לקטים מיוחדים שאין לאחרים (רק במבצעים).

ויוי 25

Well-known member
ברשת שופרסל המוצרים תמיד הכי יקרים ,לכן רצוי להתרחק מהם .
רשת המזון הזולה ביותר זו רשת "יש חסד" ממש המחירים זולים מכל סופר אחר,
ומאוד כדאי להגיע לשם.

trilliane

Well-known member
מנהל
ברשת שופרסל המוצרים תמיד הכי יקרים ,לכן רצוי להתרחק מהם .
רשת המזון הזולה ביותר זו רשת "יש חסד" ממש המחירים זולים מכל סופר אחר,
ומאוד כדאי להגיע לשם.
"יש חסד" קיימים רק בערים חרדיות. אני גרה בחיפה, זה לא רלוונטי לי...
על הכרמל יש בעיקר שופרסל, אני קונה בעיקר מה שמבצע (או במחיר אחיד), ומדי פעם מנסים קצת להשלים במקומות אחרים, אבל אין יותר מדי אפשרויות.

פולגאר

Well-known member
"יש חסד" קיימים רק בערים חרדיות. אני גרה בחיפה, זה לא רלוונטי לי...
על הכרמל יש בעיקר שופרסל, אני קונה בעיקר מה שמבצע (או במחיר אחיד), ומדי פעם מנסים קצת להשלים במקומות אחרים, אבל אין יותר מדי אפשרויות.
גם צריך לבוא לבושים בהתאם לקוד הלבוש שלהם.

ויוי 25

Well-known member
תשובה לפולגאר: לא מדוייק ,אין צורך בלבוש מיוחד ,הרי מחצית מהקונים הם חילוניים,
ומגיעים לקניות במכנסיים ולאיש לא איכפת בנושא הלבוש .
ישנם לרשת "יש חסד" הרבה סניפים גם לא לחרדים, הפזורים בצפון הארץ ,במרכז הארץ ובדרום.

ולמי שמתגורר בחיפה: ליש חסד ישנם סניפים גם בחיפה:
1.סניף ממוקם בדרך צרפת 11
2. יש סניף נוסף ברח' חניתה 64 נווה שאנן.
3.יש בשדרות דגניה 14 חיפה.
5.יש ברחוב י.ל. פרץ 32, חיפה.
וגם יש סניף בקרית -אתא.

נערך לאחרונה ב:
למעלה