נוהל קידום רשומות בפורום הבלוגיה

noaost

New member
נוהל קידום רשומות בפורום הבלוגיה../images/Emo43.gif

בלוגרים יקרים- אנו שמחים תמיד לאפשר לכם לקדם את רשומותיכם בשרשור 'כדאי לקרוא בבלוגיה', אולם לאחרונה קיבלנו תלונות רבות הנוגעות לבלוגים פרסומיים (השייכים לבית עסק או חברה כזו או אחרת) המקדמים את עצמם ואת שירותיהם הניתנים בתשלום. זכותו של כל אדם או גוף מסחרי לפתוח בלוג, אולם לא נוכל לאפשר לגופים מסחריים לקדם את עצמם ואת עסקיהם דרך פורום הבלוגיה, המיועד לקידום תכנים מקוריים של יוצרים וכותבים. לפיכך- פורום הבלוגיה לא יכיל הודעות קידום מטעם בלוגים של בתי עסק וגופים מסחריים. הודעות קידום מטעם גופים אלו יימחקו באופן מיידי ע"י מנהלי הפורום. בברכה נועה מנהלת הבלוגיה

ואם כבר העלת את הנושא

די נימאס לבלוגרים לראות שבאופן קבוע יש אנשים שמקבלים קידום גם כשאין להם באמת מה להגיד השם ההכי נפוץ הוא "הבלוג של זרבללה " או משהו בסיגנון לא פעם התלוננו על התופעה הזו לגבי בלוג זה, בעבר בתקופה של בצאלאל וטל לוין, והייתה תקופה מה רגיעה אבל בזמן האחרון שוב מוצאים את הבלוג שלה כל שני וחמישי בעמוד הראשי...

wranger

New member
זרבללה?

אכן, הייתה תקופה שזרובבלה הייתה מקודמת על ימין ועל שמאל באופן שנדמה כאילו אף אחד מעורכי התוכן לא טרח לקרוא אותה לפני כן. אבל הרשומות שהיא פרסמה לאחרונה וקודמו בעמוד הראשי, לדעתי, הן רשומות שכתובות לא רע בכלל. למעשה, ההבדל בעיני הוא כזה: פעם, קידמו את זרובבלה בגלל המוניטין שלה בלבד, ואם מישהו אחר היה כותב את הרשומות הללו לא היו מקדמים אותו. אבל היום, שוב, לדעתי בלבד, זה אחרת - היו מקדמים את הרשומות שלה "מהזמן האחרון" גם אם לא זרובבלה הייתה כותבת אותן.

לא משוכנעת

לדעתי מי שמחליט על קידום רשומות, אוהב דווקה לבדוק מה קורה אצלה בבלוג ולא בודק בלוגים אחרים ולא מגשש במקומות אחרות. וזו הסיבה שלה יש יותר קידומים זה כמו בין אדם שאוהב סופר מסויים, במדף הוא יפנה ישר לספרים שנכנבו על ידי אותו סופר, בלי אפילו לבדוק סופר אחר ככה זה גם עובד בתפוז וזה די מבאס

דובר על קידום בלוגים מסחריים בפורום הבלוגיה

זרובבלה לא מסחרית ולא מקדמת את עצמה בפורום.

De-Panther

New member
לא מקדמת את עצמה כאן זה נכון. אבל אם אני לא..

טועה היא בעצמה טוענת שהיא מסחרית או ממוסחרת או משהו בסגנון
לא שיש לי בעיה עם זרובבלה. מידיי פעם אני קורא פוסטים שלה...

למעלה