נווה אטיב- כנרת, משהו עשה את הטיול

לוי אסף

New member
נווה אטיב- כנרת, משהו עשה את הטיול

הזה כאן ויכול להמליץ על דרך שבילים מסוימים? אנחנו חבורה של ילדים בכיתות ח-ט ומעונינים לעשות את הטיול בחנוכה- באיזה דרגת קושי הייתם מסווגים את המסלול? ואהם הוא אפשרי ביומים?. אשמח אם מישהו שעשה את המסלול יוכל לספר לי עליו ולשלוח כמה מפות+ הסברים. תודה מראש ושבת שלום- אסף

חורף ../images/Emo183.gif ../images/Emo182.gifאתם עלולים

להתקל בהמון בוץ - קחו את זה בחשבון.

רמי לשם

New member
מאות רוכבים מנסים את זה כל שנה

באירוע "חוצה גולן" שמארגן איקי רהט. יומיים של רכיבה, היום הראשון מנווה אטיב לקצרין והיום השני מקצרין לכנרת. ראיתי באתר שלהם שהם מארגנים רכיבה בקרוב שהיא מיני חוצה גולן (ממערב למזרח), בכל מקרה יש שם פרטי דרכי התקשרות ואולי תוכלו לשאול אותם על המסלול של השנה. אבל הרבה יותר מומלץ בעונה זו של שנה הוא לעשות "חוצה נגב" במשך יומיים. נגיד, לדוגמא, משדה בוקר למכתש רמון. יש שם הרבה פחות בוץ ואי אפשר לעשות את זה בקיץ. מנסיון הבוץ ברמה הוא בעיה אמיתית ובהחלט הוא יכול להרוס בקלות את הטיול ובנוסף בצפון הרמה גם ממש קר.

Eyal Hershtik

New member
עוד דבר.....

הבעיה הגדולה ברכיבה ברמת הגולן היא שרוב שטחה הם שטחי אש של הצבא ועל כן יש צורך לתאם מראש כניסה של מטיילים לאזורים אלו . שים לב ! הדבר חשוב מאד במידה ואתם אמורים לעבור באותם שטחי אש . אייל

לוי אסף

New member
על המסלול אנחנו כבר די סגורים,

הבעיות העיקריות שלנו הם באמת המזג אוויר-,( אני מניח שנוכל למצוא יומים סבירים לטיול) מה גם שאחנו אוהבים בוץ. מפות-ניווט רכוב בעצם, פרט לילד שנים מחוג סירות הידע שלנו בניווט הוא לא גדול, אני מניח שזה יקשה אך אם מפות מפורטות נסתדר. שטחי אש/ אימונים- אבא שלי משרת בצבא ברמה ויוכל לבדוק כמה ימים מראש אם אנחנו עוברים בשטחים שמתאמנים בהם באותו יום. אשמח לקבל חוות דעת על עליות ירידות קטעים טכנים ובעצם כל חלק בטיול הזהממישהו שעשה אותו כבר. אסף

לוי אסף

New member
יש בעיתיות לטיול בנגב בגלל המרחק

הגדול מהבית(אנחנו גרים בישוב קהילתי מעל כרמיאל ) וגם מהעובדה שאם נצטרך עזרה/נתקל בבעיה, אז לא יהיה מי שיעזור לנו.

למעלה