נווה חוף / פואבלו

roybush

New member
נווה חוף / פואבלו

שלום לכולם! בן זוגי ואני ראינו דירה מקסימה בפואבלו והתלהבנו מאוד. הבעיה היחידה שלנו היא ששמענו לא מעט אמירות כמו "האוכלוסיה לא משהו". נשמח מאוד לשמוע עוד פרטים מאנשים שמכירים את השכונה - על מה אנחנו מדברים פה? כי יש הבדל גדול בין ערסים לא מזיקים לבין שכונת פשע, ולא ממש ברור לנו למה מתכוונים. כשאנחנו הסתובבנו בשכונה, היא נראתה לנו שקטה ונעימה, ולכן ההערות על האוכלוסיה די הפתיעו אותנו. בקיצור - נשמח לשמוע כל מה שיש לכם להגיד. תודה!

אז ככה...

נווה חוף או פואבלו .... ? הבנתי שבלי קשר לאוכלוסיה שאני לא ממש מכיר ויודע, הבנתי שהבניינים המשותפים סובלים מהזנחה ובעיה חמורה עקב הבריזה מהים והקרבה לים, שחודרת את הקירות והבנייה נעשתה בצורה וחומרים לא נכונים (מדינת ישראל, אמרנו?) ולכן יש תהליך של ריקבון, נראה לי שלהכנס לבניינים האלה זה אומר להשקיע המון כסף בעתיד. תחשבו פעמיים, גם אם המחיר הוא 'מציאה'. בקשר לאוכלוסיה אינני יודע, ושימו לב שמעבר לפואבלו נבנה פרוייקט של כמה רבי קומות ממש לפני החנייה של הים.. על שפת הים שיעמוד בין פואבלו ובין הים, ובהמשך בצפון רצועת החוף של ראשון, יהיו כמה וילות, כמובן כמה מאות מטרים מזרחה מרצועת החוף.

למעלה