נווה מדבר - הגרסא המשובחת

Wakizashi

New member
נווה מדבר - הגרסא המשובחת

קיבינימתי כספי - ידעתי! ידעתי! הייתי צריך לעזוב את לימודי התואר המחורבנים שלי כבר ממזמן ולהפוך לראפר. או לפחות למפיק קליפים! קליפ pimp-י בוטה כזה לא נראה במחוזותינו מאז שהישראלים ניסו לשחק אותה Pimps בקליפ מסיבת בריכה והרבה בנות שמענטזות MTV Grind style. ת'אמת, אני לא יודע אם להיות מאוכזב או לא. מצד אחד, יש כאן בוטות פימפית של עירום (כמעט מלא) ואלמנטים שסנופ בעצמו היה נותן הכשר בד"צ מטעמו עליהם. אז ריספקט. מצד שני, השיר עצמו (שלא לדבר על האלבום כולו של השבט) נוטף פופ קליל, תמים וטהור: מהסוג של "אני רוצה להחזיק אותך בזרועותייך ולהירדם איתך אל מול ירח מלא מתחת לשמים זרועי כוכבים", ופחות מהסוג של "וואלה הייתי מת שתתנשקי צרפתית עם הכוסית השניה שם ואח"כ תעשי אמבטיית קצף - אבל שלא כמו בסרטים הוליוודיים - שהקצף *לא* יכסה את מה שבאמת חשוב!". אני גם תוהה מה הייתה עמדתה של מתוקה בעניין. נכון, נכון, לא כל אישה חייבת להיות פמניסטית לוחמנית, אבל אי אפשר שלא להודות בחדרי חדרים (ואני אוהב ציצים בקליפים, אז זה באמת בחדרי חדרים), שמשהו במעמד האישה יורד כאן בחשיבותו, ובסוף הקליפ אני אזכור את המסר של פטמות זקורות וגיפופים בין בעלי אותו המגדר, מאשר את המילים והמסר (יש מסר? מי אמר שחייבים מסר?) של השיר עצמו. וזה לא בא מקנאה. למרות שאני מקנא בצלם. ובטונה. ובאוז. אז מה, יש מצב שבקליפ הבא מתוקה גם תיכנס לאיזה משטח רטוב? אולי נפשיר את ההחלקרח בשבילה...

MorningStar2

New member
אוז לא השתתף בקליפ הזה .

אולי התכוונת לאדם , אבל אדם התנשק עם מיטל בסוף .

למעלה