נווה נופש בבית הספר

kooshkoosh3

New member
נווה נופש בבית הספר

האם מישהו מהועד, המזכירות הקהילתית יודע איך נראה הצהרון של בית הספר ? אלימות, מתח בין העובדות, הילדים שבים יום יום הביתה ואומרים שהם לשם לא רוצים לחזור!!! זאת בבדיקה שערכתי עם מספר הורים . כדאי שתבדקו טוב טוב מה קורה ולמה ? איך ייתכן שילדים ישובו עצובים מצהרון שכל תכליתו, ארוחה, הכנת שיעורים ומעטפת חמימה עד שוב ההורים הביתה. מקווה לשיפור

איפה וועד הורי הצהרון בסיפור?

קודם כל אם לא קיים וועד הורים לצהרון יש להקים מיד מתפקידי וועד הורי הצהרון לטפל בעינינים מסוג זה מול מדריכות הצהרון ואחראית על הצהרונים מטעם נווה נופש בשיתוף המזכירה הקהילתית

צהרון ביה"ס

לאחרונה התקיימה פגישה של "נווה נופש"-רכזת צהרונים, מדריכות וסמנכ"ל, הורי ילדי צהרון ביה"ס ובהשתתפותי. בפגישה, ההורים ציינו את שביעות רצונם מתפקוד "נווה נופש" ובעיקר מהמדריכות.(ישנה בעיה אחרת לגבי אי שביעות רצונם ממיקום הצהרון). אינני מכירה את טענותיך ולכן אני מניחה שלא השתתפת בפגישה. אשמח להיפגש עימך או לשוחח איתך בטלפון על מנת שנוכל לשוחח על טענותיך. בתודה, ליאת 08-9768208 שלוחה 3

צהרון בית הספר

חוסר ידיעה לא אומרת שהבעיה לא בטיפול. ביום רביעי 13/10/04 נערכה אסיפה בין ההורים,מדריכות הצהרון וצוות נווה נופש הבכיר על מנת לשפר את התנאים בצהרון. גם ליאת השתתפה בישיבה זו. לאסיפה הגיעו אולי שליש מהורי התלמידים... קיימת בעיה במיקום הצהרון וקיימת בעיית משמעת של מספר ילדים בצהרון. אני בתור אמא מאוד מרוצה מהצוות, גם אתמול היגיעו אנשי נווה נופש לצהרון על מנת לבדוק את טענות המדריכות לגבי מיקום הצהרון (המסגרת של בית הספר לא מתאימה) ובכלל ההרגשה היא ש"עושים לנו טובה". יש קשר רציף בין ההורים לבין המדריכות לליאת ולכל המעורבים בעניין. במידה והישוב (ועדת חינוך, מזכיר וכו') מוכן לעזור להורים של התלמידים שזקוקים לצהרון, ולתת לנו מקום נוח לפעילות עד שיבנה המתנס אזי הבעיה תיפתר.

ronpel

New member
מבנה אחר

- קיימת רק האופציה של מתחם הנוער והחוגים - הצענו זאת בתחילת השנה אך קיימת בעיה של בטיחות (חציית כביש) וביטוח. אם צוות הצהרון וההורים מעוניינים לנסות פתרון זה נשמח לעזור. - כדי לשפר את "האירוח" בבית הספר אני מציע שתיזמו פגישה עם קלרה , עינת (המזכירה הקהילתית החדשה) וצוות הצהרון ותנסו לגבש פתרון עד לפתיחת המתנס בנובמבר. רונן

מבנה אחר

רונן תודה על ההתיחסות. האופציה של מבנה מתתחם הנוער נבדקה ונפלה בשל יומיים שבהם יש חוגים בכל כיתות המתחם, ליאת יותר מעודכנת ואמורה היתה לידע את ההורים השבוע באשר להחלטה בנושא. משמועות ולא מדף או הודעה להורים הבנתי כי האופציה לא קיימת, הילדים שלנו עדיין סובלים, מדובר רק בחודש, האם לא ניתן לבא לקראתינו מול החוגים בנושא זה? אנו זקוקים רק לכיתה/חדר אחד. מי הסמכות בענין זה?

ronpel

New member
ליאת צודקת

מיהרתי לפרסם תשובה ללא בדיקה עם המזכירות ואכן קיימת בעיה וגם צוות הצהרון מתנגד. מושי לקח על עצמו לטפל בנושא . אנא צרי עימו קשר. רונן

אליבקר

New member
למה אתה לא מזדהה?

הילד שלי מאד מאד מרוצה ולא שמענו שום תלונה מהורים אחרים. נראה לי שאתה מנסה להכפיש את הצהרון ממניעים אחרים - אולי תחרות? ליאת ויוסי על תתייחסו להודעה זה כנראה ממניעים לא כשרים. תודה

kooshkoosh3

New member
../images/Emo122.gif

מי אתה שמחליט מי יגיב ומי לא ???? בדוק את מספר הילדים שמתחילת השנה עזבו את הצהרון ואז תגיב!!!! יש דפוס שאם מעלים הודעה שלא מודה על אירוע, פרוייקט קוטלים לדעתי המקום גם להעלאות דברים לא סבירים שיטופלו!!!!!

למעלה