נווה צדק .
נ ניריתסקוטלנד1 New member 30/10/19 #2 תמונה מדהימה!!!!!! כל כך אוהבת את הסיגנון הזה, שלמרות שזה נשמע מוזר, נכנס לקטגוריה של מינימליסטי חבל שהשמים כל כך מגורענים. אי אפשר לעשות משהוא בעריכה עם זה?
תמונה מדהימה!!!!!! כל כך אוהבת את הסיגנון הזה, שלמרות שזה נשמע מוזר, נכנס לקטגוריה של מינימליסטי חבל שהשמים כל כך מגורענים. אי אפשר לעשות משהוא בעריכה עם זה?
D dudi4321 Active member 30/10/19 #4 נראה לי שאיזי בכוונה לא חידד כדי לא לחפור בפיקסלים למשל לראות מספרי מכוניות או אנשים שנמצאים באקראי.
E e zi New member 31/10/19 #7 א' כל - תודה. גם בעיני בקטגוריה של מינימליסטי השמיים מגורענים בעיבוד, ...ולא חבל בדקתי כמה אפשרויות, וזו הכי דיברה אלי (...ב"מקור" הם לא.)
א' כל - תודה. גם בעיני בקטגוריה של מינימליסטי השמיים מגורענים בעיבוד, ...ולא חבל בדקתי כמה אפשרויות, וזו הכי דיברה אלי (...ב"מקור" הם לא.)
D dudi4321 Active member 30/10/19 #3 צילום מעניין תעודי ומדוייק. רואים הבדלי צבע של גגות לעומת יתר העיר. העין מחפשת עוד ועוד פרטים. אוירת שקט ושלווה, הכל נקי (באמת), אין דרמתיות בשמים המעוננים, אוהב את זה. בטח ערכת קבצי ענק לראות בפרוטרוט כל חרק שיושב על הקיר , ומספרי מכוניות...
צילום מעניין תעודי ומדוייק. רואים הבדלי צבע של גגות לעומת יתר העיר. העין מחפשת עוד ועוד פרטים. אוירת שקט ושלווה, הכל נקי (באמת), אין דרמתיות בשמים המעוננים, אוהב את זה. בטח ערכת קבצי ענק לראות בפרוטרוט כל חרק שיושב על הקיר , ומספרי מכוניות...
E e zi New member 30/10/19 #5 שום "קבצי ענק"; צילמתי את התמונה עם הסמרטפון והוספתי פילטר "דרמה", באפליקציה.
E enigo New member 2/11/19 #13 עובד איתי מישהו בשם נווה, לכן אני קראתי את זה כאמירה שאדם מסוים צדק, והקונוטציה לססמת הימין הקיצוני מידית.
עובד איתי מישהו בשם נווה, לכן אני קראתי את זה כאמירה שאדם מסוים צדק, והקונוטציה לססמת הימין הקיצוני מידית.
E EyesToSee New member 3/11/19 #14 יש דברים שלא אומרים, אפילו בצחוק. אני לא רוצה להגרר לפוליטיקה, אבל להגיד שבכיתי שכהנא עלה השמימה תהיה הגזמה פראית.
יש דברים שלא אומרים, אפילו בצחוק. אני לא רוצה להגרר לפוליטיקה, אבל להגיד שבכיתי שכהנא עלה השמימה תהיה הגזמה פראית.
E enigo New member 8/11/19 #16 אחד הדברים שתמיד אפיין הומור יהודי הוא היכולת לצחוק על הכל בכל מצב. או ככה לפחות אומרים. מכל התכונות שיוחסו ליהודים לאורך הדורות, זו נראית לי דווקא אחת מאלו שראוי לשמר.
אחד הדברים שתמיד אפיין הומור יהודי הוא היכולת לצחוק על הכל בכל מצב. או ככה לפחות אומרים. מכל התכונות שיוחסו ליהודים לאורך הדורות, זו נראית לי דווקא אחת מאלו שראוי לשמר.