נווווווווו, איך היה החג?

נווווווווו, איך היה החג?../images/Emo74.gif

כמה אכלתם?.......מי שמע שופר?...... אני אישית העלתי 2 קילו בטוח. אכל חוצמזה היה סכה"כ נחמד ושקט. קצת משפחה (לא יותר מדי), קצת טיולים (גם לא יותר מדי) ובעיקר הרבה סתיו! כן, ממש קר כאן בירושלים. עוד לא התרגלתי, אבל כנראה שנצטרך להוריד את הסוודרים ולקנות לארנבון הקטן קצת בגדים חמים. אולי מחר נלך להכניס קצת כסף לקופות של רשת "שילב"....... שיהיה שבוע נהדר לכולכם, עדית.

ל3

New member
אוי, אין כמו בגדים של תינוקות

ובמיוחד של שילב. כל כיס מעוצב וכל בגד מושקע- אני מתה על זה. אצלי החג עבר בסדר חוץ מערב החג שהרגשתי מאוד לא טוב. היום הלכתי לשמוע שופר כמו בכל חג . אכלתי המון וכבר הפסקתי לספור את הקלוריות.... ממחר דיאטה

שבע77

New member
לי היה חג פצצה../images/Emo59.gif

באמת נורא נהניתי מהשקט, השלווה, השנה החדשה האופטימית (בתקווה). מקווה שגם אצליכם היה טוב. שלכם שבע

ל3

New member
הי שבע

אני נורא שמחה שהיה לך חג טוב. אולי זה סימן להמשכה של השנה הקרובה..........

הי שבע ושירי ../images/Emo24.gif

שבע, מה שלומך? יש חדש? שמחה לשמוע שהחג היה רגוע ונעים
שירי, מה קורה עם איזה שיר חדש
? אין לך השראה בתקופה זו של השנה?? הנה, הגיעו החגים, שנה חדשה, אפשר להזמין ממך איזה שיר אופטימי? בי בינתיים, עדית.

ל3

New member
הי עידתיוש

קודם כל: מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב המון אושר, בריאות, אהבה ורק טוב. עד 120 שנה
|
האמת שכבר כמה שבועות לא כתבתי כלום משום שאין לי כל כך זמן. מביטחה לעדכן כשאכתוב ושוב, המון מזל טוב

שאנל

New member
תינוקות

יש לי כמה דברים לתינוקות (צעצועים, קומפי, עגלה וכו') אם בא לך... את מוזמנת לקחת

הי שאנל, תודה../images/Emo140.gif

את כזאת חמודה על ההצעה הנדיבה הזאת. אבל אני בכל זאת גרה בירושלים.........והאמת היא שברוך השם, יש לנו הכל (כמעט), אז כשנגיע לגיל של הקומפי (את זה אין לנו......עדיין.....) אז אולי אהיה בקשר..... את מקסימה
, עדית.

gaia20

New member
הי בננות ובננים../images/Emo94.gif

טוב, אז כמה דברים בפי דבר הראשון החג היה סבבה, היה אוכל טוב, משפחה סבבה ובדיוק במידה הלכנו הביתה בדיוק בנקודה שרק רוצים לשבת מול הטלויזיה , בלי כל האנשים מסביב (האמת היא שהלכנו גם כי אני ואחותי הינו צריכות ללמוד...
) משקל... אני מניחה שלא אכלתי בחג הזה יותר ממה שאני אוכלת ביום יום, אז אני יודעת שהמשקל נשאר כפי שהיה בתחילת החג
היום בבוקר, בשש וחצי בבוקר, אני , אחותי וחברה שלה נסענו לת"א, לבדוק את המקום של הבחינה, איפה צריך לחנות... איפה הבניינים, אני רוצה להגיד לכם שאוניברסיטת ת"א, היא פשוט מקום ענק... מזל שלא יצאנו מהאוטו, אלא רק הסתכלנו מהחלון איך נכנסים, אחרת בטוח הינו הולכות לאיבוד במקום הענק הזה... בכל מקרה, אחרי שהבנו איך נוסעים לשם, איפה חונים, איפה מקום הבחינה... עשינו פרסה והסתובבנו בחזרה הביתה... טיול בוקר מרענן....... בדרך ראינו את כל הפקק של הבוקר לכיוון ת"א.... מזל שיצאנו בשש וחצי בבוקר, אחרת עד עכשיו הינו יכולים לשבת בתוך הפקק בלי להתקדם... טוב, אז חברים, מחר זה היום הגדול... היום אני עושה עוד בחינה אחת, ואז... זהו...מה שנקלט נקלט... מה שלא...לא.
שיהיה לכולנו המשך יום נפלא! אגב- שמעתי שהיום אולי יהיה טיפטוף....אני כבר מחכה לגשם אמיתי!!!

למעלה