נוווווווו שבוע הבא אתם חוזרים ללימודים הא:)
T the Girl of Love New member 29/8/06 #4 ../images/Emo214.gifבפעם האחרונה../images/Emo98.gif ורק עד פסח, אני בטוחה שאצליח לשרוד העלתי תמונה לשרשור מה נשמע איתך?, אל תשכח לראות היום ת'תכנית
../images/Emo214.gifבפעם האחרונה../images/Emo98.gif ורק עד פסח, אני בטוחה שאצליח לשרוד העלתי תמונה לשרשור מה נשמע איתך?, אל תשכח לראות היום ת'תכנית
ר רועי גבאי New member 29/8/06 #5 אצלי מצוין- מכינים תיק לטיול אח אני חולה על העבודה הזאת- אתמול היה לי טיול קייקים משהו בנזונה ואחר כך טיול טרקטורונים גם משן בנבנזונה . היה כיף היה תענוג סוף סוף להתפרק
אצלי מצוין- מכינים תיק לטיול אח אני חולה על העבודה הזאת- אתמול היה לי טיול קייקים משהו בנזונה ואחר כך טיול טרקטורונים גם משן בנבנזונה . היה כיף היה תענוג סוף סוף להתפרק
T the Girl of Love New member 29/8/06 #6 ../images/Emo214.gifהאוצר מילים שלך..../images/Emo6.gif יש סיכוי לראות אותך משתמש בתחליפים למילים מסויימות? לאן הטיול הבא? תהנה!!!!!!11 ואני עדיין מחכה לתמונה שלך
../images/Emo214.gifהאוצר מילים שלך..../images/Emo6.gif יש סיכוי לראות אותך משתמש בתחליפים למילים מסויימות? לאן הטיול הבא? תהנה!!!!!!11 ואני עדיין מחכה לתמונה שלך
ר רועי גבאי New member 29/8/06 #7 הדרי פעם נעים נעל בית עפה לכיוון שלך ב120 קמ"ש בקשר לבקשתך נחשוב עליך מחר על הבוקר יש לי אבטחה של כיתות -ז- ובערב אני נוסע לניצנים לטיול ליומיים לגבי תמונה גם נחשוב עליך ברגע שאחי יביא מצלמה הדיגיטלית שלי
הדרי פעם נעים נעל בית עפה לכיוון שלך ב120 קמ"ש בקשר לבקשתך נחשוב עליך מחר על הבוקר יש לי אבטחה של כיתות -ז- ובערב אני נוסע לניצנים לטיול ליומיים לגבי תמונה גם נחשוב עליך ברגע שאחי יביא מצלמה הדיגיטלית שלי
T the Girl of Love New member 30/8/06 #8 ../images/Emo214.gifרק אל תחשוב יותר מדי..../images/Emo8.gif יותר מדי זה אפעם לא טוב
T the Girl of Love New member 30/8/06 #14 ../images/Emo214.gifהנה מילה שאני לא יודעת!../images/Emo12.gif מ'זה חנ"שית?
פ פוסה New member 30/8/06 #13 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo221.gif סליחה א=ת=ה לא תקלל את הדר וחוץ מי זה התמונה הזאת ממש מגעילה רק נכנסתי לפורום וחטפתי שוק אמאלה אני עוזבת פה!!
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo221.gif סליחה א=ת=ה לא תקלל את הדר וחוץ מי זה התמונה הזאת ממש מגעילה רק נכנסתי לפורום וחטפתי שוק אמאלה אני עוזבת פה!!
T the Girl of Love New member 30/8/06 #15 ../images/Emo214.gifאת לא עוזבת שומקום../images/Emo88.gif אל תעזבי
ר רועי גבאי New member 30/8/06 #17 כתבתי לה את זה בצחוק אם לא הבנת כתבתי את זה בצחוק- אני לא מעליב אף אחד. את צרכה להכיר אותי כדי לשפוט אותי שבוע טוב
כתבתי לה את זה בצחוק אם לא הבנת כתבתי את זה בצחוק- אני לא מעליב אף אחד. את צרכה להכיר אותי כדי לשפוט אותי שבוע טוב
פ פוסה New member 30/8/06 #18 בשבילך../images/Emo24.gif../images/Emo221.gif ח"נשית הכרתי את זה כפרוש אחר חרא נשית