נווווווו מה יהיה?? כנגד כל הסיכויים

DaboR zx6R

New member
נווווווו מה יהיה?? כנגד כל הסיכויים

טורניר סיט אנד גוו של 3 דולר 45 שחקנים סופר טורבו טורניר שעבר נפלתי עם 99 שיצא לשחקן אס בריבר מצב שהיה מעלה אותי ה3 הראשונים עכשיו אני עם KK נכנס אול אין עם שתי שחקנים אחד AK שני AQ לפני הפלופ אני מסתכל אני אומר אין מצב שנופל עכשיו אס בפלופ וזאת התוצאה פשוט בדיחה

FrecCo

Active member
ב-5 שעות האחרונות הפסדתי 3 פעמים עם קינגים

ראש בראש, פעמיים בחי ועכשיו בפולטילט כמובן שהפסדתי רק לאס בפלופ.. אני מתחיל לשנוא את היד הזאת

DaboR zx6R

New member
ביומים האחרונים הקינגים הרגו אותי

ובכלל היום הזה היה נאחס עכשיו עפתי מהטוניר של ה3 דולר רי ביי בצורה אכזרית אני עם AK נכנס ראש בראש עם QJ אול אין יוצא 89 ומשהו והופה בריבר מה מגיע? כמובן 10 לא יודע מה אבל אני מרגיש כאילו התוכנה סימנה אותי היום הכל הלך יותר מדי חד צדדי

shaywh

New member
זה לא משנה איך הקלפים נופלים...

בכלל, כולם חוטפים לפעמים עם הקינגים שלהם. פעם בשני סופר טורבואים רצופים של 6 אנשים (או עם אחד רווח באמצע) קיבלתי KK באחת הידיים הראשונות כששני אנשים כבר אול אין. פעם אחת זוג עשר קיבל קוואדס פעם אחת KJ עשה סטרייט. לקחת את זה אישית זה ממש מוגזם.

LamLamos

New member
חח סופר טורבו

אתה נכנס לטורניר שהוא הימור טהור מה אתה מצפה לקבל קינגים בסופר טורבו ושמישהו יקבל אס קינג זה בדיוק אותו מזל כמו שהוא קיבל שיצא לו האס

darkAI

New member
רחוק מלהיות הימור טהור, אבל זהו בהחלט וריאנט

של המשחק שבו אלמנט המזל הוא עצום. לצורך העניין, גם דגימה של אלף-אלפיים משחקים לא מספיקה כדי לקבוע אם אתה שחקן מורווח או מופסד[אלא אם כן יש לך תוצאות פנומנליות]

למעלה